Τρίτη, Ιουλίου 05, 2011

Ορισμός Υπευθύνων για τις Δημοτικές Νησιωτικές Κοινότητες

Ο Νόμος 3979/2011 με τίτλο: «Για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση και λοιπές διατάξεις», ο οποίος δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 138Α/2011, στο άρθρο 44, παράγραφος 1 αναφέρεται στον υποχρεωτικό ορισμό Αντιδημάρχων υπευθύνων για τις Δημοτικές Νησιωτικές Κοινότητες. Υλοποιώντας την δέσμευσή μας για ισότιμη εκπροσώπηση των Μικρών Κυκλάδων στα όργανα της Παράταξής μας, ορίζουμε τα παρακάτω πλειοψηφήσαντα (ανά δημοτική ενότητα) στελέχη μας ως Υπεύθυνους για την κάθε Νησιωτική Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων:
* Ο κ. Πράσινος Ανδρέας ορίζεται ως υπεύθυνος για...... την Νησιωτική Δημοτική Κοινότητα Κουφονησίων.
* Ο κ. Πράσινος Ευάγγελος ορίζεται ως υπεύθυνος για την Νησιωτική Δημοτική Κοινότητα Σχοινούσας.
* Ο κ. Γαβαλάς Ευάγγελος ορίζεται ως υπεύθυνος για την Νησιωτική Δημοτική Κοινότητα Ηρακλειάς.
* Ο κ. Μισσίρης Δημήτριος ορίζεται ως υπεύθυνος για την Νησιωτική Δημοτική Κοινότητα Δονούσας.



Οι παραπάνω υπεύθυνοι των Δημοτικών Νησιωτικών Κοινοτήτων, με την πολύχρονη εμπειρία τους, την διάθεση προσφοράς στον τόπο τους και την ευρύτερη αποδοχή που τυγχάνουν από τους κατοίκους των Μικρών Κυκλάδων, σε συνεργασία με τους εκλεγμένους Κοινοτικούς Συμβούλους της Παράταξής μας θα αναδεικνύουν τα θέματα που αφορούν την κάθε Νησιωτική Κοινότητα και θα προτείνουν τις προσφορότερες μεθόδους αντιμετώπισής τους.



Εκ του Γραφείου Τύπου

6 σχόλια:

  1. entaxei tha θριαμβευσετε παλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ Ο ΜΑΡΑΚΗΣ ΠΗΓΕ ΣΤΗ ΔΕΗ Ή ΑΚΟΜΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΖΟΥΛΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΧΙ ΡΕ! ΕΣΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ?
    ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ?
    ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΗΡΩΙΔΕΣ ΠΟΥ ΞΕΣΚΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝΗΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗ ΦΡΟΝΤΙΖΟΝΤΑΣ ΑΝΗΜΠΟΡΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ?
    ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ Η ΘΑ ΑΛΩΝΙΖΕΙ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΟΔΕΙΑ. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ?
    ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΕΦΕΤΟΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ... ΔΕΚΕΜΒΡΗ?
    ΜΕΤΡΑ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ 1-1-11 ΚΑΙ ΒΑΖΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ @@@@@@κι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Re karagiozi apo panw aftoi pou xrwstane sto dhmo tis 50000 Kai tis 60000 xiliades Euro tha xereis oti ta xrwstane 10 xronia twra Kai den toys piraxe kaneis oute o batsos alla oute o xodros Kai epitelous mathame apo ton anevlavi oti yparxoun vlax!!!epomenos ilithio koda vroda..,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΗ ΔΕΗ, ΣΤΗ ΔΕΗ, ΕΚΕΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ! Α ΡΕ ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τα χειροτερα ηρθανε .... Μερικοι κοματο ρουφιανοι και φανατισμενοι μαλακες δεν το καταλαβαν ακομα , με το μυαλο που διαθετουν θα το καταλαβουν καντα ειναι , μερα με τη μερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε greeklish και τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά, προσβλητικά ή συκοφαντικά προς τον οποιοδήποτε.Ευχαριστώ εκ των προτέρων !