Πέμπτη, Φεβρουαρίου 09, 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Του Βουλευτή Κυκλάδων Παναγιώτη Ρήγα σχετικά με το θέμα του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά

Εγκαίρως και με κάθε ευκαιρία έχω εκφράσει την διαφωνία μου στην συντονισμένη προσπάθεια από την πλευρά των δανειστών, από κύκλους της ελληνικής γραφειοκρατίας αλλά και από συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα να καταργηθεί το καθεστώς του μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ που ισχύει στα νησιά μας.
Οι λόγοι της διαφωνίας μου, που είναι διαφωνία όλων των θεσμικών εκπροσώπων του νησιωτικού χώρου, έχουν διατυπωθεί κατ΄ επανάληψη με...... αναλυτικό και εναργή τρόπο.

Επειδή είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι τα επιχειρήματα που προβάλουμε ως εκπρόσωποι των νησιών, είναι αναντίρρητα και στέρεα, δεν διαπραγματεύομαι και δεν υποχωρώ από τις θέσεις μου.

Ως εκ τούτου δηλώνω ευθύς εξαρχής ότι δεν πρόκειται να ψηφίσω διάταξη που θα επιβάλλει την κατάργηση του μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ στα νησιά μας.


Παναγιώτης Ρήγας

Βουλευτής Κυκλάδων - ΠΑΣΟΚ

6 σχόλια:

  1. ΑΣΕ Κ. ΡΗΓΑ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ. ΘΕΣ ΚΣΙ ΣΥ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΤΗΝ ΜΙΣΘΑΡΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΥΣΤ ΓΟΥΡΟΥΝΟΦΑΤΣΑ, ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το θράσος του δεν έχει τελειωμό!
    Σοσιαλησταρά,πες και καμιά αλήθεια...
    Τι δεν θα φηφίσεις σοσιαλψευταρά;αφού θα ψηφίσεις όλο το πακέτο, πώς δεν θα ψηφίσεις ένα μέρος του που αναφέρεται στο ΦΠΑ;
    ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ Κύριε ΡΗΓΑ...
    ΣΕ ΠΕΙΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ, εσένα και την εθνικοσοσιαλιστική παρέα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ίδιες θέσεις με την Παπαρήγα έχεις Ρήγα! Ένα ΠΑΠΑΡΙ σας χωρίζει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ!!!!
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ (ΗΓΟΥΝ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ ΨΗΦΟΣΥΛΛΕΚΤΕΣ)ΤΕΛΟΣ.
    Η ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑ ΤΟ «ΔΙΚΑΙΩΜΑ»ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΥ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΑΣ.
    Η ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΑΠΡΕΠΗΣ!
    Ο ΛΑΟΣ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ!!
    ΝΙΚΟΛΑΣ ΝΑΞΙΑΔΗΣ

    ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ
    Γεννήθηκε στην Καλαμάτα στις 28 Αυγούστου του 1956.

    Σπουδές: Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Σχολής της Αθήνας. Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (master) στο Δημόσιο και Ιδιωτικό Διεθνές Δίκαιο.
    Ξένες γλώσσες: Γαλλική. Διεύθυνση: Γραφείο: Ερμούπολη Σύρου.
    Κοινοβουλευτικές δραστηριότητες

    Εξελέγη βουλευτής Κυκλάδων με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. στις εκλογές του 2004 και 2007.
    Πολιτικές - κοινωνικές δραστηριότητες

    Το 1984 διορίσθηκε Σύμβουλος Περιφερειακής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην Σύρο. Το 1986 τοποθετήθηκε μετακλητός Νομάρχης Χίου μέχρι τον Ιούλιο του 1989. Το 1993 για δεύτερη φορά ορίσθηκε Νομάρχης Χίου μέχρι τον Αύγουστο του 1994. Τον Οκτώβριο του 1994 εξελέγη Νομάρχης Κυκλάδων. Το 1998 επανεξελέγη στην θέση του Νομάρχη Κυκλάδων. Στις Νομαρχιακές Εκλογές του 2002 εξελέγη πρώτος Νομαρχιακός Σύμβουλος Κυκλάδων που κατέλαβε την θέση του Προέδρου του Νομαρχιακού Συμβουλίου. Μέλος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. από τον Δεκέμβριο του 1974. Μέλος της Ν.Ε. Α΄ Αθήνας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. από 1977 μέχρι το 1979. Υπήρξε Πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών του Πολιτικού Τμήματος της Νομικής Σχολής Αθηνών το 1978 και Πρόεδρος των Ελλήνων Φοιτητών της Νίκαιας της Γαλλίας το 1982.
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
    ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΕΓΕΝΕΤΟ. Ο «ΑΝΘΡΩΠΟΣ» ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ!!!
    ΚΑΙ ΑΕΡΓΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑ ΝΕΟ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΖΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΟ "ΚΟΜΜΑ" ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ? ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ - ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΤΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ - ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΦΟΥ ΛΕΤΕ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ "ΟΛΟΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ" ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ *** ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε greeklish και τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά, προσβλητικά ή συκοφαντικά προς τον οποιοδήποτε.Ευχαριστώ εκ των προτέρων !