Δευτέρα, Μαρτίου 18, 2019

Συγχαρητήρια Δημάρχου Μ. Μαργαρίτη για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις


Μετά την ολοκλήρωση των αποκριάτικων δρώμενων στη Νάξο, θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους διοργανωτές, φορείς, πολιτιστικούς συλλόγους και εθελοντές, που με ζήλο και κέφι εργάστηκαν άοκνα και διοργάνωσαν τις πολυποίκιλες αποκριάτικες εκδηλώσεις, καθώς και όσους συμμετείχαν σε αυτές. Πίσω από τη γιορτή αυτή κρύβεται η προσπάθεια πολλών εθελοντών, που με ανιδιοτέλεια, διάθεση προσφοράς, κέφι, επιμονή και μεράκι ανέλαβαν την προετοιμασία, εργάστηκαν επί πολλές εβδομάδες και προσέφεραν διέξοδο και νότες χαράς και κεφιού σε όσους τα παρακολούθησαν. Για το αποτέλεσμα και την.........
άρτια διοργάνωση της αναπαράστασης του μύθου της Αριάδνης, των Λαμπαδηφοριών και του Καρναβαλιού, ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο Βαγγέλη Παντελιά και τα μέλη της Κοινωφελούς Επιχείρησης.
 Οι παραδόσεις μας, η αναβίωσή τους και η συνέπεια στη διοργάνωσης των αποκριάτικων δρώμενων έχουν διαφημίσει το νησί και αποτελούν πόλο έλξη εκατοντάδων επισκεπτών, γεγονός που αντικατοπτρίστηκε κι εφέτος στις ακτοπλοϊκές αφίξεις. Το αποτέλεσμα αυτό αποτελεί προϊόν μιας μακρόχρονης προσπάθειας, η οποία βασίστηκε στον εθελοντισμό και στην αγαστή συνεργασίας όλων των εμπλεκόμενων.
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλαν στην επιτυχία!


Και του χρόνου με Υγεία,
Καλή Σαρακοστή!


Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Μανόλης Μαργαρίτης

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :