Τρίτη, Αυγούστου 28, 2018

Νίκος Παντελαίος: Θα κάνω τα πάντα για να κερδίζει ο Ολυμπιακός

Παιδικό παιχνίδι γι αυτόν ήταν μόνο το ποδόσφαιρο... όπως μαρτυρούν οι οικείοι του από τότε που στάθηκε όρθιος στα πόδια του ο Νίκος Παντελαίος κρατούσε μία μπάλα που την κλοτσούσε όλη μέρα, όπου και να βρισκόταν.
Το όνειρο
Το πάθος του, έγινε καθημερινή ενασχόληση στα 6 του χρόνια, όταν έγινε μέλος του ΠΑΣ Νάξου και φόρεσε για πρώτη φορά το ''μπορντό'' σορτσάκι της ακαδημίας της Νάξου και ξεκίνησε να μαθαίνει συστηματικά τα μυστικά του ποδοσφαίρου.
Κάπου εκεί ξεκίνησε να «λάμπει» το αστέρι του Νίκου, καθώς σχεδόν κάθε χρονιά ο Παντελαίος έδειχνε το ταλέντο του όντας πρώτος σκόρερ στα περισσότερα τουρνουά που συμμετείχε και αργότερα σχεδόν σε όλα τα πρωταθλήματα της..... ΕΠΣ Κυκλάδων.
Έχει κατακτήσει τα πάντα με τον ΠΑΣ Νάξου... Πρωταθλητής σε όλες τις κατηγορίες με αποκορύφωμα τη φετινή χρονιά που κατέκτησε την 3η θέση στην Ελλάδα με την Μικτή ΕΠΣ Κυκλάδων. Για πολλούς ήταν ο MVP της διοργάνωσης, πράγμα που έφερε την κλήση του στις προπονήσεις της Εθνικής Ομάδας.
Οι προτάσεις
Και φτάνουμε στα σήμερα, όπου έγινε μπορεί να πει κάποιος ότι έγινε το αναμενόμενο, καθώς ο 6χρονος Νίκος, εξελίχθηκε σε έναν 15χρονο ποδοσφαιριστή, του οποίου το ταλέντο δεν ήταν εφικτό να περάσει απαρατήρητο. Συνειδητοποιημένος ο ίδιος, κάνοντας πολλές θυσίες, στερήθηκε πράγματα, δείχνοντας ότι είναι ''ταγμένος'' γι αυτό που αγάπησε από παιδί και έχει ως όνειρο να το ακολουθήσει επαγγελματικά... δηλαδή το ποδόσφαιρο.
Όπως φυσικό και επόμενο, η παρουσία του με τον ΠΑΣ Νάξου με την Μικτή ομάδα «έκρουσε» το καμπανάκι στους σκάουτερ της χώρας αλλά και του εξωτερικού.
Τα τηλεφωνήματα και οι προτάσεις άρχισαν και έπεφταν... βροχή. Η απόφαση που θα έπρεπε να λάβει τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένεια ήταν πάρα πολύ δύσκολη, αφού, δεν το λες και λίγο να έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε κορυφαία club της Ευρώπης και της χώρας μας.
Η οικογένεια του ωστόσο ήταν εκείνη που ήταν στη δυσκολότερη θέση να πάρει μια μεγάλη απόφαση που θα αφορούσε το μέλλον του ταλαντούχου άσου, που θα αποχωρούσε μετά από 15 χρονια από τη Νάξο για να κυνηγήσει το όνειρο του.
Ο πατέρας του, Νικήτας, μαζί με τη σύμφωνη γνώμη του Νίκου, επέλεξαν τον Ολυμπιακό να αποτελέσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Σήμερα ο Παντελαίος βρίσκεται στην Ρωσία με την ομάδα του Ολυμπιακού προκειμένου να συμμετάσχει σε διεθνή τουρνουά για πρώτη φορά όπου συμμετέχουν μεγάλα κλαμπ Ευρώπη.
Ένα παιδί με αρχές, μεγαλωμένο από δύο γονείς που του έδωσαν άριστη ανατροφή, δεν θα μπορούσε να πράξει αλλιώς, καθώς απατώντας στις ερωτήσεις του sportcyclades.gr έδειξε ότι δεν ξεχνά και ξέρει να εκτιμά τους ανθρώπους που τον έχουν βοηθήσει:

οιες ειναι οι πρώτες σου εντυπώσεις στον Ολυμπιακό;
Νιώθω πολύ ικανοποιημένος. Ήρθα σε έναν πολύ μεγάλο Ευρωπαϊκό σύλλογο. Το κλίμα είναι οικογενειακό και τα πάντα λειτουργούν σε υψηλά και ευρωπαϊκά πρότυπα, όπως δηλαδή το είχα φανταστεί. Από την πρώτη στιγμή που πάτησα το πόδι μου στου Ρέντη οι άνθρωποι της ομάδας με αγκάλιασαν και με έκαναν να αισθανθώ άνετα. Μου παρέχουν όλα τα εφόδια που χρειάζεται ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και από την πλευρά μου τους υπόσχομαι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να δικαιώσω τους ανθρώπους του Ολυμπιακό για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Οι εγκαταστάσεις της ΠΑΕ είναι εξαιρετικές, και σίγουρο αυτό αποτελεί ένα μεγάλο κίνητρο ώστε καθημερινά να δίνεις το 100% στην προπόνηση.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :