Πέμπτη, Ιουλίου 26, 2018

Ο έμπειρος Γ Κωστόπουλος επιστρέφει στον Πανναξιακό

Ο Πανναξιακός Α.Ο είναι στη περήφανη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή  του πολύπειρου ποδοσφαιριστή Γιάννη Κωστόπουλου.
   Ο ποδοσφαιριστής θα αγωνίζεται με τα χρώματα του Πανναξιακού την επόμενη αγωνιστική χρονιά και θα βοηθήσει τα μέγιστα στην επίτευξη των υψηλών στόχων που έχει θέσει το σωματείο μας.

   Ο Γιάννης επιστρέφει μετά από 13 χρόνια στην ομάδα της καρδιάς του αφού απ όποιες ομάδες  κι αν πέρασε σε υψηλότερες κατηγορίες πάντα μιλούσε με τα καλύτερα για την ομάδα του Πανναξιακού που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.

  Αξίζει να αναφέρουμε το πέρασμα του από τις..... ομάδες Β κ Γ εθνικής: Προδευτική, Ηλιούπολη, Φωκικό, Παναχαική, Λαμία, Ολυμπιακό Βόλου, Δοξα  Δράμας, Αχαρναικό και Αήτητο Σπάτων οπου πέρυσι με καταπληκτική χρονιά και καθοριστικά γκολ οδήγησε τα Σπάτα στα σαλόνια της Β Εθνικής.

  Είμαστε σίγουροι ότι σαν υπόδειγμα αθλητή θα βοηθήσει πάρα πολύ στην ενδυνάμωση της ομάδας θα δώσει κίνητρο στα νέα παιδιά να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο και θα προσφέρει θέαμα στους φιλάθλους  μας.

 Η διοίκηση εργάζεται ακούραστα για την προετοιμασία της επόμενης περιόδου και σύντομα θα ανακοινωθούν και άλλες κινήσεις ουσίας με έμφαση στην εντοπιότητα.

 

Ο Πρόεδρος                                                                       Η α. Γ. Γραμματέας   

 

ΜΙΧΑΗΛ ΑΓΓΕΛΗΣ                                                            ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΙΤΤΑΡΑ 

 

 
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :