Δευτέρα, Μαΐου 31, 2010

Τελικός Τουρνουά Συλλόγων Ο.ΝΑ.Σ.(βίντεο)

Συγκλονιστικός ήταν ο τελικός του τουρνουά Συλλόγων που διοργάνωσε η Επιτροπή Νέας Γενιάς της Ο.ΝΑ.Σ. ανάμεσα στην Κόρωνο και τον Δανακό. Η ομάδα του Δανακού προηγούνταν σε όλο σχεδόν το παιχνίδι, αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα της Κορώνου κατάφερε να πετύχει δύο τέρματα και να μετατρέψει το 2-0, στο τελικό 2-2. Στην διαδικασία των πέναλτι πιο εύστοχη ήταν η ομάδα της Κορώνου, η οποία αναδείχθηκε τροπαιούχος με 3-1.
Τον τελικό τίμησε με την παρουσία του ο παλαίμαχος Ναξιώτης ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και της Εθνικής Ομάδας Στέλιος Μανωλάς, ο οποίος έκανε και την απονομή του επάθλου στην νικήτρια ομάδα.
Τον δύσκολο και συνάμα άχαρο ρόλο του διαιτητή του αγώνα ανέλαβε ο Χρήστος Τσελέντης από τον Κυνήδαρο.
Στο τουρνουά έλαβαν μέρος 8 ομάδες που εκπροσωπούσαν τα χωριά της Νάξου: Απείρανθος, Γλινάδο, Δανακός, Κόρωνος, Κυνήδαρος, Τρίποδες και Φιλώτι. Η μεγάλη παρουσία του κόσμου σε όλα τα.... παιχνίδια και η συμμετοχή περισσότερων από 70 παιχτών στο τουρνουά που διοργάνωσε η Επιτροπή Νέας Γενιάς της Ο.ΝΑ.Σ. αποτελούν πολύ καλή αφετηρία για την διοργάνωση ενός πρωταθλήματος Συλλόγων, το οποίο θα ξεκινήσει το φθινόπωρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε greeklish και τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά, προσβλητικά ή συκοφαντικά προς τον οποιοδήποτε.Ευχαριστώ εκ των προτέρων !