Σάββατο, Μαΐου 07, 2011

Μεγάλο καλιτεχνικό Φεστιβάλ το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στη Νάξο!!!!

Οι επαγγελματικοί φορείς της Νάξου(Μαζική εστίαση, Εμπορικός σύλλογος, Ξενοδόχοι, Δωματιούχοι) σε συνεργασία με την ομάδα της Συν+Αξίας ετοιμάζουν μεγάλο μουσικό - καλλιτεχνικό φεστιβάλ για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.
Σκοπός των διοργανωτών, εκτός από την προβολή του νησιού και την προώθηση του τουριστικού προϊόντος, είναι η δημιουργία μιας παράδοσης η οποία θα επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο, θα απλωθεί στα όρια του Δήμου και θα συμπεριλάβει στο μέλλον και άλλα χωριά του νησιού.
Οι εκδηλώσεις θα περιλαμβάνουν μουσικές συναυλίες(Φοίβος Δεληβοριάς, Smokey Bandits, Θανάσης Παπακωνσταντίνου, κ.α.), έκθεση παιδικής ζωγραφικής, έκθεση φωτογραφίας, τοπικά κοτσάκια, παρουσίαση γαστρονομικών θεμάτων τοπικού χαρακτήρα κ.τ.λ.
Θα υπάρξουν οικονομικά πακέτα και δελεαστικές προσφορές για όσους θέλουν να επισκεφθούν το νησί αυτή την περίοδο και επίσης συζητιέται η δρομολόγηση πλοίου το οποίο θα εξυπηρετήσει αποκλειστικά την γραμμή Πειραιά - Νάξο.
Για τις ανάγκες της διοργάνωσης μάλιστα οι φορείς προχώρησαν στην από κοινού ίδρυση εταιρίας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε greeklish και τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά, προσβλητικά ή συκοφαντικά προς τον οποιοδήποτε.Ευχαριστώ εκ των προτέρων !