Κυριακή, Ιουνίου 12, 2011

Οι Εκδηλώσεις της Ημέρας

1ο Νaxos Art & Music Festival
Κυριακή 12/06/2011
* Παραδοσιακό Μαγείρεμα Ναξιώτικης συνταγής.
Tην Κυριακή 12 Ιουνίου στις 7.00 μμ ο Νάξιος Σεφ Δημήτρης Παπαδόπουλος μαγειρεύει ζωντανά Ναξιώτικες παραδοσιακές συνταγές με ντόπια προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και νοστιμιάς. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία της Χώρας στο Λιμάνι.
Συναυλία. Tην Κυριακή 12 Ιουνίου στις 9.00 μμ θα εμφανιστεί Ζωντανά στο χώρο του Πρώτου Δημοτικού της Νάξου ο Φοίβος Δεληβοριάς, το αγαπημένο αιώνιο «παιδί» της Ελληνικής έντεχνης μουσικής σκηνής, ο οποίος κυκλοφόρησε στις τελευταίες στιγμές του 2010 των 6ο studio δίσκο του με τον τίτλο «Ο Αόρατος Άνθρωπος» στο δυναμικό πλέον του νεοσύστατου “Εξώστη” επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά τον προοδευτικό τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τον ήχο και διάθεση αλλά και την τόλμη για συνεχείς αλλαγές.

9 σχόλια:

  1. AGIO VASILI NA TON NTYSETE TO XONTRO POY TOY PAEI !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ, ΘΑ ΝΤΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΡΑΚΗ ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ. ΜΕ ΤΟΣΑ ΜΟΥΣΙΑ ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΣΕ ΤΟ ΜΑΡΑΚΗ ΑΧΡΗΣΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΑΠ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΕΣ ΘΗΤΕΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ, ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΓΗΚΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΜΕ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ. ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ, ΞΕΡΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΑΞΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ ΣΤΗΝ ΡΗΓΙΛΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΒΡΟΥΤΣΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΠΙΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΑΟΥΤΖΙΚΟ,ΑΚΟΜΗ Κ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ,ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΟΜΜΑΤΩΝ Ε..ΜΕ ΒΡΟΥΤΣΗ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΝΑ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ,ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ Ε.. ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΜΟΝΟ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΦΟΒΑΣΤΕ ΜΗ ΣΑΣ ΚΡΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ...ΣΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΤΕ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΡΕΞΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΑΙ.. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΡΩΝ ΜΕ ΚΥΡΙΛΕ ΠΑΝΤΑ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΑ ΜΕΛΗ ΣΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣ? ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ, ΤΡΙΨΤΕ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΣΑΣ ΡΗΓΑ ΚΑΙ ΒΡΟΥΤΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΓΛΥΦΕΤΕ... ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΩΛΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. κοντρες,και παλι κοντρες,μισος,μεταξυσας,και το νησι πισω 200 χρονια μαλακες,οι παριανοι χιλια χρονια μπροστα σε ολλα βουδια ε βουδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΕΣΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ.ΜΠΗΚΑΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΗΚΑΝ ΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε greeklish και τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά, προσβλητικά ή συκοφαντικά προς τον οποιοδήποτε.Ευχαριστώ εκ των προτέρων !