Τρίτη, Φεβρουαρίου 07, 2012

Καταγγελία ΑΟ Πάρου

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΡΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (7/2/2012)
Ο Αθλητικός Όμιλος Πάρου καταγγέλλει στο φίλαθλο κοινό των Κυκλάδων ότι στον αγώνα πρωταθλήματος παίδων Αναγέννησης Νάξου – ΑΟΠ, για μία ακόμα φορά γίναμε μάρτυρες «επιστημονικών» κινήσεων σε βάρος παιδιών που μετέχουν στα πρωταθλήματα υποδομής της ΕΣΠ Κυκλάδων.
Δίχως υπερβολή, ο ΑΟΠ αγωνίστηκε απέναντι σε μία ομάδα με ποδοσφαιριστές αγνώστου ηλικίας και εθνικότητας, με....... αντάλλαγμα τη νίκη κατά 15χρονων παιδιών.

Για όλα αυτά, ο ΑΟΠ καταθέτει ένσταση για το κύρος του αγώνα και θυμίζει ότι η ΕΠΣΚ στην αρχή του πρωταθλήματος έκανε βαρύγδουπες ανακοινώσεις για ελέγχους ταυτοπροσωπίας…

Τέλος, για τον παράγοντα, πρόεδρο, προπονητή, έφορο, ποδοσφαιρικό ειδήμονα κ. Στ. Πολέμη της Αναγέννησης Νάξου, του θυμίζουμε ότι τα γραφεία μας είναι γεμάτα από έπαθλα αγώνων σε πρωταθλήματα υποδομών, και αν θέλει κάποιο απ’ αυτά, ευχαρίστως να του το δώσουμε! Ο αθλητισμός στηρίζεται στο ευ αγωνίζεσαι και όχι στο «κερδίζω κάτω από οποιαδήποτε συνθήκη».

Υ.Γ. Πόσοι από τους 18 αθλητές της Αναγέννησης Νάξου που δηλώθηκαν για τον αγώνα είχαν δελτίο; Εμείς, λέμε μόνο τέσσερις!

2 σχόλια:

Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε greeklish και τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά, προσβλητικά ή συκοφαντικά προς τον οποιοδήποτε.Ευχαριστώ εκ των προτέρων !