Τρίτη, Αυγούστου 14, 2018

Ο Νίκος Παντελαίος είναι το νέο μεγάλο ταλέντο του Ολυμπιακού!!

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει αναδείξει τα τελευταία χρόνια το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο, ο Νίκος Παντελαίος, κάνει το μεγάλο βήμα της καριέρας του, καθώς στις 12 Ιουλίου ολοκληρώθηκε η συμφωνία με την ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο ''Ναξιώτης'' έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο με την Πειραιώτικη ΠΑΕ.
Ο Παντελαίος έχει «βγάλει μάτια» με την απόδοση του, τόσο με την ομάδα του τον ΠΑΣ Νάξου, όσο και με τις Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Κυκλάδων, όπου και σημείωσε την καλύτερη πορεία στα χρονικά της νησιωτικής ένωσης. Το όνομα του ήταν ψηλά στη λίστα των ταλέντων προς απόκτηση, απασχολώντας όλες τις μεγάλες ΠΑΕ της χώρας, αλλά και αρκετούς Ευρωπαϊκούς συλλόγους.
Τη στιγμή που η μεταγραφή του σε Ευρωπαϊκό κλαμπ δεν..... προχώρησε λόγω γραφειοκρατικών κολλημάτων, ο Ολυμπιακός έδειξε ότι ήθελε περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα το «αστέρι» του ΠΑΣ Νάξου και με συντονισμένες προσπάθειες απέσπασε την θετική απάντηση του νεαρού, ο οποίος επέλεξε τους ''ερυθρόλευκους'.
Σε επίπεδο ακαδημιών δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από μεγάλους συλλόγους της Ευρώπης, ακολουθώντας πρότυπα κορυφαίων συλλόγων, έχοντας ως στόχο να «χτίσει» νέους μεγάλους παίκτες, με σωστούς χαρακτήρες, ικανούς να «χτυπήσουν» την πόρτα της πρώτης ομάδας.
Συμφωνία
Το συμβόλαιο του Παντελαίου, μπορεί να θεωρηθεί ένα από τα καλύτερα που έχουν γίνει από την Πειραιώτικη ΠΑΕ για παίκτη που προέρχεται από την επαρχία. Ο μικρός, πρώην παίκτης του ΠΑΣ Νάξου, είναι ανάμεσα στα 40 περίπου παιδιά που διαμένουν στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Ρέντη, απολαμβάνοντας όλα όσα παρέχει ο Ολυμπιακός.
Παρά τα 15 του χρόνια ο Παντελαίος θα ενταχθεί στην ομάδα K17 που συμμετέχει στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της super league καθώς οι άνθρωποι του συλλόγου έκριναν ότι μπορεί να σταθεί άνετα σε αυτό το επίπεδο.
Ο πατέρας του Νικήτας Παντελαίος που χειρίστηκε την όλη υπόθεση της μεταγραφής, επέλεξε και αυτός από την πλευρά του την ομάδα που έδειξε το έμπρακτο ενδιαφέρον, προσφέροντας τις καλύτερες παροχές που έχουν να κάνουν με τις εγκαταστάσεις, τα οφέλη του παιδιού του, αλλά όπως λέει ο ίδιος, η άμεση ανταπόκριση των ανθρώπων του Ολυμπιακού και ο επαγγελματισμός του ήταν καθοριστικά για την αίσια κατάληξη της μεταγραφής.
DSC_0680.jpg
Υπογραφές
Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών οριστικοποιήθηκε με την υπογραφή, αρχικά του ΠΑΣ Νάξου και του προέδρου του Μανόλη Μαργαρίτη με την ΠΑΕ Ολυμπιακός και έπειτα ήρθε σειρά του Νίκου Παντελαίου, ο οποίος συνοδεία του πατέρα του Νικήτα, βρέθηκε στα γραφεία του Ολυμπιακού, όπου και υπέγραψε.
Εκεί τον υποδέχτηκαν ο Διευθυντής της ακαδημίας του Ολυμπιακού κ. Ρικάρντο Πέρες, όπως και ο τεχνικός διευθυντής των υποδομών των ''Πειραιωτών'', κ. Νίκος Τοπολιάτης, που τον καλωσόρισαν με εγκαρδιότητα.
Ο όγδοος
Οι άνθρωποι του ΠΑΣ Νάξου έχουν κάθε λόγο να είναι περήφανοι, αφού ο Παντελαίος θα αποτελέσει τον 8ο παίκτη της ομάδας που παίρνει μεταγραφή σε ομάδα της super league, και τον 3ο που έχει υπογράψει στον Ολυμπιακό μετά τους Δεγαΐτα και Μπουλάρι.
Οι Ξενάκης (Ατρόμητος), Μαρκοπουλιώτης – Φραγκίσκος (ΑΕΚ) και ο Πρεβόλης ( Πανιώνιος ), ο Γιάννης Μαργαρίτης ΠΑΕ Ατρόμητος), συμπληρώνουν την οκτάδα της Ναξιώτικης ομάδας, που σίγουρα κατέχει τα σκίπτρα στις Κυκλάδες όσο αφορά την ανάδειξη ταλέντων.
Προετοιμασία
Με το καλημέρα ο Νίκος έχει δείξει την αξία του στον Ολυμπιακό, καθώς στα οικογενειακά διπλά έχει πετύχει αρκετά τέρματα και είναι ανάμεσα σε αυτούς που ξεχωρίζουν σε κάθε προπόνηση.  Η Κ17 του Ολυμπιακού πραγματοποιούσε το βασικό στάδιο προετοιμασίας της στο Πήλιο ενόψει της νέας σεζόν και από χθες (13/08) επέστρεψαν πίσω στη βάση τους, όπου θα υπάρξει διήμερη άδεια στους ποδοσφαιριστές που θα βρεθούν με τις οικογένειες τους.
Οι Πειραιώτες βρίσκονταν από τις 3 Αυγούστου στο Πήλιο, με τους Ρικάρντο Πέρες και Τάσο Θέο να έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν κάποια πράγματα σε φιλικά που έδωσαν και να προετοιμάσουν τους παίκτες τους για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Με πληροφορίες και Φωτογραφίες από https://www.naxospress.gr και  την ιστοσελίδα SportCyclades.gr 
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :