Παρασκευή, Μαΐου 11, 2012

Ο ΑΝΤ-1 στη Νάξο και στο DAY NIGHT

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο(12/5- 14/5) η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών θα φιλοξενήσει στη Νάξο την εκπομπή  του  Χρήστου Φερεντίνου και της Σίσσυς Χρηστίδου,  "Πρωινό ΑΝΤ -1"  . Σκοπός της επίσκεψης του τηλεοπτικού συνεργείου,  μεταξύ άλλων,  είναι η ανάδειξη των τοπικών προϊόντων, η τουριστική προβολή εν όψη καλοκαιριού και η νυκτερινή ζωή του νησιού μας. Το βράδυ του Σαββάτου    η κάμερα του καναλιού θα βρίσκεται στο  club "DAY NIGHT"  και θα τραβάει πλάνα από τη Ναξιώτικη διασκέδαση ενώ για τις ανάγκες του ρεπορτάζ  την Δευτέρα 14 Μαΐου οι οικοδεσπότες έχουν ετοιμάσει νησιώτικη βραδιά, στο ίδιο πάντα club, με τους  Στελλίνα Κονιτοπούλου - Νίκο Μάκαρη και το συγκρότημα τους. Η Είσοδος είναι ελεύθερη και φυσικά είστε όλοι καλεσμένοι.

6 σχόλια:

  1. Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ,ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μαλιστα έτσι είναι,
    για πείτε μας σας παρακαλούμε????
    ποσο πάει το μαλλι,
    και ποιος πληρώνει????
    εεεε¨???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ααα μην ξεχνάτε ότι κατα καιρούς αλλάζουν και χόμπι,
    τώρα φιλοξενούν, παλαιότερα προσελάμβαναν κόσμο να εργάνεται στην ενωση, όμως κατά την ταπεινή μου άποψη οι προσλήψεις ανέργων είναι πολύ καλύτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. dystixos lathos anthrwpoi se simadikes theseis sto telos tha mas lene panagirakides alkoolikous klp opote fernei o kapounis kanali deixnoume oi naxiwtes to prosopo mas....are naxoula pws se katadane ta apovrasmata..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. akala ta lete! to 8ema einai ti kanoyme giti tous afinoyme autous kai tis parees toys na alonizoyn?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν κοιτάτε λέω εγώ να φτιάξετε ένα τυρί της προκοπής, σε μια τιμή που να μπορούμε να το αγοράσουμε... λο φιέστες με ξένα κόλυβα. Όταν θα τελειώσουν τα δανεικά και χαριστικά λεφτά, τότε τι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε greeklish και τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά, προσβλητικά ή συκοφαντικά προς τον οποιοδήποτε.Ευχαριστώ εκ των προτέρων !