Σάββατο, Απριλίου 07, 2012

Tρίτη θέση στο πρωταθλημα και πρώτη στην Καρδιά μας!!!

Με νίκη 3-0 σετ επί του Απόλλωνα μέσα στην Πάτρα ολοκλήρωσε τις φετινές αγωνιστικές της υποχρεώσεις η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού.
Το γόητρο ήταν το μόνο κίνητρο των δυο αντίπαλων που παρατάχθηκαν στο παρκέ για να διεκπεραιώσουν ένα αγώνα καθαρά διαδικαστικού χαρακτήρα.
Οι γηπεδούχοι που είναι ουραγοί στον β' όμιλο (4 βαθμοί) έχουν αποχαιρετήσει ήδη την κατηγορία ενώ για τον Πανναξιακό που βρίσκεται στην 3η θέση με 4 βαθμούς διαφορά από την δεύτερη Φιλία και 11 από τους τέταρτους Ίωνες όποιο αποτέλεσμα και να ερχόταν δεν θα άλλαζε κάτι. Το γεγονός αυτό έδωσε την ευκαιρία στους προπονητές Σ. Τουρσούγκα και Γ. Δερμάτη να χρησιμοποιήσουν στην βασική 6αδα τις νεαρές Ε. Σκούνα(πάσα) και Χ. Σέργη(λίμπερο) ενώ η Μπορίσοβα που ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο έμεινε στον πάγκο για προληπτικούς λόγους.
ΤΑ ΣΕΤ 19-25 , 11-25, 26-28
ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1 .ΑΟ ΤΡΑΧΩΝΩΝ 46
2.ΑΠΣ ΑΚΑΔ.ΒΟΛΛΕΥ ΦΙΛΙΑ 40
3.ΑΟΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ 36
4.ΑΣΠ ΙΩΝΕΣ 25
5.ΕΑ ΛΑΡΙΣΗΣ 22
6.ΑΣΠΕ ΘΕΤΙΣ 21
7.ΦΙΛΑΘΛ.ΛΑΡ.ΣΥΛΛΟΓΟΣ 15
8.ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ 6
9.ΑΣΠ ΑΠΟΛΛΩΝ 5
* Την άνοδο παίρνει ο πρωταθλητής, ενώ υποβιβάζονται οι δύο τελευταίοι (8ος και 9ος) της τελικής βαθμολογίας.
Η Ιθάκη είναι ο προορισμός αλλά δεν έχει να μας προσφέρει τίποτε περισσότερο πέρα από το ταξίδι που κάνουμε για να φτάσουμε σε αυτήν. Το παρακάτω βίντεο είναι αφιερωμένο σ' αυτούς που αγάπησαν την ομάδα, που στάθηκαν δίπλα της στις όμορφες και στις άσχημες στιγμές της.

1 σχόλιο:

  1. Ανκαι δεν είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω την προσπάθεια, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλους και ιδιαίτερα στα κορίτσια που ομόρφυναν με τους αγώνες τους αυτό το δύσκολο χειμώνα που στα νησιά γίνεται δυσκολότερος.


    http://mikapanteleon.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε greeklish και τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά, προσβλητικά ή συκοφαντικά προς τον οποιοδήποτε.Ευχαριστώ εκ των προτέρων !