Πέμπτη, Δεκεμβρίου 20, 2018

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΝΑΞΟ

ΣΠΙΤΙ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ
Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου
18:30 «Χριστουγεννιάτικο Ταξιδο-Ανακάτεμα!»
Πώς γιορτάζουν τη γιορτινή αυτή περίοδο παιδιά από άλλες χώρες; Υπάρχουν παντού Χριστούγεννα; Αν είχαμε ένα φίλο/η από άλλη χώρα, τι θα μας έλεγε για τα Χριστούγεννα στο μέρος που μένει; Με μέσο το θεατρικό παιχνίδι θα ταξιδέψουμε σε μακρινά μέρη και θα δούμε πως βιώνουν τα Χριστούγεννα σε άλλες χώρες. Μετά θα φτιάξουμε χριστουγεννιάτικα στολίδια εμπνευσμένα από ήθη και έθιμα διαφόρων χωρών με σκοπό να στολίσουμε ένα πολύχρωμο και πολυεθνικό χριστουγεννιάτικο δέντρο.
Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου
11:30 «ΟΥΑΟΥ, Χριστούγεννα!»
Πώς βλέπω να αλλάζει το περιβάλλον γύρω μου τη..........
γιορτινή περίοδο των Χριστουγέννων; Μέσω εικόνων και βίντεο που προβάλλονται κατά τη χριστουγεννιάτικη περίοδο, θα σχολιάσουμε και θα σκεφτούμε τι μηνύματα περνούν τα ΜΜΕ για τα Χριστούγεννα. Στη συνέχεια θα χρησιμοποιήσουμε βουβά βίντεο για να τα «ντύσουμε» με δικές μας μουσικές και ήχους. Ακολουθεί παιχνίδι με χριστουγεννιάτικα κομμάτια τα οποία αν ενωθούν όλα μαζί φτιάχνουν το μεγαλύτερο δώρο: τη δημιουργικότητα!
ΧΩΡΙΑ
Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου
16:00, Δαμαριώνας
«Ξεπαγώνοντας τα προηγούμενα Χριστούγεννα»!
Χριστούγεννα του παρελθόντος Μέσα από το δραματικό παιχνίδι θα ξαναζωντανέψουμε στιγμές από παλιά Χριστούγεννα, σκηνοθετώντας το σκηνικό του «τότε» με έμψυχα και άψυχα υλικά. Σειρά έχει η κατασκευή ενός κοινού χριστουγεννιάτικου άλμπουμ!
18:30 Εγγαρές
«Χριστουγεννιάτικο Ταξιδο-Ανακάτεμα!» Θεατρικό παιχνίδι και κατασκευές. (βλ. παραπάνω)
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :