Τρίτη, Σεπτεμβρίου 13, 2011

H Χρυσή Αυγή στην Πάρο και ο εκπρόσωπος πυρήνα της Νάξου

Την περασμένη εβδομάδα ήταν στην Πάρο σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες που κυκλοφόρησαν στα δημοσιογραφικά γραφεία, κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής με επικεφαλής τον Δημοτικό Σύμβουλο Αθηναίων και Γενικό Γραμματέα του κόμματος κ. Νίκο Μιχαλολάκιο.
Σύμφωνα με όσα γράφει στις 10/9/11 η επίσημη σελίδα της Χρυσής Αυγής:
«Επίσκεψη πραγματοποίησε κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής με επικεφαλής τον Γ.Γ. Συναγωνιστή Μιχαλολιάκο στην νήσο Πάρο τις προηγούμενες ημέρες. Στην διάρκεια της επισκέψεως είχαμε την ευκαιρία και την τιμή να συναντήσουμε έγκριτους πολίτες της κοινωνίας της Πάρου, οι οποίοι μάλιστα προέρχονται από......... διαφορετικές πολιτικές παρατάξεις, αλλά όλοι τους είναι δυσαρεστημένοι, εάν όχι οργισμένοι με την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας και τις ευθύνες αυτών που κυβέρνησαν και μας κυβερνούν.

Την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου σε κεντρική αίθουσα της πρωτεύουσας της νήσου πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στην οποία παρέστησαν αρκετοί κάτοικοι της Πάρου, καθώς και εκπρόσωπος του πυρήνα της Χρυσής Αυγής της Νάξου, που μας τίμησε ιδιαίτερα με την παρουσία του, αφού ήλθε επίτηδες δια τον λόγο αυτό από την Νάξο!

Στην διάρκεια της συγκεντρώσεως παρουσιάστηκαν οι θέσεις της Χρυσής Αυγής για την οικονομική κρίση, για την υποδούλωση της χώρας στους παγκόσμιους τοκογλύφους,
καταγγέλθηκαν οι δυνάμεις του μνημονίου (ΠΑΣΟΚ, ΛΑ.Ο.Σ.), αλλά και η υποκρισία της δήθεν αντιμνημονιακής Ν.Δ., η οποία επίσημα έχει δεσμευτεί ότι δεν θα καταγγείλει το μνημόνιο! Συγκεκριμένα, ο ίδιος ο Σαμαράς είχε πει ότι "θα τιμήσει την υπογραφή της Ελλάδος"! Μετά την εισήγηση του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής ακολούθησαν ερωτήσεις και τοποθετήσεις από τους κύριους και τις κυρίες, οι οποίοι μας τίμησαν με την παρουσία τους και έγινε μία πράγματι δημιουργική συζήτηση.

Σημειώνεται ότι στη συγκέντρωση επρόκειτο να έλθουν και κάποια άλλα άτομα, τα οποία με ειλικρίνεια δήλωσαν ότι δέχθηκαν πιέσεις για να μη έλθουν. Στις κλειστές κοινωνίες της άλλης Ελλάδας, πέρα από τα μεγάλα αστικά κέντρα, για όσους δεν το γνωρίζουν, κυριαρχεί το άθλιο καθεστώς της κομματοκρατίας. Θλιβερή η συμπεριφορά κάποιων παραγοντίσκων της Ν.Δ., οι οποίοι έχουν το θράσος να λένε ότι την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ την βοηθάει το... ΠΑΣΟΚ!!! Καλό το παραμύθι τους, αλλά δεν έχει δράκο... Αυτό που βλέπει και ξέρει ο λαός είναι ότι αυτοί μαζί με τους πράσινους συναδέλφους τους ναυάγησαν την χώρα.

Στην διάρκεια των επαφών, που είχαμε στην Πάρο με επιχειρηματικούς παράγοντες διαπιστώσαμε ότι αποτελεί μέγα ψεύδος η δήθεν άνοδος του τουρισμού και αντίθετα υπήρχε το 2011 πτώση! Ιδιαίτερα στην Πάρο η πτώση ήταν μεγάλη, αφού παρ' όλες τις υποσχέσεις παλαιότερα των γαλάζιων και πιο πρόσφατα των πράσινων "φωστήρων" ότι θα φτιαχτεί αεροδρόμιο, δεν έχει γίνει τίποτε. Σε συζητήσεις μας με ιδιοκτήτες τουριστικών επιχειρήσεων, μας είπαν ότι με επαφές που είχαν με διεθνή πρακτορεία, τους είπαν ότι εάν υπήρχε αεροδρόμιο στην Πάρο, θα είχαν, μέσω πτήσεων charter, απόλυτη πληρότητα. Τώρα, για να πάει ένας ξένος τουρίστας στην Πάρο, θα πρέπει να κατέβει στο αεροδρόμιο στα Σπάτα, να κάνει ολόκληρο ταξίδι να πάει στον Πειραιά και από εκεί άλλο ταξίδι με πλοίο για την Πάρο! Πιο εύκολα πάει ένας τουρίστας από την Ευρώπη στην Μαδαγασκάρη, παρά στην Πάρο!

Όσο και να προσπαθούν τα λαμόγια των καναλιών και των κομμάτων δεν θα τα καταφέρουν να μας σταματήσουν. Σπάμε την συνωμοσία της σιωπής! Και με χαρά μας διαπιστώνουμε ότι αρκετοί συμπατριώτες μας επιτέλους ξύπνησαν».
Το έστειλε το http://fileleutheros.pblogs.gr/2011/09/h-hrysh-aygh-sthn-paro.html

5 σχόλια:

  1. ,,,καθώς και εκπρόσωπος του πυρήνα της Χρυσής Αυγής της Νάξου, που μας τίμησε ιδιαίτερα με την παρουσία του, αφού ήλθε επίτηδες δια τον λόγο αυτό από την Νάξο!,,,,

    Και ποιος είναι ο "εκπρόσωπος του πυρήνα της Χρυσής Αυγής της Νάξου".

    Πιθανόν κάποιος εγγονός ταγματασφαλίτη γερμανοτσολιά ρουφιάνου και δωσίλογου φιλοναζιστή.

    Κοίτα να δεις που τον ξέρουν στην Πάρο και εμείς δεν έχουμε ιδέα,,,,ή έχουμε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φασίστες κουφάλες
    έρχονται κρεμάλες
    Να γίνει συνάντηση και στην Νάξο, να'χουμε κάτι να ξεσπάσουμε ρε αδελφέ καθώς έχει μαζευτεί πολλή οργή μέσα μας. Όσο για τον "εκπρόσωπο" πρέπει να'ναι ο γνωστός φασίστας δικηγόρος. Αλλά και πυρήνα στη Νάξο;! Υπάρχουν τελειωμένα καμμένα ασπόνδυλα στο νησί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΠΙΔΕΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΣΑΠΙΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΛΩΘΕΙ ΠΑΝΤΟΥ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΑΡΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. o Naxiotis ekprosopos einai bloger.......kai den paei to myalo sas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ε, ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ? ΠΗΞΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ, ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ, ΣΤΟΥΣ ΤΑΧΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε greeklish και τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά, προσβλητικά ή συκοφαντικά προς τον οποιοδήποτε.Ευχαριστώ εκ των προτέρων !