Πέμπτη, Οκτωβρίου 06, 2011

Η νυν δημοτική αρχή έχει απαξιώσει τον αθλητισμό και τις εγκαταστάσεις του νησιού

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στον Ναξιακό ΓΣ και στον Πανναξιακό για τις επιτυχίες τους στους 24ους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες, και ειδικότερα στους αθλητές Ευθύμιο Μικέ, Μαρία Μανδηλαρά, Γεωργία Μαργαρίτη, Στέλλα Πετροπούλου και Γιάννη Μαργαρίτη για τα μετάλλια που έφεραν στην Νάξο.
Η διοργάνωση των επόμενων Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων στο νησί μας, αποτελεί μία δικαίωση των πολιτικών επιλογών της προηγούμενης δημοτικής αρχής για την ανακατασκευή και την δημιουργία στίβου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο της Νάξου. Παρά τα προφανή οφέλη του έργου αυτού για την Ναξιακή Νεολαία και τα Αθλητικά Σωματεία, η τότε αντιπολίτευση το είχε αντιμετωπίσει ως....... ήσσονος σημασίας, επιχειρηματολογώντας ότι υπάρχουν πιο άμεσες ανάγκες για το νησί.



Σήμερα, η νυν δημοτική αρχή κομπάζει με ανακοινώσεις για την ανάθεση της επόμενης διοργάνωσης στην Νάξο, ενώ ταυτόχρονα με την πολίτική της έχει απαξιώσει τον αθλητισμό και τις εγκαταστάσεις του νησιού, καθώς:

Κανένας εκπρόσωπος του Δήμου δεν ήταν στην Μυτιλήνη για να παραλάβει την σημαία των αγώνων
Απέδωσε το ανταποδοτικό τέλος για τα αθλητικά σωματεία, που πληρώνουμε όλοι μας μέσω της ΔΕΗ, στην μεταφορά των μαθητών
Εγκατάλειψε το γήπεδο του Αγίου Αρσενίου με αποτέλεσμα να μας λοιδορούν τα μέσα της Πάρου, καθώς εκεί διεξήχθη ο αγώνας Αναγέννησης Νάξου-ΑΟ Πάρου (http://fileleutheros.pblogs.gr/2011/10/ghpedo-ag-arsenioy-naxoy-toylahiston-akatallhlo-gia-agwnes.html). Για του λόγου το αληθές παραθέτουμε φωτογραφίες από το blog Naxos365.


Είναι υποχρέωση προς την νεολαία των νησιών μας να ακολουθούνται έμπρακτες πολιτικές που προάγουν τον αθλητισμό. Οι ανακοινώσεις και οι φωτογραφήσεις είναι κενές περιεχομένου, εάν δεν συνοδεύονται με αντίστοιχα έργα και χρηματοδοτήσεις.



Εκ του Γραφείου Τύπου

7 σχόλια:

  1. μη χεσω. δωσαμε ενα εκατομμυριο ευρω οταν δεν εχουμε ουτε νοσοκομειο. μαλακιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φίλε 1:53, ευτυχώς το 1 εκατ. δεν το έδωσε ο Δήμος. Ευτυχώς που πρόλαβε ο Μαργαρίτης να το εντάξει στο ΕΣΠΑ, γιατί ο Μαράκης ήθελε να το πληρώσει ο Δήμος!!!! Λες και ήταν δικά του λεφτά... Όχι ότι είναι λίγα χρήματα, αλλά φαντάζεσαι να προλάβαινε ο Μαράκης να το πληρώσει με λεφτά του Δήμου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ξέρω τι να κάνω, να κλαίω ή να γελάω κάθε φορά που διαβάζω δελτίο τύπου της "Συμπαράταξης" όταν αναφέρεται στα θέματα του Δήμου. Τελικά ούτε κλάιω ούτε γελάω - Αγανακτώ. Εμφανίζονται ως παρθένες έμεμπτες όταν επί 4 χρόνια μόνιμο θέμα σε εφημερίδες και ραδιόφωνα ήταν τα σκάνδαλα απευθείας αναθέσεων, αυταρχισμού του πρώην δημάρχου, καθαριότητας, εργολαβιών, κλπ. Δεν αναφέρομαι ακόμα στην τωρινή Δημοτική αρχή (δεν τα πάει και πολύ καλά έως τώρα) γιατί έχει ακόμα κάποιο δρόμο μπροστά της. Όμως ας πάψουν οι προηγούμενοι να κρίνουν αυτά για τα οποία έχουν κριθεί από τους δημότες - ας μην καταντούν τουλάχιστον γελίοι. Τουλάχιστον δεν τους έχουν αποδοθεί έως σήμερα ποινικές ευθύνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 7.26 ελπίζω να μην έχεις παιδιά γιατί είσαι παράδειγμα προς αποφυγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ Γ@Μ@ΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δυστυχώς αλλά όπως δείχνει ο πρώτος χρόνος η δημοτική αρχή
    ειναι μια απο τα ιδια. Χειρότερα ομως για τον τεως δημο Δρυμαλιας ο οποιος ειναι παρατειμενος και χωρις να ενδιαφερεται κανενας απο τους δημοτικους συμβουλους που τον εκπροσωπουν, κυρίως από αυτούς που έχουν αξιώματα, ευτυχώς που είναι και ο Βασίλης, γιατί κάποιοι άλλοι είναι μόνο για το facebook και κάποιοι άλλοι για τα κανάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε greeklish και τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά, προσβλητικά ή συκοφαντικά προς τον οποιοδήποτε.Ευχαριστώ εκ των προτέρων !