Τετάρτη, Νοεμβρίου 09, 2011

Πετσάλνικος; Γιατι όχι!!

Μήπως προήγουμένως καλύτερον είχαμε;
Περιμένετε να αντιδράσουν ουσιαστικά οι φανατικοί πασόκοι;
Μα πότε έγινε κάτι τέτοιο για να γίνει και τώρα; Από το 1981 μέχρι σήμερα, 30 χρόνια δηλαδή, ουδέποτε αμφισβήτησαν καμιά επιλογή του "κινήματος"!!
Ο Παπανδρέου πήγαινε στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον - μην το ξεχνάμε αυτό - δανειστή για την αγορά της βίλλας στην Εκάλη και είχε αποφασίσει ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟ !!
Ναι καλά διαβάσατε ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟ!! Και οι "δημοκράτες" πασόκοι, αύριο θα έλεγαν ότι ήταν η καλύτερη επιλογή!
Για ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟ λοιπόν πήγε ο Γιωργάκης στον.......... Παπούλια. Μην το ξεχνάτε αυτό!
Γιατί αν τελικώς αύριο 10 - 11 - -2011 δεν τον επιλέξει, ποιός ξέρει κάτω από ποιές πιέσεις - τα φανατικά πασόκια βεβαίως και τα δημοσιογραφικά φερέφωνά τους θα μιλούν για "υπέρβαση" του Γιώργου -, λίγες ώρες μετά την... ακύρωση του Πετσάλνικου, θα βγαίνουν και θα ισχυρίζονται ότι:
"Εμεις είπαμε για Πετσάλνικο; Τι είναι αυτά που λέτε; Αυτά τα λέει η Ν.Δ.!!"
Και τα Πασόκια θα τους πιστέψουν! Αν αυτό το δεχθείτε, εύκολα θα καταλάβετε και θα εξηγήσετε, γιατί από το 1981 μέχρι σήμερα, η Ελλάδα βρίσκεται σε συνεχή παρακμή και κατηφόρα χωρίς τέλος,!!
Απόστολος Κ. Ψαρράς

4 σχόλια:

  1. ΡΕ ΤΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ; ΟΥΤΕ ΠΑΣΟΚ,ΟΥΤΕ ΝΔ ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ. ΣΚΑΤΑ ΤΑ ΚΑΝΑΝ ΟΛΟΙ.ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ. ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΕΣ ΘΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΕΞΩ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΑ ΕΡΓΑΚΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ;; ΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε παιδιά τι φωνάζετε; Ο Παπανδρέου το ξέραμε ότι είναι άχρηστος. Τελικά όμως και ο Σαμαράς αποδεικνύεται χαζός. Γιατί βρε βλάκα Σαμαρά δεν προτείνεις για δήμαρχο τον Απόστολο Ψαρρά που είναι ό,τι καλύτερο έχει αυτή η Χώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. όχι δήμαρχο ρεεεεε. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε greeklish και τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά, προσβλητικά ή συκοφαντικά προς τον οποιοδήποτε.Ευχαριστώ εκ των προτέρων !