Δευτέρα, Μαΐου 16, 2011

ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟ ΟΜΙΛΟ ΝΑΞΟΥ

Αθρόα υπήρξε η προσέλευση των ιδρυτικών μελών του Ν.Ι.Ο.ΝΑΞΟΥ (ποσοστό συμμετοχής 77%) στις αρχαιρεσίες του ομίλου που διεξήχθησαν το Σάββατο 14/5/2011 για την ανάδειξη του πρώτου Δ.Σ. και Ε.Ε.
Η τάξη και η οργάνωση της εφορευτικής επιτροπής ήταν υποδειγματική. Επακολούθησε η ανακοίνωση των επιτυχόντων του εκλογικού σώματος κατά σειρά προτίμησης. Στη συνέχεια συγκεντρώθηκαν οι επτά πρώτοι και σύμφωνα με το καταστατικό, με μυστική ψηφοφορία, προέκυψε η σύνθεση του Δ.Σ. του Ν.Ι.Ο.ΝΑΞΟΥ, που είναι η παρακάτω:
1. ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
2. ΖΕΥΓΩΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
3. ΠΙΤΤΑΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
4. ΑΡΚΟΥΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΠ. ΓΕΝ........ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
5. ΠΑΓΩΝΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΤΑΜΙΑΣ
6. ΣΥΜΕΩΝΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΦΟΡΟΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
7. ΤΣΑΚΩΝΙΑΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΦΟΡΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ
8. ΟΡΦΑΝΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝ. ΜΕΛΟΣ
9. ΜΑΝΔΗΛΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ » »
10. ΜΑΓΓΙΩΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ » »
11. ΜΑΝΔΗΛΑΡΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ » »
12. ΓΙΑΝΝΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ »

Για την Ε.Ε. εξελέγησαν οι κάτωθι:

1. ΒΑΣΑΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Ε.
2. ΜΑΡΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΚΤ. ΜΕΛΟΣ
3. ΝΙΚΟΛΑΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ » »
4. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝ. ΜΕΛΟΣ
5. ΚΟΥΤΕΛΙΕΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ » »

Το προκύψαν Δ.Σ. υπεσχέθη ότι θα προσπαθήσει για το καλύτερο για την ευόδωση των σκοπών του ομίλου.




25 σχόλια:

  1. Με πρόεδρο τον Μάστρο-τσακώνομαι παντού και φεύγω ή με σουτάρουνε -γιαννόπουλο δεν πάτε πουθενά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ασχετοι και ανιδεοι με θάλασσα θέλετε και προεδριλίκια στο ναυτικό όμιλο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε σεις γιατι δεν τον βγάζατε Ναυτικός Όμιλος τσιμέντου-μπετου? Βοσκοί βουνίσιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο μαστρογιανοπουλος δεν εχει ουτε στα βαρκακια του Λουνα παρκ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε Μαστρογιννόπουλε δεν σου φτάνει το << προεδριλίκι>> στον εμπορικό θες και στον ναυτικό ομιλο. Στό τέλος ο θα τα κάψεις ολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ma einai o kyrios Mastro-ta kanw ola bourdelo padou-gianopoulos.
    A kai min ksexaseis na vgeis ston mesogios na miliseis gia tin terastia epitixia sou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μάλλον σας πειράζει πολύ που βγαίνει και λέει τη γνώμη του ο Μαστρογιαννόπουλος χωρίς να φοβάται. Και το ποιος τα έκανε τελικά "μπουρδέλο" το έδειξε η πορεία. ο Μιχάλης δεν υπέκυψε σε μικροκομματισμούς όπως κάποιοι άλλοι και δεν υπέγραψε έναντι ανταλλαγμάτων.
    2-12

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και το Μανωλά "βοσκό" τον φωνάζατε αλλά τελικά έκανε πολλά περισσότερα στο λιμενικό ταμείο από τους "θαλασσόλυκους" που ήταν πριν από αυτόν. Οπότε ας δούμε πρώτα το αποτέλεσμα και μετά να κρίνουμε.
    2-12

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ...ΑΥΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΟΥ...Ο ΟΜΙΛΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΠΟΡ...ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΕ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 1:49 μ.μ.

    Αυτή ι νοοτροπία των σκατοκομμάτων σας και των σκατοπαρατάξεων σας σας έκανε να νομίζετε ότι ένας απλός ιστιοπλοϊκός όμιλος θα γίνει ακόμα ένα τρόπαιο στα χέρια των καρεκλοκένταυρων και καρεκλολάγνων.Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΣ ,ΚΑΤΙ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΟΠΟΛΟΙ ΚΑΙ ΣΙΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝΙΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ .ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΟΣΤΡΑ =ΤΑ ΚΑΝΩ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΦΕΥΓΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εσείς που διαφωνείτε με τους εκλεγμένους γιατί δεν ασχολείστε ποτέ με τίποτα. Γιατί δεν εκφράζετε δημόσιο λόγο Γιατί δεν αναλαμβάνετε ποτέ ευθύνες
    Περιμένετε παντα να κάνετε κριτική στους άλλους που θέλουν να είναι ενεργοί
    Ωραίοι λαγοί είστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτά γινόντουσαν το 90,οι μάσκες έχουν πέσει ,μηδενική ανοχή και κράξιμο με το καλημέρα...για αυτούς που δεν αξίζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. απαντώ στον κύριο (ο θεος να σε κανει αγορι μου) που μίλησε για λαγούς. Μόνο όσοι έχουν λερωμένη τη φωλιά τους φοβούνται την κριτική, οι υπόλοιποι την αποδέχονται ως στοιχείο του ελευθερου λόγου και του ελεύθερου βήματος. Πιστεύω πως δεν είσαι τόσο αφελής ή τόσο αμόρφωτος ώστε να πιστεύεις πως αυτοί που εκφράζουν τον δημόσιο λόγο ή οι "ενεργοί" όπως τους αποκαλείς, βρίσκονται εκεί με ηθικές και αξιοκρατικές διαδικασίες. Γιατί αλλιώς υποτιμάς την νοημοσύνη σου, φίλτατε...και όπως λένε και στο φιλότι: "δεν ξέρεις να μιλείς...δεν ξέρεις να μη μιλείς; "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εσυ γιατί δεν αποδέχεσε τότε την κριτική μου "ως στοιχείο του ελευθερου λόγου" και δεν εφαρμόζεις το σοφό "δεν ξέρεις να μιλείς...δεν ξέρεις να μη μιλείς; "
    Εχουμε χωρτάσει από ταγούς, δήθεν μορφωμένους και υποκριτές σαν και του λόγου σου.

    Υ.Γ.Κύριος είμαι, του εαυτού μου και κανενός άλλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. εσενα ρε 2.46μμ ο Αρκουλης και ο Μαστρογιαννοπουλος σου εφταιξαν για το χαλι που κυριαρχει στη Ναξο
    Κατι τετοιοι σαν εσενα ειναι που θα μας σωσουν στειρα κριτικη και πνευμα αλλα απο πραξεις τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. εγω δεν μιλησα για το χαλι της ναξου αλλα για κατι πολυ συγκεκριμενο το ναυτικο ομιλο...αλλα μαλλον και συ δεν ειχες με τι να ασχοληθεις και ειπες να γραψεις δυο γραμμες... οσο για τον πιο πανω κυριο ..δεχομαι την κριτικη σου αλλα μονο οταν με γνωριζεις...εγω την κριτικη μου μπορω να την τεκμηριωσω...και ξερω να μιλω..εσυ λες αερολογιες...εγω παταω σε πραξεις,προσωπα και γεγονοτα...εσυ εισαι απλα ενας αδαης. μεχρι λοιπον να ερευνησεις και να μαθεις..σωπασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εγώ θα έλεγα σε όλους όσους κάνουν κριτική με τάσι ευκολία πριν αρχίσουν να τι γράφουν να πάνε στον καθρέφτη του σιριτιού τους και να ρωτήσουν τον εαυτό τους ,εγώ τι έχω κανί γι`αυτο το νησί τι έχω προσφέρει, που είναι το δικό μου λιθαράκι, και μετά να κάνετε την κριτική σας ,αυτί που αγαπούν το νησί ξέρουν ποιoι προσφέρουν και γιατί προσφέρουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 16 Μαΐου 2011 10:57 μ.μ.

    Εγώ λέω να κάνεις ορθογραφικό ελέγχο , αλλά ότι ξέρει ο Μαστρογιαννόπουλος από θάλασσα ξέρεις και συ από ορθογραφία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μακάρι Φιλέ μου όλα τα λάθη που έχεις κάνει και θα κάνης να είναι ‘’ορθογραφικά ‘’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. mia erwthsh se oloys toys anwnymous politikous poy malwnete gia asxeta themata....POU yparxei xwros gia istioploiko omilo sth Naxo ??? polla xronia prin eginan ola ta peiramata apo istioploous kai to mono pou kataferame einai na kataligoun ta skafh mas sta vraxia h stis rotes twn ploiwn....kai to rwtaw mines twra kai de pairnw apanthsh...POU einai aytos o omilos fantasma???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. o omilos einai ypo idrisi akoma den exei oute edra, oute xwro , oute skafi, oute proponiti, oute nero , oute lefta kai ap oti fanike kai apo tis ekloges oute anthrwpous pou na gnwrizoun

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. apo kei kai pera vevaia ayto de simainei pws den yparxei xwros h den mporei na leitourgisei naytikos omilos sti naxo... einai ntropi na einai to monadiko nhsi stin ellada pou den exei naytiko omilo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Διαφωνώ, η Ναξος , όπως και όλα τα νησιά έχει ότι της αξίζει. Δε νομίζω να αδικήθηκε ποτέ σα νησί από την κεντρική εξουσία. Η πάρος έχει έναν από τους καλύτερους ναυτικούς ομίλους, η Νάξος έχει από τα καλύτερα τυροκομικά. Οταν εσείς οι νέοι και οι παλιοί που είστε εκεί αγαπήστε τη Θάλασσα και το νησί σας τότε θα αξίζει παραπάνω πράγματα. Προς το παρόν η φήμη τοθ νησιού περιλαμβάνει εκτός από τα τυροκομικά , αγενής ανθρώπους, κακά καταλύματα και τουριστικές υποδομές, μία από τις την πιο διεφθαρμένες πολεοδομίες στην Ελλάδα΄κτλ... Γιατί και για ποιούς να έχει έναν οργανωμένο ιστιοπλοικο όμιλο? Για να ζηλέψει η Πάρος? και μην πει κανείς "για τα παιδιά μας" - εγώ που μένω σε πόλη χωρίς ιστιοπλοικό όμιλο, έχω φροντίσει και το παιδί μου ξέρει καλύτερη ιστιοπλοια από όλους τους ναξιώτες με το ανάλογο κόστος. 10 χρόνια τουρίστας στη νάξο απολαμβάνω την ιδιωτική υποδομή σε ναυταθλητικλές εγκαταστάσεις αλλά κοροιδεύεω τις γιγαντοοθόνες με το ποόσφαιρο στις καφετέριες όλη μέρα για τους ντόπιους...Αυτοί θα πάνε να βραχούνε στον Ομιλο ?? Δεν υπάρχει περίπτωση- ήδη φαγωθήκατε μεταξύ σας πριν αρχίσετε...κρίμα την Νάξο, αλλά μπράβο στην Πάρο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε greeklish και τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά, προσβλητικά ή συκοφαντικά προς τον οποιοδήποτε.Ευχαριστώ εκ των προτέρων !