Δευτέρα, Ιανουαρίου 03, 2011

Το νέο Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011 η πρώτη συνεδρίαση του νέου δημοτικού συμβουλίου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, με θέμα την εκλογή του προεδρείου αλλά και των μελών των δυο επιτροπών του Δήμου, της Οικονομικής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
Όπως ήταν αναμενόμενο πρόεδρος του Δ.Σ. εκλέχθηκε ο κ. Φώτης Μαυρομάτης ο οποίος έχει και την ανάλογη εμπειρία καθώς ήταν αντιπρόεδρος στο προηγούμενο Δ.Σ.
Αντιπρόεδρος εκλέχθηκε ο κ. Νίκος Βλησίδης και γραμματέας η κα Θέκλα Κύζη .
Στην οικονομική επιτροπή Πρόεδρος θα είναι ο δήμαρχος κ. Μανόλης Μαργαρίτης, και τακτικά μέλη οι: Αργύρης Ανεβλαβής, Δημήτρης Λιανός, Δημήτρης Καραπάτης, Δημήτρης Μανιός, Στάθης Πιτταράς, Στάθης Αγγελής.
Αναπληρωματικά Μέλη: Απόστολος Ψαρράς, Μανόλης Πολυκρέτης, Λευτέρης Ελευθερίου, Νίκος Μαράκης, και ο Γιώργος Σουλής
Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής προεδρος θα ειναι ο κ. Τοτόμης Πρωτονοτάριος και τακτικά μέλη οι: Απόστολος Ψαρράς, Μανόλης Πολυκρέτης, Λευτέρης Ελευθερίου, Δημήτρης Μανιός, Στέφανος Μανιός, Γιώργος Καραμανής.
Αναπληρωματικά μέλη: Δημήτρης Λιανός, Δημήτρης Καραπάτης, Γιάννης Μαργαρίτης, Νίκος Μαράκης και η Ευδοκία Ψαρρά
Επίσης σήμερα ανακοινώθηκαν και τα ονόματα των έξι αντιδημάρχων του ενιαίου Δήμου Νάξου και μικρών Κυκλάδων, οι οποίοι είναι: Τοτόμης Πρωτονοτάριος (Υγεία -Πρόνοια- κοινωνική προστασία Δ.Κ. Νάξου - Κουφονησίου), Δημήτρης Λιανός(Διοικητικές υπηρεσίες -Τουρισμός- ηλεκτρονική διακυβέρνηση και διαφάνεια Δ.Κ.Σχοινούσας), Μανώλης Πολυκρέτης(Καθαριότητα-Υδρευση-Αποχέτευση-Αθλητισμός-Δ.Κ.Ηρακλειάς), Αργύρης Ανεβλαβής(Οικονομικές υπηρεσίες - τοπική οικονομική ανάπτυξη), Απόστολος Ψαρράς(Τεχνικές Υπηρεσίες-Πολεοδομία-Περιβάλλον-Δ.Κ.Δονούσας) και Αντώνης Μανιός (Παιδεία-Πολιτισμός - Εθελοντισμος - Δρυμαλία)
Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι για την τήρηση των πρακτικών του Δημοτικού Συμβουλίου ορίστηκε γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου ο υπάλληλος του Δήμου κ. Χατζηανδρέου Γεώργιος .
Σιδεροκέφαλοι και καλό κουράγιο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε greeklish και τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά, προσβλητικά ή συκοφαντικά προς τον οποιοδήποτε.Ευχαριστώ εκ των προτέρων !