Παρασκευή, Νοεμβρίου 04, 2011

Και η ζωή συνεχίζεται

Για άλλη μία φορά τον τελευταίο χρόνο ο Έλληνας παρακολούθησε τον αγώνα μεταξύ τον πολιτικών του. Το αποτέλεσμα μηδενικό, ισοπαλία αλλά χωρίς χάσιμο πόντων από όλες της ομάδες του κοινοβουλίου, μίας και οι υπέρ υπέρογκοι μισθοί, επιδόματα και συντάξεις όλων τους παρέμειναν ανέπαφοι. Στημένες κυνοδρομίες με έπαθλο των σκύλων της βουλής τα κόκαλα του λαού. Το άβουλο πιόνι, που έχει γαλουχηθεί από τους Αμερικάνικους οίκους Ροκφέλερ κ.τ.λ. Γ. Παπανδρέου, έχει επιδοθεί τους........ τελευταίους μήνες σε αγώνα για να βρει τρόπο να φύγει από την κυβέρνηση, η δυνατόν και από την Ελλάδα, μιας και το έργο που του είχαν αναθέσει εξετελέστη, έργο που δεν είναι άλλο από την Βουλγαροποίηση της χώρας. Η διαταγή ήταν ξεκάθαρη, " επίτευξη στόχου με κάθε δυνατό θεμιτό ή αθέμιτο μέσο ", ψέματα, φόρους, μείωση μισθών, εξαφάνιση συντάξεων, απεμπολή εργασιακών δικαιωμάτων, πτώχευση της μεσαίας τάξης, παράδοση του εθνικού πλούτου της χώρας, επιβολή νόμων σιωπής ( ομερτα ), πλήρης έλεγχος από τα ξένα κέντρα, ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. Στην επίτευξη του έργου αυτού συντέλεσε η καλή λειτουργία της μηχανής του αυτοκινήτου μάρκας ΠΑΣΟΚ, με 160 κοινοβουλευτικά πιστόνια, καλά λαδωμένα με εκατομμύρια εξαπατημένων ψήφων, ένα καλά διατηρημένο ηλεκτρικό σύστημα με καινούργια μπαταρία, τα συνδικαλιστικά όργανα, με ανανεωμένο σύστημα ελέγχου και κινήσεις, το υπουργικό συμβούλιο, βενζίνη από την Ευρώπη, και με οδηγό τον γιό του κατασκευαστή του. Μετά τον άτολμο Α. Σαμαρά, φοβούμενο μην χάσεις το πελατειακό πολιτικό σύστημα και δεν γίνει και αυτός πρωθυπουργός, υποσχόμενος ότι ΘΑ προσπαθήσει, χωρίς καμία άλλη δέσμευση. Τους αριστερούς αρχηγούς στον κόσμο τους, και τους υπόλοιπους στην περιχαράκωση των θέσεων τους, και όλοι μαζί ΣΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ. Φιάσκο, στημένοι αγώνες, παράγκα, κακό θέατρο, εξευτελισμός του πολιτικού συστήματος της Ελλάδος. Ο λαός περίγελο του υπόλοιπου κόσμου, έντρομος για το τι μέλη γίνεσθε, φόβος μην μείνουμε ακυβέρνητοι θαρρείς και τα τελευταία χρόνια δεν είμαστε, αφού η διακυβέρνηση της χώρας γίνετε από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Τρομοκρατημένος με τα ΨΕΜΑΤΑ, των εδώ και ξένων πολιτικών, ότι θα βγούμε από το ευρώ, αφού ζήσαμε είδη το τι θα συμβεί παγκοσμίως που φτερνίστηκε η Ελλάδα, φαντάσου λοιπόν να κρυολογήσει τι έχει να γίνει. Και τελικός, συγκροτημένα πια ο αγανακτισμένος, Ελληνικός λαός που έζησε να δει την κατάρρευση του παγκόσμιου πολιτικού συστήματος, στην μικρογραφία του αμφιθεάτρου της βουλής.

Στης επόμενες βουλευτικές εκλογές, ο Ελληνικός λαός θα έχει την πλήρη ευθύνη των πράξεων του, αν επανεκλέξει τ’ ανδρείκελα της ξεφτιλισμένης, παρωχημένης, γερασμένης, αναχρονιστικής και πελατειακής πολιτικής, ή με την υπερψήφιση μικρών κομμάτων εκτός κοινοβουλίου, στείλει το μήνυμα της πραγματικής ΑΛΛΑΓΗΣ στο σύστημα διακυβέρνησης και στους κομματικούς μηχανισμούς, και προπάντων ΑΛΛΑΓΗ και ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ενός μεγάλου πλήθους πολιτικών προσώπων. Έτσι και μόνο θα μπορέσει να αναστηθεί το κράτος, ν’ ανασυνταχθεί η μικρομεσαία πλουτοπαραγωγική τάξη, ν’ αναδειχθούν και αξιοποιηθούν η γεωργία και η κτηνοτροφία, και τελικά να αυτόδιαχειριστούμε τον φυσικό και ορυκτό πλούτο της χώρας αυτής.

Γ.Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε greeklish και τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά, προσβλητικά ή συκοφαντικά προς τον οποιοδήποτε.Ευχαριστώ εκ των προτέρων !