Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 05, 2011

Ιστορική αποχώρηση, μετά από 32 χρόνια προσφοράς, της οικογένειας Βαρδινογιάννη από τον Παναθηναικό

Την αποχώρηση της οικογένειας Βαρδινογιάννη από τη διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ύστερα από 32 χρόνια ανακοίνωσε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης.
Το μετοχικό ποσοστό της οικογένειας στην ΠΑΕ ύψους 54,7% καθίσταται αδρανές και ανενεργό και θα κατατεθεί σε δικηγορικό γραφείο.
Οι υπόλοιποι μέτοχοι από κοινού με τον Ερασιτέχνη θα ασκούν πλέον τη διοίκηση του Παναθηναϊκού μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος υποψήφιος να αναλάβει άνευ τιμήματος το μετοχικό ποσοστό της οικογένειας Βαρδινογιάννη.
Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης χαρακτήρισε «ρεαλιστική» την πιθανότητα ανάληψης των μετοχών του από τους αδελφούς Γιαννακόπουλου και απέκλεισε την πιθανότητα του....... Ερασιτέχνη ο οποίος τελεί υπό διοίκηση Πρωτοδικείου.

«Μετά από 32 χρόνια ο Παναθηναϊκός θα πορευτεί χωρίς την οικογένεια Βαρδινογιάννη, εκλείπουν έτσι οι δικαιολογίες για έριδες και αντιπαραθέσεις» δήλωσε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης.
Πηγή

2 σχόλια:

Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε greeklish και τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά, προσβλητικά ή συκοφαντικά προς τον οποιοδήποτε.Ευχαριστώ εκ των προτέρων !