Παρασκευή, Νοεμβρίου 23, 2018

Ευχαριστώ και ευχές στον αστυνομικό διευθυντή Νίκο Τσιμπογιάννη από το Σωματείο Μαζικής Εστίασης Νάξου


        Το Σωματείο Μαζικής Εστίασης Νάξου & Μικρών Κυκλάδων «Φιλοξενία» πληροφορήθηκε σήμερα  ότι ο  Διοικητής του Α.Τ Νάξου κ. Νικόλαος Τσιμπογιάννης προήχθη με το βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή και έτσι μοιραία και αναγκαστικά μετατίθεται σε υπηρεσία Αστυνομικής Διεύθυνσης των Αθηνών.
      Η επί 23 χρόνια παρουσία του στην υπηρεσία της Αστυνομίας της Νάξου αλλά κυρίως η επί 18 συναπτά έτη παρουσία του ως διοικητής ταυτίζεται χρονικά με την πορεία του Σωματείου μας και οφείλουμε να αναφερθούμε σ’ αυτήν ως ανυπέρβλητη υποχρέωση.
      ‘Έχοντας πλήρη γνώση εκατοντάδων περιστατικών που συνέβησαν όλα αυτά τα χρόνια πρέπει να πούμε ότι ο κύριος Τσιμπογιάννης χειρίστηκε κάθε περίπτωση με.....
επιτυχία προλαμβάνοντας ή αποτρέποντας ή διακόπτοντας ή καταστέλλοντας δυσάρεστες συνέπειες βάζοντας το κλάδο και την κοινωνία μας σε δυσάρεστες περιπέτειες. Είναι αναπόσπαστο και απαραίτητο στοιχείο της κοινωνίας η Αστυνομική διοίκηση.
      Διαθέτοντας αρετές όπως :δικαιοσύνη , υπευθυνότητα, τιμιότητα, ανιδιοτέλεια, θάρρος, ενήργησε θετικά σε κάθε περίπτωση. Ήταν αρχή του να σέβεται την αξία του ανθρώπου και να μεριμνά για την προστασία των δικαιωμάτων του ως ατόμου και ως μέλους του κοινωνικού συνόλου.
    Ενήργησε  πάντοτε με σκοπό την εξασφάλιση της δημόσιας τάξης και ασφάλειας, την εξυπηρέτηση του δημόσιου συμφέροντος και τη διαφύλαξη των νομίμων συμφερόντων των πολιτών.
   Ήμασταν θεατές κατά την εκπλήρωση των καθηκόντων του, πως λειτουργούσε με βάση τις αρχές της νομιμότητας, της αναλογικότητας, της επιείκειας, της χρηστής διοίκησης, της ίσης μεταχείρισης και του σεβασμού της διαφορετικότητας των ατόμων. Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω ήταν ότι κατάφερε να σταθεί με επιτυχία τόσα χρόνια σ’ αυτήν τη θέση.
    Είναι κάποιες φορές που χαίρεσαι επειδή κάποιος προάγεται και ανεβαίνει –καταξιώνεται επαγγελματικά στην ιεραρχία επειδή το αξίζει όμως δεν μπορείς να μην λυπάσαι αφού πλέον δεν θα είναι κοντά σου όπως πριν.
    Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του και θεωρούμε ότι πραγματικά είναι τυχεροί αυτοί θα λαμβάνουν τις υπηρεσίες του στη συνέχεια. Μοναδικό αντίδοτο στην απουσία του θα είναι η εσαεί σχέση του με την Νάξο λόγω της οικογενείας του έχει τις ρίζες της εδώ. 
Καλή επιτυχία και στη συνέχεια κύριε Διοικητά Νίκο Τσιμπογιάννη.
   
    
Για το Δ.Σ

Ο πρόεδρος                                                ο Γεν Γραμματέας
Ιωάννης Δημ Μαγγιώρος                      Απόστολος Ιωαν. Καρεγλάς
    

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

16 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Πρωτοφανής ανακοίνωση. Η "μαζική εστίαση" Νάξου κατευοδώνει τον διοικητή της τοπικής Αστυνομίας! Γιατί άραγε μόνο αυτή και κανένας άλλος συλλογικός φορέας; Τι μπορεί να υποθέσει κανείς; Περιποιεί τιμή στον απερχόμενο αυτή η ανακοίνωση;
Ανοιχτά ερωτήματα, που πολλές φορές κρύβουν και τις απαντήσεις.

πετρος είπε...

Για να σε πάρουν στα σοβαρά γράψε κάτι επώνυμα και όχι ανωνυμα δεν είναι ανδρικό ξέρεις και σε κάθε περίπτωση ότι πληροφορίες έχεις στο εισαγγελέα λεβέντη μου

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει πιο αηδιαστικό τη στιγμή που βρίσκεσαι στο νησί και υπηρετείς τους πολίτες μερικά ερπετά να σου χτυπούν τη πλάτη με δουλοπρέπεια και Σταν φεύγεις να βγάζουν χολή μηδέν προσωπικότητα

Ανώνυμος είπε...

Το "Πέτρος" κάνει επώνυμο το σχόλιο; Η ανωνυμία δεν σε πειράζει, ως φαίνεται, αλλά η ουσία. Και η ουσία είναι ότι κανένας άλλος μαζικός φορέας της Νάξου δεν έβγαλε τέτοια ανακοίνωση. Αυτό ερμηνεύεται κατά το δοκούν. Είχε φιλικές σχέσεις η διοίκηση της εστίασης με τον απελθόντα; Γιατί έπρεπε να τον χαιρετήσει με ανακοίνωση στον τύπο; Έχει ξαναβγάλει τέτοιες ανακοινώσεις για άλλους αξιωματούχους που υπηρέτησαν ευδόκιμα και πρόσφεραν στο νησί μας από διάφορα πόστα; Και γιατί τώρα; Απαντήσεις χρειάζονται και όχι ανώνυμα...αντριλίκια τύπου Σαμαρά. Ο σεξισμός σε χαρακτηρίζει, γιατί δεν ξέρεις το φύλο του/της σχολιαστή. Όσο για τον Εισαγγελέα, έχετε μπερδέψει τα μπούτια σας. Κουτσοί-στραβοί στον Άγιο Παντελεήμονα; Φτάνει πια η εισαγγελεοποίηση της ζωής μας. Υπάρχει και η κριτική, πολιτική, κοινωνική, δημοσιογραφική. Επώνυμη, ψευδώνυμη και ανώνυμη.

Ανώνυμος είπε...

Ποιοι άραγε είναι οι δουλοπρεπείς που χτυπούν φιλικά στην πλάτη ή χτυπούν πισώπλατα; Μια φούχτα είμαστε και γνωριζόμαστε.

πετρος είπε...

Τελικά πρέπει να έχεις πρόβλημα ύπαρξης και αυτοπροσδιορισμού κοίταξε το προλαβαίνεις τέλος δεν θα σε κάνω άλλο ήρωα

Ανώνυμος είπε...

Όπα, μας προέκυψε ψυχίατρος ή ψυχολόγος. Πού είναι το ιατρείο ή το γραφείο σου, μεγάλε; Γράψε μου το τηλέφωνό σου ή το επώνυμο, γιατί το Πέτρος με πάει στον πελεκάνο της Μυκόνου που χάσαμε πρόωρα. Αφού "το προλαβαίνω", όμως, πάλι καλά. Δε με βοήθησε φαίνεται η φιλοσοφία του υπαρξισμού που λέει πως ο αυτοκαθορισμός της συμπεριφοράς ως ενέργεια ελευθερίας είναι κάτι αναπόδραστο στον άνθρωπο. Γράψε μου το επώνυμό σου να σου στείλω κάποιο βιβλίο του Σαρτρ ή του Καμύ, μήπως βοηθήσουν τουλάχιστον εσένα. Ήρωας πάντως δε γίνεται κανείς με αποχαιρετισμούς στα...γαλόνια και στα σιρίτια.

Ανώνυμος είπε...

Μην μας το παίζεις τόσο μορφωμένος ρε φίλε γτ μας έχεις τρελάνει πια.. οκ το καταλάβαμε τι είσαι και εσύ και όλοι του συναφιου σου.. πάρε το αλλιώς άλλαξε κανένα ρεπερτόριο καταντάει ξεπερασμένο.. μην έχεις τόσο μεγάλο θέμα ύπαρξης πια και μην σε διακατέχει κόμπλεξ κατωτερότητας και ζήλειας.. ας το πάρεις απόφαση αυτό που έγινε και προχώρησε τη ζωούλα σου επιτέλους.. μην ασχολείσαι με τον άνθρωπο πια φτάνει.. κοίτα τη δουλειά σου και πέτυχε κάτι σπουδαίο και εσύ στη ζωή σου για να σε εκθειάσουν και εσένα αν αυτό είναι το πρόβλημα σου ρε φίλε/η

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στον παραπάνω.Καλη τύχη στον άνθρωπο και υγεία ατομική καί οικογενειακή.

Ανώνυμος είπε...

Ο εμπαθής που κατηγορεί τον άνθρωπο θα είχε πάρει καμία κλήση της αστυνομίας και γι'αυτό στάζει δηλητήριο αισχος

Ανώνυμος είπε...

Αφού εκφράζεται στα πλαίσια της κοινωνικής και πολιτικής ελευθερίας της έκφρασης και διατυπώνει κάποιες απορίες ας βάλει και τα στοιχεία του πολύ απλά.

Ανώνυμος είπε...

κι εσεις οι επισης ανωνυμοι που ζητατε στοιχεια απο αυτον που καλα σας τα σουρνει, γιατι δε γραφεται το ονοματακι σας? το να το ζητατε απο αυτον ή αυτην μόνο δειχνει λιγουλακι ασφαλιτικο. κι εσεις μπορειτε να το βαλετε ευκολοτερα, γιατι υπερασπιζεται με ασφαλεια την Ασφαλεια.

πετρος ο πελεκανος είπε...

Τι σημαίνει η λέξη σουρνει Μη κατεβάζεις το μορφωτικό σου επίπεδο γιατί σε είχα για Μπαμπινιώτη και πανω.Απο πιο χωριό εισαι από τα ορεινά ή τα πεδινά Τέλος δεν θα τα ξαναπούμε γιατί έχω σοβαρότερα θέματα από εσένα να ασχοληθω .

Ανώνυμος είπε...

Και εσύ που λες για τους ανώνυμους το ότι δεν βάζουν το ονοματάκι τους και εσύ το ίδιο κάνεις,Το δικό σου ονοματάκι που είναι?? Χάθηκε προφανώς στην πορεία του μυνηματος

Ανώνυμος είπε...

Συγχαίρουμε ειλικρινά τον Μαγγιώρο και τον Καρεγλά για την "ανυπέρβλητη υποχρέωση", όπως λένε, να ευχαριστήσουν και να ευχηθούν στον Τσιμπογιάννη. Οι άνθρωποι γενικά δεν πρέπει να είναι αγνώμονες.

Ανώνυμος είπε...

Το ανυπερβλητη υποχρεωση με χαλαει...