Τετάρτη, Απριλίου 06, 2011

Η ΕΡΤ στη Νάξο!!!

Σκηνοθέτες, οπερατέρ, δημοσιογράφοι και τεχνικοί της Ελληνικής Τηλεόρασης βρίσκονται από την Δευτέρα στη Νάξο και πραγματοποιούν λήψεις σε χωριά, παραλίες και αξιοθέατα του νησιού. Σκοπός τους είναι η συλλογή υλικού για την παραγωγή της 2ης σειράς της εκπομπής "Ταξιδεύοντας στο φως" που θα βγει στον αέρα από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.
Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της Ένωση Γεωργικών Συνεταιρισμών σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων και τον Σύλλογο Ενοικιαζόμενων Δωματίων οι οποίοι μέσα από αυτήν την παραγωγή θέλουν να προβάλουν την γραβιέρα, τα προϊόντα και τον τουρισμό του νησιού.
Ο πρόεδρος των δωματιούχων κ. Γ. Κάβουρας μίλησε αποκλειστικά στο "naxosfan" και μας είπε: " Σκοπός μας είναι να προβάλουμε τα προϊόντα και τα αξιοθέατα του νησιού σε όλη την Ελλάδα. Λόγω της οικονομικής ύφεσης των τελευταίων χρόνων το σημαντικότερο κομμάτι των επισκεπτών μας, οι Έλληνες τουρίστες, περνά κρίση. Αυτό το κομμάτι θέλουμε να ενισχύσουμε και πιστεύουμε ότι μέσα από μια σειρά από ενέργειες θα το πετύχουμε. Εμείς σαν δωματιούχοι έχουμε επίσης προσφέρει και ένα μεγάλο δώρο για.... τους τηλεθεατές της συγκεκριμένης εκπομπής. Οι πρώτοι 100 τυχεροί που θα πάρουν τηλέφωνο θα κερδίσουν μια διαμονή 4 ημερών σε δίκλινο δωμάτιο."
Παράλληλα με την εκπομπή θα δημιουργηθεί και ένα διαφημιστικό σποτάκι της Νάξου, μικρής διάρκειας, το οποίο θα προβάλλεται σε όλα τα κανάλια της ΕΡΤ από τον Απρίλιο μέχρι και τον Ιούλιο.
Φωτογραφία απο naxos-news

6 σχόλια:

  1. ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΡΕ. ΜΗΝ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ,ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ,ΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ (μελι ναξου 16 ευρω,κοκορας 11 το κιλο,αυγο 50 λεπτα). ΤΗ ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ NAXOS FAN ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΙΡΩΝΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΚΟΒΟΥΛΗ ΣΚΕΨΗ, ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ, ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΤΕΒΕΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ

    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
    (Ο ΕΝΩΤΙΚΟΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ΝΑΧΟΣ FAN YΠΑΡΧΕΙ Η..............

    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
    (Ο ΕΝΩΤΙΚΟΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ? ΜΜΜ... ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΟΣΑ ΝΤΟΚΥΜΝΤΕΡ ΔΩ ΓΙΑ MERCEDES, ΟΣΑ ΠΟΣΤΕΡ ΚΙ ΑΝ ΚΟΛΛΗΣΩ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΟΥ, MERCEDES ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ. ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΚΑΠΕΛΟ ΟΜΩΣ. ΟΠΟΤΕ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΝΑΞΟ, ΘΑ ΠΑΡΩ 200 γρ. ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΕΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ... ΑΔΕΙΑ Η ΤΣΕΠΗ ΡΕΕΕ ΚΑΙ ΤΟ ΦΠΑ ΘΑ ΠΑΕΙ 23%... ΟΠΟΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλα οπου κι αν πω να ερθουν και θα τους φιλοξενισω το καλοκαιρι ,ουτε να το ακουσουν. με 420 ευρω μονον για εισητηρια; και ναχουν και την υποχρεωση; θα παμε λενε καπου εδω κοντα τα σαββατοκυριακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟΥΣ... ΜΟΝΟ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΕ ΣΠΙΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ... ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΩΜΑΤΙΑ, ΦΑΪ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ, ΔΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΩΡΟ? ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε greeklish και τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά, προσβλητικά ή συκοφαντικά προς τον οποιοδήποτε.Ευχαριστώ εκ των προτέρων !