Παρασκευή, Απριλίου 13, 2012

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το ανταλλακτικό - χαριστικό παζάρι με θέμα το παιδί

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Παρασκευή, 06.04.12 το ανταλλακτικό - χαριστικό παζάρι με θέμα το παιδί από το Δίκτυο «ΠΑΡ’ ΤΟ ΑΛΛΙΩΣ» στον φιλόξενο χώρο της «ΚΛΙΜΑΚΑΣ».
Αρκετός κόσμος μας επισκέφθηκε για να ανταλλάξει ή να χαρίσει είδη που είχαν να κάνουν με τα παιδιά. Μέρα με την μέρα συνειδητοποιούμε την μεγάλη ανάγκη που υπάρχει για εναλλακτικούς τρόπους άμεσης οικονομίας με αλληλεγγύη μέσα από..... συλλογικότητες που μας δίνουν την ευκαιρία να βγούμε από την μιζέρια και την απομόνωση και να συμμετέχουμε δραστικά στα κοινά με άμεσο όφελος για εμάς αλλά και γιά τους συνανθρώπους μας. Όλοι μαζί μπορούμε να χαράξουμε έναν άλλο δρόμο, ενάντια στη πολιτική της λιτότητας που μας οδήγησε στο σημερινό αδιέξοδο. Η ανταλλακτική οικονομία με 30 δίκτυα στην Ελλάδα και άλλα 5.000 περίπου σ’ όλο τον κόσμο δίνει διεξόδους στην έλλειψη ρευστότητας.

Το δίκτυο «ΠΑΡ’ ΤΟ ΑΛΛΙΩΣ» που προσπαθούμε ν’ αναπτύξουμε στη Νάξο βασίζεται στην εμπιστοσύνη και την αλληλεγγύη των μελών του. Κάθε Τρίτη και Σάββατο από τις 18:00 έως τις 21:00 στην κάτω αίθουσα της «ΚΛΙΜΑΚΑΣ» σας περιμένουμε για να ανταλλάξουμε όχι μόνο προϊόντα αλλά και ιδέες για το πως μπορεί να προχωρήσει αυτή η προσπάθεια.



«ΠΑΡ 'ΤΟ ΑΛΛΙΩΣ»

ΔΙΚΤΥΟ ΕΜΠΡΑΚΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗ ΝΑΞΟ

Blog: http://partoalliosnaxos.blogspot.com

E-mail: partoalliosnaxos@gmail.com

Προφίλ στο Facebook: www.facebook.com/partoalliosnaxos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε greeklish και τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά, προσβλητικά ή συκοφαντικά προς τον οποιοδήποτε.Ευχαριστώ εκ των προτέρων !