Τρίτη, Αυγούστου 02, 2011

Συνεχίζοντας ο κ. Βενιζέλος την πολιτική του μνημονίου και η ύφεση θα βαθαίνει και τα έσοδα του Δημοσίου θα περιορίζονται.

Ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων, κ. Ιωάννης Βρούτσης έκανε στην ακόλουθη δήλωση:
«Ας καταλάβουν ο κ. Βενιζέλος και η κυβέρνηση πως:
o ούτε με το 13ο νομοσχέδιο που ετοιμάζει,
o ούτε με αυταρχισμό και καταστρατήγηση κάθε έννοιας δικαίου στη δημόσια διοίκηση,
o ούτε και με τις λογιστικές αλχημείες που επιχειρούν με την αναστολή πληρωμών,
μπορούν να βελτιώσουν τους δημοσιονομικούς δείκτες και........ τα έσοδα.
Αντίθετα, συνεχίζοντας ο κ. Βενιζέλος την πολιτική του μνημονίου -που ακολουθούσε και ο προκάτοχός του κ. Παπακωνσταντίνου - ένα είναι βέβαιο: Και η ύφεση θα βαθαίνει και τα έσοδα του Δημοσίου θα περιορίζονται.

Ας μην έχει, λοιπόν, καμία αυταπάτη: Μόνη εναλλακτική λύση είναι η ολοκληρωμένη πρόταση που κατέθεσε στο Ζάππειο II ο Πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς, με πρώτο και απαραίτητο βήμα τη μείωση των φορολογικών συντελεστών.

Αυτό που πραγματικά μπορεί να αλλάξει τους δείκτες, να αναχαιτίσει την ύφεση, να αντιμετωπίσει τη φοροδιαφυγή και να αυξήσει τα έσοδα είναι η αλλαγή φορολογικής πολιτικής. Το μόνο που έχει να κάνει είναι να αποδεχθεί επιτέλους τις προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας και του Αντώνη Σαμαρά.

Άλλωστε αργά ή γρήγορα εκεί θα καταλήξουν».

3 σχόλια:

  1. Ο καπιρης ειπε το πρωι στη Μπραουν οτι θα κανουν να πληρωθουν τις εφημεριες τους μεχρι και 1,5 μηνα στην περιπτωση συγχωνευσης των νοσοκομιων. Επισης πενεψε το νοσοκομειο της Συρου και με ποση χαρα δινει εντολες για διακομηδη ασθενων στη Συρο.
    Με αυτες τις δηλωσεις απολυπτετε σημερα ποιοι ειναι αυτοι που καταστρεφουν συστηματικα το νοσοκομειο μας εχοντας επισης μετετρεψει το ιατρειο τους σε πολιτικό γραφειο και επισης αποκαλυπτετε ποιοι ειναι αυτοι που δουλευουν για λογαριασμο του Κερρα και των ιδιοτικων ιατρειων.

    ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kai auton na to xairomaste

    Στη Νάξο, εργολάβος του νησιού, ονόματι Ψαράς, παίρνει φυσικά και έργα του δήμου. Το 2009 εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος και το 2010 ορίζεται αντιδήμαρχος, με αρμοδιότητες προσέξτε παρακαλώ: τεχνικές υπηρεσίες! Λίγο μετά, ορίζεται και πρόεδρος της Επιτροπής παραλαβής έργων! Πριν από μερικές ημέρες, εισέπραξε, για κάποιο έργο του Δήμου Νάξου (στη φωτογραφία, η Πορτάρα - σήμα κατατεθέν του νησιού) περί τα 50.000 ευρώ. Το οποίο ο ίδιος φυσικά είχε εγκρίνει ως “καλώς έχει”. Πώς λέμε «Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει»; Ε, έτσι ακριβώς! Ούτε εδώ εισαγγελέας, υπάρχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΖΟΡΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΦΑΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε greeklish και τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά, προσβλητικά ή συκοφαντικά προς τον οποιοδήποτε.Ευχαριστώ εκ των προτέρων !