Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 12, 2018

Άφησε για λίγο τη... μαγειρική ποδιά και ξεφάντωσε χορεύοντας η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στο Φεστιβάλ της Σίφνου!

Άφησε για λίγο τη... μαγειρική ποδιά και ξεφάντωσε χορεύοντας η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στο Φεστιβάλ της Σίφνου!

Σε μεγάλα κέφια συνέλαβε ο φωτογραφικός μας φακός τη διάσημη Παριανή σεφ κα. Αργυρώ Μπαρμπαρίγου η οποία συμμετείχε στο 12ο Φεστιβάλ Κυκλαδικής Γαστρονομίας "Νικόλαος Τσελεμεντές" που διεξήχθη προ ολίγων ημερών στη Σίφνο.
Η κα. Μπαρμπαρίγου που μετείχε στο Φεστιβάλ μαγειρεύοντας μαζί με νησιωτικές αντιπροσωπείες μαγείρων, παραδοσιακά πιάτα των Κυκλάδων, έβαλε για λίγο στην άκρη την...μαγειρική της ποδιά, και όταν συναντήθηκε με την παριανή αντιπροσωπεία στο μεγάλο γλέντι την τελευταίας ημέρας, επιδόθηκε απτόητα στον μπάλο και διασκέδασε με την ψυχή της υπό τους ήχους της...... νησιώτικης ζωντανής μουσικής!

Χαμογελαστή, ευδιάθετη, προσηνής και γλυκύτατη όπως πάντα, η διάσημη Κυκλαδίτισσα και δη Παριανή - η οποία εκπροσωπεί επίσης το Νότιο Αιγαίο ως Πρέσβειρα με αφορμή την ανακήρυξη του ως Γαστρονομικής Περιφέρειας της Ευρώπης 2019 - τίμησε στο έπακρο την καταγωγή της όταν βρέθηκε επί Κυκλαδίτικου εδάφους στη όμορφη Σίφνο, και σκόρπισε με τη ζωντάνια της, κέφι και χαρά στην βραδιά γλεντιού που ολοκλήρωσε το υπέροχο Φεστιβάλ!

Γλέντησε, όπως μόνο οι Κυκλαδίτες ξέρουν να διασκεδάζουν με την καρδιά τους στα περίφημα αυθόρμητα γλέντια που στήνουν και αποτελούν μέρος της ιδιοπροσωπίας του τόπου τους!
https://parianostypos.gr/index.php/kyklades-aigaio/kyklades-aigaio-politismos/festival-kykladikhs-gastronomias/item/33055-afise-gia-ligo-ti-mageiriki-podia-kai-ksefantose-xoreyontas-i-argyro-barmparigou-sto-festival-tis-sifnou
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :