Τετάρτη, Απριλίου 18, 2012

Σεμινάριο Κρουστών - Βασίλης Βασιλάτος

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους.
Η πρώτη συνάντηση για το σεμινάριο κρουστών με το Βασίλη Βασιλάτο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 23 Απριλίου, στις 19:00, στο κτίριο της Σχολής Ουρσολινών στο Κάστρο. (όπως φαίνεται τα επόμενα μαθήματα θα γίνουν στο υπόγειο του Δημαρχείου)
Το σεμινάριο θα είναι 6 μαθήματα συνολικά, με συχνότητα ανά 10 ήμερο ώστε μέχρι το τέλος του Ιούνη να έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος. Στην πρώτη συνάντηση θα συζητήσουμε τις ώρες και τις ημέρες των επόμενων συναντήσεων. Τα μαθήματα θα.... διαρκούν 3 ώρες και η συμμετοχή είναι 10 ευρώ ανά μάθημα.

Υπενθυμίζω σε όλους ότι δεν είναι απαραίτητο να έχετε προηγούμενη γνώση ή εμπειρία και ότι οποιοδήποτε κρουστό μπορεί να συμμετέχει (ακόμη και κατσαρόλες ή παλαμάκια!!) . Στο http://www.youtube.com/watch?v=zIVxbUxD6xY μπορείτε να δείτε μια πρόβα της ομάδας κρουστών του Πολυτεχνείου που διευθύνει ο Βασίλης Βασιλάτος. Επίσης στο http://www.youtube.com/watch?v=cZA1PeJXxUs μπορείτε να δείτε μια πρόβα με παλαμάκια.

Τέλος στο http://www.nooz.gr/entertainment/istories-gia-krousta-stin-aulaia ένα πρόσφατο άρθρο για το Βασίλη Βασιλάτο και το σχήμα "Ιστορίες για Κρουστά".

Θα τα πούμε από κοντά τη Δευτέρα.

3 σχόλια:

  1. Δηλ. τα Ναξιωτόπουλα σε τί θα την χρησιμοποιήσουν αυτή τη γνώση;
    Ε!!! ρε εμπόριο που πέφτει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να βαράνε να χορεύουνε οι αρκούδες σαν και σένα ηλίθιε, τίμιε και αγαθέ. Βλάκα ε Βλάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν τους μάθεις κι όλας να μιλάνε όπως γράφεις, τότε έχει μέλλον το νησί!!!!!
    Ελπίζω τα κρουστά σου να βγάζουν καλύτερο ήχο από τα γραφόμενά σου.
    Συγχαρητήρια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε greeklish και τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά, προσβλητικά ή συκοφαντικά προς τον οποιοδήποτε.Ευχαριστώ εκ των προτέρων !