Δευτέρα, Ιουλίου 30, 2018

Εθελοντική Αιμοδοσία στ' Απεράθου

Το Σάββατο 11 Αυγούστου 2018, ώρα 5 - 9 μ.μ. ο Απεραθίτικος Σύλλογος διοργανώνει στο δημοτικό σχολείο Απειράνθου Εθελοντική Αιμοδοσία (απαραίτητος ο Α.Μ.Κ.Α.).
Η Εθελοντική Αιμοδοσία αποτελεί πια για το σύλλογο και το χωριό μας θεσμό που διαιωνίζεται και, εφόσον υποστηρίζεται, βρίσκεται πάντοτε στην υπηρεσία του πάσχοντος συνανθρώπου μας. Άλλωστε, η εθελοντική προσφορά αίματος, πράξη βασισμένη στην ευαισθητοποίηση, ανιδιοτέλεια και δυνατότητα του πληθυσμού, αποτελεί στάση ζωής, συμπεριφορά, αξία.
Οι ανάγκες της χώρας μας για αίμα είναι μεγάλες και απαιτείται η επιτακτική κάλυψή τους. Ακριβώς γι' αυτό, δεν πρέπει να αιμοδοτούμε μόνο όταν παρουσιάζεται μια απρόοπτη ανάγκη σε συγγενείς ή φίλους, αλλά αντίθετα να αιμοδοτούμε - εφόσον μπορούμε - ανά τακτά χρονικά διαστήματαΟφείλουμε, λοιπόν, να ενημερωνόμαστε ΟΛΟΙ για την εθελοντική αιμοδοσία και να ενισχύουμε το θεσμό αυτό, είτε.... δίνοντας δίνοντας αίμα, είτε προσκαλώντας φίλους μας και συγγενείς να στηρίξουν την προσφορά αυτή.
Προκειμένου, λοιπόν, να καλυφθεί η ανάγκη για αίμα, σας καλούμε να ανταποκριθείτε στο κάλεσμα αυτής της υψίστης κοινωνικής προσφοράς, η οποία αποτελεί ηθική υποχρέωση όλων μας.
Απεραθίτικος Σύλλογος Νάξου
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :