Δευτέρα, Φεβρουαρίου 04, 2019

Υποψήφια με την παράταξη του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου, η Ιωάννα Συνοδινού από την Αμοργό


Τη συστράτευση της Ιωάννας Συνοδινού, από την Αμοργό, ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, ανακοινώνει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”.

Στην δήλωσή της με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της, να συμπορευτεί με την παράταξη του κ. Χατζημάρκου,  η Ιωάννα Συνοδινού αναφέρει τα εξής:
Μεγάλη τιμή αλλά και συνάμα μεγάλη ευθύνη η υποψηφιότητά μου στις περιφερειακές εκλογές  στο πλευρό του κ. Γιώργου Χατζημάρκου,  με το συνδυασμό «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο» .
Ζούμε σε έναν ευλογημένο τόπο! Όλοι οι επισκέπτες των νησιών μας λατρεύουν τη μοναδικότητά μας. Είναι καιρός πια, να εκτιμήσουμε και εμείς οι ντόπιοι τον......
πλούτο που έχουμε. Η νυν περιφερειακή αρχή δίνει ευκαιρίες καθημερινά και ειδικά στους νέους. Για να μπορείς να προσφέρεις σε αυτόν τον πλούσιο σε ιστορία, σε πολιτισμό, σε φυσικά αγαθά τόπο, δεν αρκεί μόνο το όραμα, αλλά απαιτείται οργανωμένο σχέδιο και παθιασμένοι  άνθρωποι με γνώση για να δουλέψουν.
Δεν θα μπω ποτέ στη λογική του «τι δεν έγινε»!
Κοιτάω μπροστά και αφήνω πίσω την ανικανότητα και τον αρνητισμό. Ξέρω τι μπορώ να κάνω ,όπως γνωρίζω επίσης ότι εδώ, τα πράγματα είναι όπως ακριβώς φαίνονται…ΞΕΚΑΘΑΡΑ !
Κανένα κόμμα δε θα μας λύσει τα προβλήματά μας… η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου είναι αν όχι η πιο δύσκολη , μια από τις δυσκολότερες περιφέρειες της χώρας μας! Η νυν περιφερειακή αρχή απέδειξε ότι με συνεννόηση, συνεργασία και συνένωση δυνάμεων, κατάφερε να επιβιώσει και να λειτουργήσει άψογα σε μια κρίσιμη εποχή .
Ελάτε μαζί να καταθέσουμε νέες ιδέες, να βελτιώσουμε την καθημερινότητα όλων μας,να αναδείξουμε παντού την ιστορία, τον πολιτισμό και τον φυσικό πλούτο των νησιών μας,να δημιουργήσουμε ίσες ευκαιρίες για όλους.
Ελάτε μαζί να αξιοποιήσουμε τα νεανικά μυαλά στις νέες τεχνολογίες, στην προσέλκυση τουρισμού, στις οργανωτικές και κοινωνικές δομές, στις  υπηρεσίες και  στην επιχειρηματικότητα.
Είμαι έτοιμη να χτυπήσω το χέρι στο τραπέζι και να αντιμετωπίσω το «δεν γίνεται».
Είμαι βέβαιη πως αυτή θα είναι …. η δική μας Νίκη!
Λίγες μέρες έχουν περάσει από την ανατολή του 2019 και υποδεχόμενοι το νέο έτος  εύχομαι και προσδοκώ στο καλύτερο για τα παιδιά μας και τους συμπολίτες μας. Ευελπιστώ ότι αυτή η χρονιά, με τις κρίσιμες εκλογικές αναμετρήσεις που θα έχουμε, να είναι χρονιά σημαντικών αποφάσεων  και κατάλληλων επιλογών μέσα από ώριμη και σοβαρή σκέψη για το αύριο που πραγματικά θέλουμε.
Με εκτίμηση,
Συνοδινού Ιωάννα

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :