Τετάρτη, Φεβρουαρίου 02, 2011

Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα θα πλήξουν τις Κυκλάδες τις επόμενες δύο μέρες!!!!!

Μετά τις έντονες βροχοπτώσεις και πλημμύρες που έπληξαν την Ρόδο στις 28/01/2011 και προξένησαν εκτεταμένες ζημιές σε έργα υποδομής και οδικά δίκτυα, σημαντική επιδείνωση του καιρού αναμένεται και στα νησιά των Κυκλάδων από αύριο Πέμπτη 03/02, η οποία θα έχει τα παρακάτω χαρακτηριστικά:
Ισχυρές βροχοπτώσεις θα σημειωθούν από το πρωί της Πέμπτης στις Κυκλάδες, Κρήτη και Δωδεκάνησα. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για πλημμυρικά επεισόδια στις περιοχές αυτές.
Θυελλώδεις νότιοι-νοτιοανατολικοί άνεμοι στα νότια τμήματα του Αιγαίου, θυελλώδεις βόρειοι-βορειοανατολικοί άνεμοι στα βόρεια τμήματα, ενώ..... μέχρι το τέλος της ημέρας οι θυελλώδεις βοριάδες θα επεκταθούν και νοτιότερα.
Την Παρασκευή 04/02 πολύ θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο, η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, ενώ οι βροχές θα συνεχιστούν, με μικρότερη ένταση στις Κυκλάδες, Κρήτη και Δωδεκάνησα.

1 σχόλιο:

Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε greeklish και τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά, προσβλητικά ή συκοφαντικά προς τον οποιοδήποτε.Ευχαριστώ εκ των προτέρων !