Πέμπτη, Ιουνίου 09, 2011

Μετά τις μούντζες κάτι πρέπει να γίνει

Τις μούντζες τις έχουν συνηθίσει. Μήπως πρέπει να κάνουμε και κάτι άλλο; Οι εικόνες σαν τις παρακάτω αυξάνονται καθημερινά.

Αναγνώστης

12 σχόλια:

  1. Όποιος σκέπτεται και αντέχει να ακούει αλήθειες ας ακούει ραδιόφωνο στην Αθήνα ή μέσα από το Διαδίκτυο REAL FM 97,8 από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή 8-12 το πρωί. Τώρα είναι καιρός να μάθουμε όλοι να σκεπτόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρέπει να ξυπνήσει ο Λαός μας και να καταλάβει ότι η Νέα Τάξη τών Σιωνιστών θέλει Παγκόσμια Δούλους γιά ψίχουλα και να ελέγχει απόλυτα την καθημερινή ζωή όλών μας. Το θέμα τώρα πιά δεν είναι τα κόμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΥΠΝΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ. ΞΥΠΝΑ ΛΑΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λαέ ψάξε και μάθε γιά την Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, ανήκουν εκεί πολιτικοί απο ΝΔ, από ΠΑΣΟΚ και από το νέο κόμμα τής Συμμαχίας. Ηρθε ο καιρός που πρέπει ο Λαός μας να ψάχνει πολλά και να μαθαίνει πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Λαός μας να ψάξει και να μάθει γιά το RFID, λένε ότι ήδη στην Γερμανία το έβαλαν σε 5.000 άτομα, μα και στην Αμέρικα. Είναι καιρός να μαθαίνουμε τι συμβαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το Σύστημα δεν θέλει τον Λαό ενωμένο σαν μία γροθιά γι αυτό πάντα τον διχάζει με το ποδόσφαιρό του και με τα κόμματά του. Λαέ γίνε Ένα. Ξύπνα. Θα συμβούν πολλά γιά το κακό μας. Κάθε 3 μήνες θα τρώμε νέα παλούκια. Όλοι ζούμε στον ίδιο βούρκο τώρα πιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λαός ενωμένος ποτέ νικημένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το Δόγμα τού Σόκ. Ίσως πρέπει όλοι να διαβάσουμε αυτό το βιβλίο γιά να καταλάβουμε τι συμβαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μη περιμένετε να ρίξουν τον μισθό στα 250 Ευρώ με 10 ώρες την ημέρα δουλειά γιά να ξυπνήσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πάψτε να είστε πρόβατα τών κομμάτων. Ότι φάγατε φάγατε, όσοι φάγατε, τώρα η Νέα Τάξη τών Σιωνιστών θα κάνει εφιαλτικές αλλαγές γιά την καθημερινή ζωή όλων μας. Ίσως ακόμη κάποιοι να είστε βολεμένοι μα έρχεται η σειρά σας γιά να χάσετε κι εσείς το βόλεμά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Λαέ κοίταξε τα παιδιά σου στα μάτια και κάνε κάτι γιά να έχουν ανθρώπινο μέλλον. Όσο είμαστε υπάκουοι η Νέα Τάξη θα συνεχίζει τα Σχέδιά της γιά το κακό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οι Τράπεζες δάνειζαν 9 φορές τα Κεφάλαιά τους. Το 1 Ευρώ το δάνειζαν 9 φορές. Δάνειζαν χρήμα στα χαρτιά, χρήμα που κανένας δεν το έπιασε στα χέρια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε greeklish και τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά, προσβλητικά ή συκοφαντικά προς τον οποιοδήποτε.Ευχαριστώ εκ των προτέρων !