Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 13, 2018

Σε κλιμα πένθους η 8η συνεδρίαση της Ο.ΝΑ.Σ



Εν όψει της 8ης συνεδρίασης του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Ναξιακών Συλλόγων, στις 13/9/2018, η οποία θα είναι η πρώτη χωρίς το -επί σειρά ετών- μέλος του Δ.Σ., ΧΡΗΣΤΟ ΤΣΕΛΕΝΤΗ, το Διοικητικό Συμβούλιο εκδίδει την παρακάτω ανακοίνωση:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ένας καλός φίλος και συνεργάτης στην Ομοσπονδία Ναξιακών Συλλόγων ένας πραγματικός παραδοσιακός καλλιτέχνης, ένας καλός Ναξιώτης, ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΕΛΕΝΤΗΣ, δεν βρίσκεται μαζί μας.
Υπήρξε στενός συνεργάτης στην Ομοσπονδία Ναξιακών Συλλόγων, στο συμβούλιο της οποίας εκλεγόταν μεταξύ των πρώτων. Ο Χρήστος Τσελέντης ήταν πάντοτε πρόθυμος,  ιδιαίτερα συνεργάσιμος, χωρίς ποτέ να δημιουργεί ζήτημα. Στην Ο.ΝΑ.Σ., πολλές φορές, πρόσφερε δωρεάν τις .....
καλλιτεχνικές του υπηρεσίες.
Ο Χρήστος Τσελέντης έδινε, σε κάθε δραστηριότητα, τον καλύτερο εαυτό του για να επιτύχει το καλύτερο αποτέλεσμα, γιατί είχε κλείσει βαθιά στην καρδιά του το νησί μας, τη Νάξο. Ιδιαίτερη ευαισθησία έδειχνε προς τους νέους παραδοσιακούς μουσικούς, στηρίζοντας και υποστηρίζοντας την προσπάθεια τους να προβάλλουν το ταλέντο τους αλλά και τη ναξιώτικη μουσική.
Ο Χρήστος Τσελέντης ήταν πάνω από όλα και πρώτα από όλα «Άνθρωπος». Και ως «Άνθρωπο» θα τον θυμόμαστε και θα εμπνεόμαστε από το παράδειγμά του.
ΧΡΗΣΤΟ, θα μας λείπεις από τα συμβούλια της Ο.ΝΑ.Σ. και θα είναι αισθητή η απουσία σου.
-----------
Το ψήφισμα που ακολουθεί εκδόθηκε, από την Ο.ΝΑ.Σ., την ημέρα του θανάτου του Χρήστου Τσελέντη, με αριθμό πρωτοκόλλου: 158/23-8-2018. Ο Χρήστος Τσελέντης διετέλεσε μέλος, έφορος, β΄αντιπρόεδρος και πρόεδρος της επιτροπής των Πολιτιστικών της Ομοσπονδίας Ναξιακών Συλλόγων (Ο.ΝΑ.Σ.).
ΨΗΦΙΣΜΑ
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Ναξιακών Συλλόγων (Ο.ΝΑ.Σ.), με το άγγελμα του θανάτου του μέλους, Χρήστου Τσελέντη, συνήλθε εκτάκτως και αποφάσισε:
1.       Να καταθέσει στεφάνι στη μνήμη του.
2.       Να εκφράσει συλλυπητήρια στην οικογένεια του.
3.       Να παραστεί ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. στην εξόδιο ακολουθία.
4.       Να δημοσιευτεί το παρόν στον τοπικό τύπο.
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :