Πέμπτη, Μαΐου 17, 2012

Δημοσκόπηση ΣΟΚ του Τμήματος Στατιστικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών .

Δημοσκόπηση ΣΟΚ του Τμήματος Στατιστικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών για την περιφέρεια Αττικής. Στη νέα αυτή δημοσκόπηση τα ποσοστά των κομμάτων στην πρόθεση ψήφου στην περιφέρεια Αττικής είναι τα εξής:
 ΣΥΡΙΖΑ: 28,9%,
 ΝΔ: 12,5%,
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ: 11,6%
ΠΑΣΟΚ: 7,9%
ΚΚΕ: 6,2%
ΔΗΜΑΡ : 5,0%
ΧΡΥΣΗ....
ΑΥΓΗ: 5,3%
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ:3,2%
 ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ – ΠΡΑΣΙΝΟΙ:3,1%
ΛΑΟΣ: 2,7%
 ΔΡΑΣΗ: 2,3%
ΔΗΣΥ:1,1% 

ΑΝΤΑΡΣΥΑ:0,5%
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ :0,4%
ΆΛΛΟ ΚΟΜΜΑ 4,5% ΔΞ/ΔΑ: 3,5%
Ταυτότητα έρευνας: Ποσοτική έρευνα με τη χρήση δομημένου ερωτηματολογίου του Τμήματος Στατιστικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών από 8-5-2011 εως-1 -5 2012, τυχαία δειγματοληψία σε 1114 άτομα, τυπικό σφάλμα +/- 2,94 και σε διάστημα εμπιστοσύνης 95%. 


αγράμματος από  http://eleftheriskepsii.blogspot.com ......

9 σχόλια:

  1. Μακάρι να βάλει και ο θεός το χεράκι του και να εξαφανιστούν δια παντός ΠΑΣΟΚ & ΝΔ. Αρκετά πια με τους προδότες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προεκλογικά κυκλοφορούσε στην Αθήνα δημοσκόπιση του ίδιου Τμήματος που έβγαζε πρώτο το ΠΑΣΟΚ με 0,5 έως 1% πάνω απ΄τη ΝΔ. Και οι δύο γύρω στο 23% ο καθένας. Τέτοια αξιοπιστία έχει και αυτό που μόνο η ΑΥΡΙΑΝΗ του Κουρή το είχε σαν θεμα και μάλιστα πρωτοσέλιδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. στον μνημονιακό εγκάθετο3:19,όση λάσπη κι'αν ρίχνεις,σε πληροφορώ οτι ο καθηγητής του τμήματος στατιστικής του οικονομικού πανεπιστημίου Αθηνών είναι ο άνθρωπος που κατέγραψε με σχεδόν απόλυτη επιτυχία τα αποτελέσματα των εκλογών της 6ης Μαϊου...
    ...αυτά ,για την αποκατάσταση της αλήθειας...(προσωπικά δεν εμπιστεύομαι τα "γκάλοπ")

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. διορθώνω: στον μνημονιακό εγκάθετο 4:50

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αντι-μνημονιακέ της ανέυθυνης προπαγάνδας, το μόνο που δεν μας είπες είναι που είναι καταχωρημένη επίσημα η .... επιτυχής καταγραφή του αποτελέσματος. Τη νέα τουλάχιστον την προβάλλει πρωτοσέλιδα ο Κουρής στην ΑΥΡΙΑΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βολεμένε 18 Μαΐου 2012 12:26 π.μ. ο Συριζα δεν έχει ακόμα επιρροή σε κάποιο μέσο μεγάλο εκτός του διαδικτύου άντε εσύ στο ΣΑΠΙΟ Πασοκ ή στην ΝΔ του όλοι μαζί πια μπας και φάμε τίποτα και με της ευλογίες της Μερκελ και άσε το λαό να αποφασίσεις ο ίδιος για το μέλλον των παιδιών του εσύ βολεμένος είσαι όπως και να έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προοδευτικοί τεμπέληδες και βολεμένοι, με όσα βλέπω τις τελευταίες μέρες, με τους ξεφτίλες που δε μπόρεσαν να κάνουν κυβέρνηση, που πάλι θα πληρώσουμε για να ξαναγίνουν όλα, χαίρομαι και δεν μετανιώνω που ψήφισα Χρυσή Αυγή. Μόνο που και αυτοί είναι πολύ "soft" για όσα σας χρειάζονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε greeklish και τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά, προσβλητικά ή συκοφαντικά προς τον οποιοδήποτε.Ευχαριστώ εκ των προτέρων !