Κυριακή, Μαΐου 02, 2010

Guardian : Ο Χατζηπαναγής είναι ο Έλληνας Μαραντόνα

Αφιέρωμα στον Βασίλη Χατζηπαναγή έκανε η ηλεκτρονική μορφή της εφημερίδας Guardian χαρακτηρίζοντας τον ως τον Έλληνα Μαραντόνα ενώ και τα σχόλια των Βρετανών αναγνωστών είναι το λιγότερο διθυραμβικά.
Για αυτό το δημοσίευμα μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» ο... Νουρέγιεφ του ελληνικού ποδοσφαίρου εκφράζοντας παράλληλα το παράπονο του που δεν μπόρεσε να αγωνιστεί στην Εθνική Ελλάδας.

Αναλυτικά οι Δηλώσεις του «Βάσια»:
«Ήταν επιθυμία μου να παίξω στο εξωτερικό, δεν μπόρεσα και αυτή ήταν η μοίρα. Με ρώτησαν επίσης ποιο είναι το μεγαλύτερο παράπονο μου και τους είπα ότι... ήταν που δεν έπαιξα στην Εθνική Ελλάδος, ήμουν κανονικός Έλληνας. Εδώ δεν μου δόθηκε η ευκαιρία, είναι η μεγάλη πίκρα μου. Αυτό που έγινε με την βρετανική εφημερίδα, μου δίνει μία χαρά, μία ικανοποίηση που και οι ξένοι φίλαθλοι μπορούν να με δουν, να με γνωρίσουν. Όταν έπαιξα στην Μικτή Κόσμου δεν ήταν τιμή για την Ελλάδα, ήταν τιμή για την Ρωσία; Φυσικά ήταν για την Ελλάδα.

Για μένα είναι τιμητικό που με σχολιάζουν οι Άγγλοι φίλαθλοι με καλά λόγια. Οι περισσότεροι της δικής μου εποχής αδικούνται που δεν έπαιξαν και στο εξωτερικό. Εκείνα τα συμβόλαια της 12ετίας ήταν απάνθρωπα, κατέστρεψαν πολλούς ποδοσφαιριστές.

Τότε έλεγα ότι ο ποδοσφαιριστής πάνω από δύο χρόνια δεν μπορεί να κάνει συμβόλαια. Εγώ έκανα δικαστήριο το 1977, η πρωτόδικη απόφαση έλεγε ότι απαγορεύεται από το εργατικό δίκαιο να κάνεις πάνω από πενταετές συμβόλαιο και το πήρε μετά ο ΠΣΑΠ και έκανε την πενταετία».

Στο τέλος αναφέρθηκε και στην σημερινή πολύ κακή κατάσταση του Ηρακλή λέγοντας: «Όσον αφορά την κατάσταση στον Ηρακλή πρέπει να βρούμε μία λύση αυτό που γίνεται στον Ηρακλή δεν είναι σωστό, όλοι έχουν εν μέρει δίκιο αλλά δεν πρέπει να συνεχίσει έτσι η ομάδα».
Β.Κ.
www.aek365.gr/

1 σχόλιο:

  1. O μεγαλύτερος και πιο άτυχος Έλληνας παίκτης σύμφωνα με το ανεπανάληπτο ταλέντο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε greeklish και τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά, προσβλητικά ή συκοφαντικά προς τον οποιοδήποτε.Ευχαριστώ εκ των προτέρων !