Τρίτη, Οκτωβρίου 04, 2011

Γήπεδο Αγ. Αρσενίου Νάξου: Τουλάχιστον ακατάλληλο για αγώνες…

Όποιος φίλαθλος βρέθηκε χθες (2/10) στο γήπεδο του Αγίου Αρσενίου στη Νάξο για να παρακολουθήσει τον αγώνα κυπέλλου μεταξύ Αναγέννησης Νάξου - ΑΟ Πάρου είδε ότι υπάρχουν και σήμερα γήπεδα που απαξιώνουν τους αθλητές, αλλά και τους φιλάθλους.
Ο συνθετικός χλοοτάπητας βρίσκεται σε άθλια κατάσταση και εγκυμονεί κινδύνους για τους αθλητές.
Το γήπεδο είναι πολύ μικρό (θυμίζει προπονητικό χώρο) και οι διαστάσεις παραπέμπουν σε γήπεδα 7Χ7.
Σε ότι αφορά τους βοηθητικούς χώρους τα..... πράγματα θυμίζουν τριτοκοσμικές καταστάσεις. Αποδυτήρια μικρά που δεν μπορούν να φιλοξενήσουν μία ομάδα. Σε όλους τους κλειστούς χώρους του γηπέδου η εγκατάλειψη ήταν προφανής. Επίσης, στα αποδυτήρια των διαιτητών υπήρχαν περιττώματα ποντικών και έντονη μυρωδιά από την αποχέτευση.
Ακόμα, το γήπεδο τείνει να μετατραπεί σε χωματερή, αφού υπήρχαν εκατοντάδες άδεια μπουκάλια νερού πεταγμένα.
Τέλος, αν η ΕΠΣΚ θέλει να διοργανώνει ένα αξιοπρεπές πρωτάθλημα (το λιγότερο που έχει να κάνει) είναι να επέμβει άμεσα και να μην πραγματοποιήσει κανένα επίσημο αγώνα στο γήπεδο του Αγίου Αρσενίου έως να γίνουν εκεί οι απαραίτητες εργασίες επέκτασης του αγωνιστικού χώρου και η καθαριότητα των εγκαταστάσεων ώστε να τηρούνται οι συνθήκες υγιεινής.
Το έστειλε το http://fileleutheros.pblogs.gr/2011/10/ghpedo-ag-arsenioy-naxoy-toylahiston-akatallhlo-gia-agwnes.html

3 σχόλια:

  1. ...κατα αλλα πολιτισμος αθλητισμος και παιδεια!!!...δεν υπαρχει τιποτα απο ολα αυτα σε αυτο το νησι...ποιος ειναι ο υπευθυνος για τον αθλητισμο απο το δημο??...εγω??...δεν νομιζω!!!...

    #αριστεροχειρας#

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τωρα σας πηρε ο πονος μεροκαμματα ορεκτηκατε μερικοι και αρχιζει η προπαγανδα, μια χαρα ειναι το γηπεδο οσο για καθαρισματα να βαλει ο δημος απο πλεοναζον προσωπικο του να τα καθαριρισει... αντε καλομαθαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. cΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ,
    ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΟΙ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε greeklish και τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά, προσβλητικά ή συκοφαντικά προς τον οποιοδήποτε.Ευχαριστώ εκ των προτέρων !