Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ 2018 ΔΗΜΟΥ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

NAXOS & SMALL  CYCLADES events 2018
Η ΕΊΣΟΔΟΣ ΕΊΝΑΊ ΕΛΕΎΘΕΡΗ ΓΊΑ ΟΛΕΣ ΤΊΣ ΕΚΔΗΛΏΣΕΊΣ
Η Νάξος του   πολιτισμού και της παράδοσης της παράδοσης  ανοίγει την αυλαία των πολιτιστικών δρώμενων του καλοκαιριού με υψηλές προσδοκίες. Δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην ανάδειξη των πολιτιστικών χαρακτηριστικών των νησιών μας και μέσα από την άριστη συνεργασία με τους Πολιτιστικούς μας Συλλόγους ενισχύουμε δράσεις και πρωτοβουλίες που συμβάλουν στην ανάδειξη και προβολή της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας. Εύχομαι σε όλους καλή διασκέδαση! Να απολαύσετε το πλούσιο πρόγραμμα των εκδηλώσεων και το .....μαγευτικό περιβάλλον μέσα στο οποίο πραγματοποιούνται.
Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης
Ο Δήμος μας, πιστός στο ραντεβού του με τον πολιτισμό, διοργανώνει για μία ακόμη χρονιά εκδηλώσεις, αντλώντας έργο από το πλούσιο πολιτιστικό κεφάλαιο που έχει να επιδείξει ο τόπος μας. Εκδηλώσεις με τις οποίες αναδεικνύονται πτυχές του πολιτισμού, της παράδοσης, της ιστορίας και της τέχνης της πατρίδας μας. Συνδιοργανώσεις με φορείς πολιτισμού του τόπου μας και την παρουσία πολλών μορφών έκφρασης του πολιτισμού μας, αναβαθμίζονται δυναμικά οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις του 2018 του Δήμου μας. Θεατρικά δρώμενα, μουσική, χορός, και τέχνες θα είναι παρόντα και θα συμβάλουν με αναμφισβήτητο τρόπο στην απόλαυση δημοτών και επισκεπτών και θα τονίσουν την ποιοτική δημιουργικότητα της κοινωνίας μας σε όλους τους τομείς. Δεν θεωρούμε τα πολιτιστικά δρώμενα πολυτέλεια. Θεωρούμε ότι μόνο ο πολιτισμός μπορεί να φέρει την αλλαγή κλίματος και την προσφορά μιας δημιουργικής διεξόδου από τα σύγχρονα κοινωνικά αδιέξοδα. Στόχος μας είναι η διασκέδαση αλλά και η αληθινή ψυχαγωγία των Δημοτών μας και των επισκεπτών μας. Απ ́ αυτήν την ανάσα πολιτισμού σας καλούμε να μην χάσετε ούτε στιγμή.
O Πρόεδρος του ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α Μιχάλης Μαρούλης
Η ΕΊΣΟΔΟΣ ΕΊΝΑΊ ΕΛΕΎΘΕΡΗ ΓΊΑ ΟΛΕΣ ΤΊΣ ΕΚΔΗΛΏΣΕΊΣ
 
Σάββατο, 30 Ιουνίου, 21:00, Χώρα-Παραλία Μουσικοχορευτική εκδήλωση με τον Πολιτιστικό Σύλλογο «ΛΑΛΗΤΑΔΕΣ», με αξέχαστα τραγούδια από τον Ελληνικό Κινηματογράφο.
Κυριακή, 1 Ιουλίου, 21:00, Χώρα- Παραλία. Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών. Παρουσίαση παραδοσιακών χορών απ ́όλη την Ελλάδα. Συμμετέχουν: Ο Χορευτικός Σύλλογος Μεσσηνίας «Εν Χορώ» Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Πήγασος Λαμίας» Το Ο Όμιλος Xορευτικό Χορού του και Δήμου Πολιτισμού Iεράς Πόλεως Λαμίας «Χορόπολις» Mεσολογγίου
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κυνιδάρου Νάξου «Ο Απίκραντος»
4 Ιουλίου -19 Σεπτεμβρίου, 21:00, Θεατρικό Μουσείο «Ι. Καμπανέλλης» Η Σε Κάθε ρεπερτορίου. Εισήγηση: ταινία συνεργασία Τετάρτη της Κατερίνα Τετάρτης. Θα με θα την ακολουθεί προβάλλεται Κινηματογραφική Πολυχρονοπούλου Από τη σκηνή συζήτηση.
μια ταινία Λέσχη στην βασισμένη οθόνη Νάξου.
.
και Κατερίνα σε έργα του κλασικού Χάλκου.
Παρασκευη, Σάββατο, Θεατρική Μαρούλας» Μουσική: Συμμετέχουν Σοφία Δάλλας, Κουμπάρος.
Φίλιππα, Ελευθερία 7 Χρήστος Παράσταση Ιουλίου, του 6 οι: Ιουλίου, Δημ. Φλώρα Άγγελος Λεοντής. 21:00, Νικητοπούλου, Κορομηλά), «Η 21:00, Γαρδέρη, τύχη Μάρκου, Σαγκρί Σκηνοθεσία: Μέλανες
της από Γιωργής (Αγ. Αννούσας» Νίκος τη Γιώργος Θεατρική Ελευθέριος)
Γιωργής Γονίδης, Βενετούλιας, Ζαμπέτας, (διασκευή Ομάδα Βενετούλιας. Χρήστος Κύθνου.
Ελένη Αλέξανδρος από Καρδάμης, το Φλόκη, έργο «Η Μωραϊτης,
Παναγιώτης Θανάσης τύχη της
Σάββατο, Βραδιά Πρόκειται η στις Θα Ποιητής, Μαργέτη Βερούτης Φυλακτός Φλώρος Σκηνοθέτης. ζωγραφική, μιλήσουν: ξερολιθιές Πολιτισμού Εικαστικός.
Βασίλης: 7 για Αναστασία: Κωνσταντίνος: Νικόλαος: Ιουλίου, Καρούσος ένα η της μουσική υψηλού Νάξου.
Μέλος «Λίθος 19:00, Εκπαιδευτικός, Συνθέτης, και Κώστας: επιπέδου του Ζωγράφος, Μονή το επί Δ.Σ. θέατρο Μαέστρος, Λίθου» Πρόεδρος (Πολυχώρος της καλλιτεχνικό Ποιήτρια. Συντηρητής θα Πανελλήνιας πλαισιώσουν Πιανίστας.
της στο Εταιρείας αντάμωμα Έργων Ένωσης ξενοδοχείο μια Τέχνης Ελλήνων βραδιά όπου Λογοτεχνών, Ελαιόλιθος) (Θα η πολιτισμού ποίηση, Λογοτεχνών, εκτεθούν Ποιητής,
η λογοτεχνία,
ριζωμένη
έργα του).
Mανόλης Λυκουρόπουλος: Προβολή και ανάδειξη της Ορεινής Νάξου. Eλένη Καπίρη: Μαρμαρογλυπτική, Εικαστικός, Λόγια (Θα εκτεθούν έργα που αποτελούν την άμεση συνέχεια του Κυκλαδίτικου Πολιτισμού). Φιλία Αποστολάκου: Ζωγράφος (Θα εκτεθούν έργα της πάνω σε Ναξιακό Μάρμαρο).
Η ΕΊΣΟΔΟΣ ΕΊΝΑΊ ΕΛΕΎΘΕΡΗ ΓΊΑ ΟΛΕΣ ΤΊΣ ΕΚΔΗΛΏΣΕΊΣ
 
Δευτέρα, 9 Ιουλίου, 20:00, Μονή Θέατρο σκιών - « Ο Καραγκιόζης επιστήμονας» Τρίτη, 10 Ιουλίου, 20:00, Κόρωνοs Θέατρο σκιών - «Ο Καραγκιόζης μουσικός»
Πέμπτη, 12 Ιουλίου, 19:30, Δημοτικό Θέατρο «Ιάκωβος Καμπανέλλης». «Νικοδήμεια 2018» . Μουσικοφιλολογική εκδήλωση προς τιμήν του εορτάζοντος τοπικού Αγίου Νικοδήμου. Συνδιοργάνωση με τον σύλλογο Φίλων Βυζαντινής Μουσικής και παράδοσης Νάξου «Ο Άγιος Νικόδημος».
Παρασκευή, 13 Ιουλίου, 21:00, Χώρα-Παραλία «Μουσικοχορευτική Βραδιά». Παρουσίαση παραδοσιακών χορών από χορευτικά τμήματα των συλλόγων της Νάξου και τον Πολιτιστικό και Λαογραφικό Σύλλογο Παραδοσιακών χορών «Ακρίτες» Έβρου. Στο τραγούδι η Ελένη Λεγάκη και η Ειρήνη Λεγάκη Μανωλά. Λαούτο: Βαγγέλης Κουκουλάρης. Βιολί: Κώστας Χουζούρης. Κιθάρα: Νίκος Γκούφας. Κρουστά: Στέλιος Πασχάλης.
Κυριακή 15 & Δευτέρα 16 Ιουλίου, 21:00, Κόρωνος, Αυλή Αγίας Μαρίνας 4ο Φεστιβάλ Κορώνου Νάξου «Ματθαίος Μάντζιος» «ΘΑΛΑΣΣΑ....ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ» Παρουσίαση παραδοσιακών χορών στο πλαίσιο του πολιτιστικού διημέρου στην Κόρωνο. Συνδιοργάνωση με τον Χορευτικό Όμιλο Φοιτητών (ΧΟΦ).
Παρασκευή, 20 Ιουλίου, 21:00, Θεατρικό Μουσείο «Ι. Καμπανέλλης» Παρασκευή 24 Αυγούστου, 21:00, Θεατρικό Μουσείο «Ι. Καμπανέλλης»
«Αναγνώσεις θεατρικών έργων». Αναγνώσεις θεατρικών έργων του νεοελληνικού θεάτρου από την Ομάδα του Θεατρικού Μουσείου Ιάκωβος Καμπανέλλης. Μια γνωριμία με θεατρικά κείμενα και συζήτηση πάνω στους θεματικούς άξονες που αναφέρονται σ’ αυτά. Σε σκηνοθεσία Κατερίνας Πολυχρονοπούλου. Στη δεύτερη παρουσίαση συμμετέχει η ιστορικός-θεατρολόγος Κατερίνα Χάλκου.
Σάββατο 21 Ιουλίου, 21:30, Αθλοθέατρο Φιλωτίου «Εμμανουήλ Ψαρράς» «Μεσ’του Αιγαίου τα Νησιά». Μουσικοχορευτική παράσταση με τη συμμετοχή χορευτικών συγκροτημάτων από διάφορα νησιά. Συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Αθλητικό Μορφωτικό Σύλλογο Φιλωτίου « Ο ΖΕΥΣ».
Η ΕΊΣΟΔΟΣ ΕΊΝΑΊ ΕΛΕΎΘΕΡΗ ΓΊΑ ΟΛΕΣ ΤΊΣ ΕΚΔΗΛΏΣΕΊΣ
Σάββατο 21 έως Δευτέρα 23 Ιουλίου, 21:00, Θεατρικό Μουσείο «Ι. Καμπανέλλης» Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 21:00, Πολιτιστικό Κέντρο Απεράθου Τετραήμερο Φεστιβάλ Πιάνου. Μουσικοί από την Αθήνα, τη Νάξο και το εξωτερικό παρουσιάζουν έργα για πιάνο της Ρομαντικής και Σύγχρονης Εποχής. -Σάββατο 21 Ιουλίου , «Ο Σοπέν και το ρομαντικό πιάνο». Έργα Σοπέν, Μπράμς, Σκριάμπιν και Ραχμάνινοφ. Παίζουν οι: Χρήστος Γιώνας-Κοντός, Μαρία Κομπότη, Ιωάννα Σταύρου. -Κυριακή 22 Ιουλίου, «Καλοκαιρινά ντουέτα». Έργα για πιάνο, βιόλα και βιολοντσέλο. Παίζουν οι: Μαρία Κομπότη, Άννα Δανιηλίδη και Ιωάννα Σταύρου, πιάνο, Kathleen Osborne-Καλογερά, βιόλα,Clara Asuaje, βιολοντσέλο. -Δευτέρα 23 Ιουλίου, «Σουμπερτιάδα». Έργα για πιάνο και τραγούδια του Φράνς Σούμπερτ. Συμμετέχουν οι: Θάλεια Μουτοπούλου, σοπράνο, Άννα Δανιηλίδη και Ήβη Μούσουρα, πιάνο-4 χέρια, Αλέξης Diamant, πιάνο, Μαρία Κομπότη, πιάνο, Ιωάννα Σταύρου, πιάνο, Kathleen Osborne-Καλογερά, βιόλα, Clara Asuaje, βιολοντσέλο. -Τρίτη 24 Ιουλίου, «Βραδιά με έργα για πιάνο». Έργα για πιάνο, βιόλα, τσέλο και φωνή από τον 19ο και 20ο αιώνα. Συμμετέχουν οι: Θάλεια Μουτοπούλου, σοπράνο Άννα Δανιηλίδη και Ήβη Μούσουρα, πιάνο-4χέρια, Χρήστος Γιώνας-Κοντός, πιάνο, Μαρία Κομπότη, πιάνο, Ιωάννα Σταύρου, πιάνο, Kathleen Osborne-Καλογερά, βιόλα, Clara Asuaje, βιολοντσέλο. Συνδιοργάνωση με τον Απεραθίτικο Πολιτιστικό Σύλλογο «Τα Φανάρια».
Πέμπτη, 26 Ιουλίου, 21:00, Χώρα-Παραλία Παρασκευή, 27 Ιουλίου, 21:00 Απείρανθος. Κουκλοθέατρο «Η Πριγκίπισσα Ροζελίνα και ο βάτραχος». Ο βάτραχος ήταν θλιμμένος γιατί πίστευε πως η πριγκίπισσα δεν θα τον αγαπήσει ποτέ. Ωστόσο το φεγγάρι μπήκε από το ανοιχτό παράθυρο και του τραγούδησε. “Μη φοβάσαι, μη λυπάσαι, να πιστεύεις στην ζωή. Η ομορφιά για τον καθένα είναι διαφορετική”. Όταν ο βάτραχος επηρεασμένος από τα λόγια του φεγγαριού μαθαίνει να αγαπάει βαθειά τον εαυτό του, τον αγαπάει και η Ροζελίνα, η οποία παλεύει με τους φόβους και τις αδυναμίες της, διασχίζει το μαγεμένο δάσος και ξιφομαχεί με ξωτικά δράκους και δέντρα, νικάει την κακιά Μάγισσα και ελεύθερη πια συναντάει τον βάτραχο. Η δύναμη της αληθινής αγάπης μεταμορφώνει τον βάτραχο στον εκλεκτό της καρδιάς της. Μία φαντασμαγορική παράσταση στην οποία συμμετέχουν δώδεκα κούκλες, δέκα μαριονέτες μία κούκλα μάπετ και μία γιαπωνέζικη μαριονέττα άμεσης κίνησης, η Ροζελίνα. Συντελεστές: Διασκευή παραμυθιού -στίχοι-κούκλες-σκηνικά-σκηνοθεσία Σοφία Λουκά. Εμψύχωση Σοφία Λουκά κουκλοποιός κουκλοπαίκτρια Παρασκευή Φώτου ηθοποιός. Συνδιοργάνωση με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Απεράθου.
Η ΕΊΣΟΔΟΣ ΕΊΝΑΊ ΕΛΕΎΘΕΡΗ ΓΊΑ ΟΛΕΣ ΤΊΣ ΕΚΔΗΛΏΣΕΊΣ
Σάββατο, 28 Ιουλίου, 21:00, Παραλία Αμμίτη Γαλήνη Νάξου «Στο Μια βραδιά φώς του με ζωντανή φεγγαριού».
μουσική και τραγούδια κυρίως έντεχνου ρεπερτορίου. Συνδιοργάνωση με τον Πολιτιστικό Εξωραϊστικό Σύλλογο Γαληνιωτών
«Παναγιά Αταλιώτισσα».
Σάββατο, 28 Ιουλίου, 21:00, Αρχαίος Ναός Υρίων «Τραγουδώντας υπό την καλλιτεχνική ...ζω». επιμέλεια Συναυλία του καταξιωμένου με την Όλγα Βενέτη
μαέστρου Χάρη Ανδρεάδη Μαγικές μελωδίες με ελληνικά και ξένα τραγούδια που όλοι λατρέψαμε Καλλιτεχνική και επιμέλεια έχουμε μέσα & ενορχήστρωση: στην καρδιά μας.
Χάρης Ανδρεάδης Παίζουν οι μουσικοί: Μιχάλης Σεραφείμ, κιθάρα. Παύλος Διαμαντόπουλος, μπάσο. Διονύσης Κουλούρης, Αγαλιανός, τύμπανα. Συμμετέχουν: τρομπέτα. Δημήτρης Άννα Ιωαννίδου, Ανδρεάδης, Νίκος keyboard. Σπέρης.
Αντώνης
Κυριακή, 29 Ιουλίου, 11:30, Μονή Δευτέρα, 30 Ιουλίου, 20:00, Εγγαρές «Τα αηδόνια κελαηδούν στην Πλάτσα» Μία εκδήλωση για παιδιά με μουσικά παιχνίδια, παραμύθια και γνωριμία με τα μουσικά όργανα. Τα παιδιά θα συμμετέχουν στα δρώμενα και θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το βιολί, το πιάνο, το κοντραμπάσο, το φλάουτο και την κιθάρα.
Κυριακή, «Ο Μια Ο που Η Ανακύκλωση. κουτάκι πρώτος και καθαρίσει και δύσκολο Μέσα μουσικοκινητικές Τάκης ζωή τα ζώα! Τάκης μικρή πετάχτηκε από υπόλοιπα του από έγινε το Μαζί και 29 το μια ιστορία δεν και κουτάκι το ριψοκίνδυνο δάσος Ιουλίου σωστό Χάρη παράσταση του είχε μαζί το τέλος! σκουπίδια ασκήσεις, κουτάκι»
για έχει κανένα ήταν για με σ’ κουκλάκι! 2018, την Η αυτήν άλλα μια να αποστολή κάποτε Ανακύκλωση. κουκλοθεάτρου έργο το επίλεκτη νόημα, στο μαθαίνουμε σκουπίδια 20:00, ανανεώθηκε απολαμβάνουν εργοστάσιο του! Τώρα ένα μέχρι που Θεατρικό ομάδα άδειο πια του στον που ν’ είναι κι και κουτί ανακυκλώνουμε έχει της παιδιών, κάδο έτσι όλοι, γνώρισε με Μουσείο και κυρίας ανατεθεί αναψυκτικού, ο τεχνικές των άνθρωποι βοηθός Τάκης που την αχρήστων. Ανακύκλωσης «Ι. αυτή θα το κυρία θεατρικού της Καμπανέλλης» τον σωστά. τη κυρίας βοηθήσει φορά, παιχνιδιού και Ανακύκλωσης, είναι να
να να πετύχει οδηγήσει
και
ο
το
Μια παράσταση για παιδιά έως 7 ετών. Κείμενο: Γεωργία Παρασκευά. Σκηνοθετική επιμέλεια: Πετρούλα Μαντζουκίδου. Οι κούκλες και τα σκηνικά αντικείμενα της παράστασης έχουν κατασκευαστεί από τα παιδιά του Κέντρου Ημέρας Ανοιχτή Αγκαλιά (με τη βοήθεια της σκηνογράφου Σάντρας Στεφανίδου). Γραφιστική επιμέλεια: Γιώτα Παρασκευά.
Η ΕΊΣΟΔΟΣ ΕΊΝΑΊ ΕΛΕΎΘΕΡΗ ΓΊΑ ΟΛΕΣ ΤΊΣ ΕΚΔΗΛΏΣΕΊΣ
 
Δευτέρα, 30 Ιουλίου, 20:00, Θεατρικό Μουσείο «Ι. Καμπανέλλης» Παρουσίαση βιβλίου «Ανώ-Αναζητώντας ουρανό» της Λιλής Δαφερέρα-Βασιλάκη.
Παρασκευή, 3 Αυγούστου, 19:00, Βρύση Δανακού. «Αυτοσχέδιοι Ποιητικοί Αγώνες». Ποιητικοί αγώνες με μουσικές, χορό και κεράσματα για όλους τους παρευρισκόμενους. Συνδιοργάνωση με τον Σύλλογο Δανακιωτών Νάξου «Η Ζωοδόχος Πηγή».
Παρασκευή, 3 Αυγούστου, 21:00, Γαλήνη Σάββατο, 4 Αυγούστου, 21:00, Φιλώτι Δευτέρα, 6 Αυγούστου, 21:00, Απόλλωνας Τρίτη, 7 Αυγούστου, 21:00, Δημοτικό θέατρο «Ιάκωβος Καμπανέλλης» «Ειδήσεις είναι θα περάσουν». Μια κοινωνική κωμωδία. Ελλάδα 2018. Κάποιοι την χαρακτηρίζουν ως την πιο κρίσιμη περίοδο μετά την μεταπολίτευση. Ανεργία, φτώχεια, μετανάστευση. Ίσως είναι οι πρώτες λέξεις που έρχονται στο μυαλό κάθε ανθρώπου σ’ αυτή τη χώρα. Κάποιοι τα αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα και πανικό. Εμείς ως γνήσιοι Έλληνες τα αντιμετωπίζουμε με χιούμορ και συγκίνηση. Ίσως αυτός να είναι ο μόνος τρόπος για να επιβιώσουμε. Στόχος μας είναι απλά ένα σας χαμόγελο. Το χαμόγελο που τόσο πολύ λείπει από τη ζωή μας. Και μέσα από αυτό το χαμόγελο να αντιμετωπίσουμε όλα όσα μας τρομοκρατούν. Άλλωστε, όπως λέει και ένας από τους ήρωες του έργου μας, «μη φοβάστε ρε αδέρφια, ειδήσεις είναι θα περάσουν». Παίζουν οι ηθοποιοί: Άρης Τσάπης, Αναστασία Παντούση, Γιάννης Φραγκίσκος, Κατερίνα Γαβαλλά. Επιμέλεια κίνησης: Αυγουστίνος Κούμουλος, Αγγελίνα Παρασκευαϊδη. Κείμενα: Λευτέρης Ελευθερίου, Κωνσταντίνα Κλαψινού, Μάριος Ντερντές, Γιώργος Φειδάς.
Σάββατο, 4 Αυγούστου, 21:00, πλατεία Γλινάδου Παρουσίαση του νέου βιβλίου του καθηγ. Λαογραφίας στο Δ. Π. Θράκης Μανόλη Γ. Σέργη, με τίτλο «Ο Ναός Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Γλινάδο Νάξου». Οργάνωση: Προοδευτικός Όμιλος Γλινάδου Νάξου.
Κυριακή, 5 Αυγούστου, 20:00, Θεατρικό Μουσείο «Ι. Καμπανέλλης» Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής «Νηφάλιο Φως» του Δημήτρη Νανούρη.
Η ΕΊΣΟΔΟΣ ΕΊΝΑΊ ΕΛΕΎΘΕΡΗ ΓΊΑ ΟΛΕΣ ΤΊΣ ΕΚΔΗΛΏΣΕΊΣ
Κυριακή, Σάββατο, «Τα -Βασιλιά - - - Μέσα παιχνίδια Στην αυγοδρομίες, παιχνίδια όχημα ψυχαγωγούμαστε. Υπεύθυνη Τεμπελιά! Και Παγωτά! παλιά αυλή τα από τη ρέστα; Βασιλιά φαντασία που που 25 5 προγράμματος: ένα του παιχνίδια» Αυγούστου, Αυγούστου, αγαλματάκια έπαιζαν είτε δίωρο σχολείου με έχουν εξερευνούμε τα πρόγραμμα παλιά δώδεκα παίζουμε ξεχαστεί 20:00, Γεωργία 20:00, ακούνητα, στις σπαθιά, Τρίποδες-Αγ. κόσμους αλάνες κάνουμε είτε ξανά Θεατρικό Παρασκευά μπιζ, παίζονται Βασιλιά, τι και δουλειά; που μια το Μουσείο τις αναδρομή χρώμα δεν Νεκτάριος γειτονιές. ακόμα.Με τυφλόμυγα, (ηθοποιός/ γνωρίζουμε, της «Ι. στα
Καμπανέλλης»
μάγισσας αφορμή σπασμένο θεατρική επικοινωνούμε το και παιχνίδι συγγραφέας).
τηλέφωνο, πολλά και
άλλα
και
Πέμπτη, «Ρεσιτάλ Παίζει Αναστασία Συνδιοργάνωση: ο Γεράσιμος 9 εκκλησιαστικού Συμεωνίδου, Αυγούστου, Καθολική Χοϊδάς.
σοπράνο. 21:00, Αρχιεπισκοπή οργάνου»
Καθολική Νάξου-Τήνου.
Μητρόπολη, Κάστρο Χώρας Νάξου
Παρασκευή, Παρουσίαση πρώην Βουλευτή βιβλίου 10 Αυγούστου, Κυκλάδων «Νεότερη Νίκου 20:00 Ιστορία Λεβογιάννη.
Πρώην της Σχολή Νάξου Ουρσουλινών
1800-2000», του φιλόλογου-
Σάββατο, Ομιλία του 11 Ιωάννη Αυγούστου, Γ. Δημητροκάλλη, 21:00, πλατεία με θέμα: Γλινάδου
« Όψεις της οικονομικής και κοινωνικής ζωής του Γλινάδου κατά την δεκαετία του 1940, μέσα από το αρχείο του δασκάλου Γεώργιου Ιω. Δημητροκάλλη». Οργάνωση: Προοδευτικός Όμιλος Γλινάδου Νάξου.
Κυριακή, 12 Αυγούστου, 21:00, Χώρα-Παραλία. «Μουσικοχορευτική Βραδιά». Παρουσίαση παραδοσιακών χορών από χορευτικά τμήματα των συλλόγων της Νάξου και του Στο τραγούδι χορευτικού η Λέτα του Εθνικού Κορρέ και Μετσόβιου ο Πολυχρόνης Πολυτεχνείου.
Κορρές, με το συγκρότημα τους.
Πέμπτη, Ομιλία του 16 καθηγ. Αυγούστου, Λαογραφίας 21:00, στο πλατεία Δ. Π. Θράκης Γλινάδου
Μανόλη Γ. Σέργη, με θέμα: «Το Γλινάδο τιμά τους πεσόντες του στα πεδία των μαχών, με έμφαση στην περίπτωση του Μανόλη. Οργάνωση: Ιω. Προοδευτικός Ζαχαράτου».
Όμιλος Γλινάδου Νάξου.
Παρασκευή, 17 Αυγούστου, 20:00, Απείρανθος Προαύλιος χώρος Ιερού Ναού Θεοτόκου, γειτονιά Φλούρους. «Πανηγύρι τ’ Αη Φλώριου». Συνδιοργάνωση με τον Απεραθίτικο Πολιτιστικό Σύλλογο «Τα Φανάρια».
Η ΕΊΣΟΔΟΣ ΕΊΝΑΊ ΕΛΕΎΘΕΡΗ ΓΊΑ ΟΛΕΣ ΤΊΣ ΕΚΔΗΛΏΣΕΊΣ
Σάββατο, 18 Αυγούστου, 21:00, Χώρα-Παραλία «Last Tango by Zoe». Αγάπη, Πάθος & κόκκινο της φωτιάς... Αργεντινή, Ουραγουάη, Astor Piazzolla και μεγάλοι Έλληνες συνθέτες. Tango της Ρετρό εποχής και του Ελληνικού Κινηματογράφου... Δυο Χείλη Κατακόκκινα, Ουρανόεσσα, Libertango, Tanguera, Cumparsita, Άρωμα Γυναίκας... Η Ζωή Τηγανούρια παρουσιάζει μια παράσταση υψηλής αισθητικής, πλημυρισμένη από τη σαγήνη του Tango, πλαισιωμένη από εξαιρετικούς μουσικούς και χορευτές. Το τραγουδιστικό μέρος της παράστασης ανήκει στην Στέλλα Χροναίου.
Κυριακή 19 Αυγούστου 2018, 11:30, Θεατρικό Μουσείο «Ιάκωβος Καμπανέλλης» «Οι μικροί σολίστ» Η καταληκιτκή συναυλία των Θερινών Μουσικών Εργαστηρίων όπου τα παιδιά με τους καθηγητές τους παρουσιάζουν τα κομμάτια που δούλεψαν το καλοκαίρι μαζί με άλλες εκπλήξεις.
Κυριακή, 19 Αυγούστου, 21:00, Αθλοθέατρο Φιλωτίου «Εμμανουήλ Ψαρράς» «Στα ξένα Έλληνας και στην Ελλάδα ξένος» Μια συναρπαστική παράσταση που αφηγείται την ιστορία ενός μετανάστη και αποτελεί αναφορά στην Ελληνική κοινωνία και στην ξενιτιά, στις σχέσεις των λαών, στην ίδια την ζωή! Η ιστορία του Στάμου είναι η ιστορία ενός νέου, που κατατρεγμένος από το καθεστώς του κράτους και του παρακράτους που τον πιέζει να υπογράψει δήλωση μετανοίας, καθώς ο πατέρας του ήταν πολιτικός κρατούμενος, αρνείται και αποφασίζει να πάρει τον δρόμο της ξενιτιάς. Φεύγει στη Γερμανία, εργάτης σε ορυχείο. Δουλεύει, τρώει, κοιμάται. Δουλεύει. Η επικοινωνία με την μάνα του και την αδελφή του δύσκολη. Η μόνη άμεση επαφή με την πατρίδα είναι το ραδιόφωνο κι η εκπομπή για τους μετανάστες στα βραχέα, με αφιερώσεις και τραγούδια, κυρίως του Καζαντζίδη. Καθώς ξεθεωμένος από τη βαριά δουλειά ζεσταίνει το φαί του, ανοίγει το ράδιο ν’ ακούσει τον Στέλιο, να «συνομιλήσει» μαζί του, να του πει τα δικά του σα να είναι παρών, γιατί νιώθει πως τα τραγούδια του Στέλιου μιλούν για το δικό του δράμα. Όμως στο σπίτι που μένει, μένουν κι άλλοι μετανάστες, ο καθένας με τον δικό του καημό, τη δική του ιστορία. Κι έτσι τα τραγούδια αυτά γίνονται και δικά τους, γίνονται η γέφυρα που θα τους συνδέσει, θα τους βοηθήσει να γνωριστούν, να μάθει ο ένας την ιστορία του άλλου και να δουν πόσο ίδιοι είναι τελικά, κάτω από την αντικειμενική διαφορετικότητά τους και τελικά να πάψουν να είναι «ΞΕΝΟΙ»! Παίζουν: Λευτέρης Ελευθερίου, Γιώργος Σουξές Συμμετέχουν: Φωνή Εκφωνητή: Νίκος Μενεμένογλου, Φωνή Φράου Γκρίτε: Ίρις Τσιμπρή Συντελεστές: Σκηνοθεσία & Θεατρική Προσαρμογή: Γιώργος Σουξές Κείμενο: Θανάσης Σκρουμπέλος. Σκηνικά - Κουστούμια: Άννα Μαχαιριανάκη. Κινησιολογία: Βάσια Αγγελίδου. Σχεδιασμός φωτισμών: Γιώργος Χαραλάμπους. Ηχητικά εφέ: Γιώργος Ζιώτας, Βοηθός Σκηνοθέτη: Ίρις Τσιμπρή. Φωτογραφίες: Γιούλη Γεωργαντίδου. Σχεδιασμός αφίσας: Νίκος Γουζιλόπουλος Επικοινωνία - Δημόσιες σχέσεις: Χρύσα Ματσαγκάνη Οργάνωση Παραγωγής: Χρυσάνθη Γεωργαντίδου
Η ΕΊΣΟΔΟΣ ΕΊΝΑΊ ΕΛΕΎΘΕΡΗ ΓΊΑ ΟΛΕΣ ΤΊΣ ΕΚΔΗΛΏΣΕΊΣ
Τρίτη, 21 Αυγούστου, 21:00, Τρίποδες «Τέσσερεις Ιστορίες – Δύο Ονόματα». Μουσικοχορευτική εκδήλωση με θέμα την ετυμολογία των ονομάτων του χωριού. Οι παρευρισκόμενοι θα μάθουν την προέλευση αυτών των ονομάτων μεσω χορευτικών τμημάτων του Συλλόγου. Σε συνδιοργάνωση με τον Πολιτιστικό Μορφωτικό Σύλλογο Νέων Τριπόδων.
Κυριακή, 26 Αυγούστου, 21:00, Αρχαίος Ναός Υρίων. «Στα Ύρια με Πανσέληνο» Μουσική Συναυλία με τη Μαρία Αναματερού. Συνδιοργάνωση με το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.
Πέμπτη 30 Αυγούστου έως Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου Ανδρονίκειο Πολιτιστικό Κέντρο του Δαμαριώνα, στην κεντρική Νάξο ΣΤ’ Πανελλήνιο Συνέδριο: «Η Νάξος διά μέσου των αιώνων»
Κυριακή, 2 Σεπτεμβρίου, 21:00, Χώρα-Παραλία Μουσική βραδιά με τη χορωδία «Η Φωνή των Μακεδόνων».
Παρασκευή 21 & Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου, Δημοτικό Θέατρο «Ιάκωβος Καμπανέλλης». Διημερίδα με τίτλο «Ιατρικές Ημέρες Νάξου 2018». Συνδιοργάνωση με το Ναξιακό Οργανισμό Βιοϊατρικών Επιστημών (ΝΟΒΕ).
Σάββατο, 13 Οκτωβρίου και Κυριακή, 14 Οκτωβρίου, Χώρα Νάξου «Νάξαθλον». Αγώνες Τριάθλου. Συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.
Η ΕΊΣΟΔΟΣ ΕΊΝΑΊ ΕΛΕΎΘΕΡΗ ΓΊΑ ΟΛΕΣ ΤΊΣ ΕΚΔΗΛΏΣΕΊΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2018 3-6 Αυγούστου, Σαγκρί
3 Αυγούστου – 6 Αυγούστου, 19:00-22:00, Πλησίον Δημ.Σχολείου Σαγκρίου Έκθεση Αγροτοτουριστικών Περιπτέρων.
Παρασκευή 3 Αυγούστου, 19:00-22:00: Δημοτικό Σχολείο Σαγκρίου Έκθεση Αγροτικών προϊόντων Νάξου. Συμμετέχει η Ένωση Θηραϊκών προϊόντων SANTO WINES. 20:00 Δημοτικό Σχολείο Σαγκρίου Έκθεση Κυκλαδικής γαστρονομίας. 22:00 Πλατεία Σαγκρίου Παρουσίαση παραδοσιακών χορών από το χορευτικό τμήμα του συλλόγου Π.Ν.Ο.Ε.Σ.
Σάββατο 4 Αυγούστου, 19:00-22:00: Δημοτικό Σχολείο Σαγκρίου Έκθεση λαϊκής τέχνης. 19:00: Δημοτικό Σχολείο Σαγκρίου Κατασκευή χειροποίητων κεριών. 22:00: Πλατεία Σαγκρίου Σεργιάνι στην χορευτική παράδοση των Κυκλάδων. Συμμετέχουν: Διεθνές χορευτικό σχήμα Σαντορίνης του Δήμου Θήρας. Υπεύθυνη παρουσίασης-διδασκαλίας Σταματίνα Τσίαρκου, Χορευτικά συγκροτήματα από την Νάξο.
Κυριακή 5 Αυγούστου, 19:00-22:00: Δημοτικό Σχολείο Σαγκρίου Έκθεση λαϊκής τέχνης. 20:00: Πλατεία Σαγκρίου Ομιλία ιατρικών θεμάτων από τον σύλλογο η ΠΡΟΟΔΟΣ.
Δευτέρα 6 Αυγούστου, 19:00-22:00: Δημοτικό Σχολείο Σαγκρίου Έκθεση αργυροχρυσοχοΐας. 18:00-20:00: Σημείο εκκίνησης Δημοτικό Σχολείο Σαγκρίου Περίπατος στην ιστορία... Περίπατος στα αξιοθέατα του Κάτω Σαγκρίου. Ομιλητής Ιάκωβος Ορφανός. 21:30: Μονή Αγίου Ελευθερίου «Τα καινούργια ρούχα του αυτοκράτορα» και «Το σακάκι που βελάζει». Θεατρική παράσταση από τη λέσχη βιβλίου Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ υπό την αιγίδα του συλλόγου Π.Ν.Ο.Ε.Σ.
Η ΕΊΣΟΔΟΣ ΕΊΝΑΊ ΕΛΕΎΘΕΡΗ ΓΊΑ ΟΛΕΣ ΤΊΣ ΕΚΔΗΛΏΣΕΊΣ
 
ΜΗΛΩΣΙΑ 2018 Αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες. Συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Αθλητικό Μορφωτικό Σύλλογο Φιλωτίου « Ο ΖΕΥΣ». (Λεπτομερές πρόγραμμα θα ανακοινωθεί προσεχώς).
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ 2018 ALEA III - Naxos Summer Meetings 2018
Καλλιτεχνική διεύθυνση: Αλέξανδρος Καλογεράς Συνθέτης, Καθηγητής στο Berklee College of Music της Βοστώνης Συνδιοργάνωση:Ορχήστρα ΑΛΕΑ ΙΙΙ του Πανεπιστημίου της Βοστώνης Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου -Τήνου Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού, Αθλητισμού, Περιβάλλοντος, Παιδείας, Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Τραγαίας
Σάββατο, 25 Αυγούστου 2018, 21:00. Κεντρική Πλατεία, Χαλκί «Guitar extravaganza» 20 Κιθαριστές παρουσιάζουν ένα ασυνήθιστο ρεπερτόριο. Συμμετέχουν οι: Γιάννης Πετρίδης και Αλεξάνδρα Χριστοδήμου, κιθαριστικό ντουέτο, Χρυσόστομος Καλογριδάκης, Δημήτρης Μακρής, Νίκος Μπαλογιάννης, Αθανάσιος Πετρόπουλος Ορχήστρα Νέων από 14 κιθάρες υπό τη διεύθυνση της Αλεξάνδρας Χριστοδήμου και ο Michel Cardin, θεόρβη Συνδιοργάνωση με τον Εξωραϊστικό Πολιτιστικό Σύλλογο Τραγαίας.
Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2018 Τρίτη, 28 Αυγούστου 2018 Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2018 Κάστρο Χώρας Νάξου – Καθημερινά διαφορετικό πρόγραμμα 19:00 – 23:30 «Τριήμερο Καλλιτεχνικό Πανηγύρι στο Κάστρο της Χώρας» Η μουσική, ο χορός, το θέατρο, η ποίηση και οι εικαστικές τέχνες συναντιούνται στο Κάστρο για ένα τριήμερο με ποικίλες και πολυάριθες δραστηριότητες σε πολλαπλούς χώρους. Δραστηριότητες για παιδιά. Δύο παιχνίδια Χαμένου Θησαυρού. Κυνήγι Χαμένου Θησαυρού Junior. Για μικρούς εξερευνητές. Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018 Κυνήγι Χαμένου Θησαυρού για επίδοξους θησαυροθήρες. Σύλληψη-σχεδιασμός Χρήστος Γιώνας-Κοντός Τρίτη 28 και Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018 Συνδιοργάνωση: Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου.
Η ΕΊΣΟΔΟΣ ΕΊΝΑΊ ΕΛΕΎΘΕΡΗ ΓΊΑ ΟΛΕΣ ΤΊΣ ΕΚΔΗΛΏΣΕΊΣ
 
ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ
ΚΟΥΦΟΝΗΣΙΑ
Δευτέρα 28 Μαΐου «Γιορτή Ψαρρά» Σε συνδιοργάνωση με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κουφονησίων «Η Κέρος».
ΣΧΟΙΝΟΥΣΑ
Παρασκευή 29 Ιουνίου & Σάββατο 30 Ιουνίου «Γιορτή της Φάβας» Σε συνδιοργάνωση με τον σύλλογο Σχοινουσιωτών.
ΗΡΑΚΛΕΙΑ
Δευτέρα 27, Τρίτη 28 & Τετάρτη 29 Αυγούστου «Φεστιβάλ ΦΑΝΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ» Τριήμερο εκδηλώσεων στο πλαίσιο του εορτασμού του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου (συναυλίες, παραδοσιακά παιχνίδια, λοιπά δρώμενα). Σε συνδιοργάνωση με τη Δημοτική Κοινότητα Ηρακλειάς.
ΔΟΝΟΥΣΑ
Τετάρτη 15 Αυγούστου «Παραδοσιακό Πανηγύρι».
Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου «Πανηγύρι του Σταυρού».
Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου «Εορτασμός Αγίας Σοφίας» στην πόλη Μερσηνίου. Σε συνδιοργάνωση με τον Πολιτιστικό- Περιβαλλοντικό Σύλλογο Δονούσας «ΠΟΣΕΙΔΩΝ».
Η ΕΊΣΟΔΟΣ ΕΊΝΑΊ ΕΛΕΎΘΕΡΗ ΓΊΑ ΟΛΕΣ ΤΊΣ ΕΚΔΗΛΏΣΕΊΣ
 
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΙΑΚΩΒΟΣ ΚΑΜΠΑΝΕΛΛΗΣ
«Εργαστήρι Θεατρικής Γραφής» Για τρίτη χρονιά οργανώνεται το εργαστήρι θεατρικής γραφής. Για όσους επιθυμούν να ανακαλύψουν ή να εξελίξουν τις δυνατότητές τους στη συγγραφή θεατρικού έργου. Μέσα από παρουσιάσεις στις βασικές αρχές της θεατρικής γραφής, αναγνώσεις έργων μικρής διαρκείας, ασκήσεις και εποικοδομητική κριτική, οι συμμετέχοντες θα ολοκληρώσουν την πρώτη μορφή ενός μονόπρακτου. Με τη θεατρική συγγραφέα Νίνα Ράπη. (Διάρκεια 9 ώρες) 1, 2 και 3 Σεπτεμβρίου 2018.
«Όταν το σώμα απο-γειώνεται». Βιωματικό εργαστήρι σωματικής έκφρασης με τη χορογράφο Αναστασία Γεωργαλά. (Διάρκεια 6 ώρες). 9, 10, & 11 Αυγούστου.
«Πώς περνάμε από το παιχνίδι στην παράσταση». Δημιουργική απασχόληση για παιδιά από 5 μέχρι 12 χρονών. Με αφορμή το θεατρικό έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη «Παραμύθι χωρίς όνομα» οργανώνουμε τη δική μας παράσταση, μέσα από τεχνικές θεατρικού παιχνιδιού και αυτοσχεδιασμούς. Από το παιχνίδι των ρόλων αφηγούμαστε τη δική μας ιστορία, κατασκευάζουμε το σκηνικό μας χώρο και τα κοστούμια μας. Με την ηθοποιό και θεατρική συγγραφέα Γεωργία Παρασκευά. (Κάθε Τρίτη 11.00 – 14.00. Στο τέλος της περιόδου θα οργανωθεί μια βραδιά από τα παιδιά που θα συμμετάσχουν με όλα όσα θα δημιουργήσουν στο πλαίσιο αυτών των συναντήσεων. Από την Τρίτη 10 Ιουλίου 2018 μέχρι 4 Σεπτεμβρίου 2018).
«Θεατρικό εργαστήρι για εφήβους και ενήλικες». Ο Οδυσσέας στο έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη. Διερεύνηση του μύθου του Οδυσσέα με αφορμή τα έργα του Ιάκωβου Καμπανέλλη: «Οδυσσέα γύρισε σπίτι» και «Τελευταία Πράξη». Με τη σκηνοθέτιδα Κατερίνα Πολυχρονοπούλου. (Κάθε Τρίτη 20.00-22.00. Στο τέλος της περιόδου θα γίνει παρουσίαση των εργασιών του εργαστηρίου. Από την Τρίτη 10 Ιουλίου 2018, μέχρι 4 Σεπτεμβρίου 2018).
Ώρες λειτουργίας του Μουσείου: Δευτέρα – Σάββατο και ώρες: 11.00 – 14.00 & 19.00 – 22.00 Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22850 23619 Email: kambanellismuseum@naxos.gov.gr
Η ΕΊΣΟΔΟΣ ΕΊΝΑΊ ΕΛΕΎΘΕΡΗ ΓΊΑ ΟΛΕΣ ΤΊΣ ΕΚΔΗΛΏΣΕΊΣ
2 Ι «Θ Υπ μικ άτο Διδ επ σύ
«Σ Έν Μα
16 Θε κα σε επ είν Σχ Γεω συ Σε θε
19 «Ο Σε
27 «Μ Για Η σ Σε
 
EΡΓΑΣΤΗΡΙΑ
2 Ιουλίου-23 Αυγούστου «Θερινό Σχολείο Μουσικής - Καλοκαίρι 2018». Υπεύθυνος Αλέξανδρος Καλογεράς. Πρώτη γνωριμία με τα όργανα και τη μουσική για μικρούς και μεγάλους/ Προσχολικό τμήμα μουσικής προπαιδείας/ Μουσική δωματίου για άτομα που ήδη παίζουν κάποιο όργανο. Διδάσκουν έμπειροι καθηγητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Μαθήματα σε όργανο επιλογής. Μουσικές ακροάσεις και εισαγωγή στη μουσική θεωρία. Συμμετοχή σε μουσικά σύνολα (ορχήστρα/χορωδία). Συμμετοχή σε συναυλίες - Διαθέσιμα όργανα για εξάσκηση.
«Σχολή Ιστιοπλοϊας». Έναρξη μαθημάτων 22 Ιουλίου, Βίντζι. Μαθήματα ιστιοπλοϊας για παιδιά.
ΘΕΡΙΝΑ ΣΧΟΛΕΙΑ 2018
16 Ιουλίου - 29 Ιουλίου, πρώην Σχολή Ουρσουλινών Θερινό Σχολείο Νάξου 2018, με θέμα: «Περιβαλλοντική, Πολιτιστική Διαχείριση και Τοπική Ανάπτυξη». Το Θερινό Σχολείο Νάξου 2018 (INNOVIS 2018) απευθύνεται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, σε υποψήφιους διδάκτορες, σε νέους επαγγελματίες, καθώς και σε ερευνητές ή διδάκτορες. Η γλώσσα των σεμιναρίων θα είναι στα Ελληνικά. Όσοι παρακολουθήσουν και ολοκληρώσουν με επιτυχία το Θερινό Σχολείο Νάξου 2018 θα λάβουν επίσημη βεβαίωση του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Τμήματος Γεωγραφίας με το σύστημα ECTS και θα αξιολογηθούν οι εργασίες για δημοσίευση. Η συμμετοχή για τους ενδιαφερόμενους θα είναι μηδενική (δωρέαν). Σε συνεργασία με το Τμήμα Γεωγραφίας του Πανεπιστήμιου Αιγαίου, στο πλαίσιο των θερινών σχολείων του Ιδρύματος.
19-25 Ιουλίου, πρώην Σχολή Ουρσουλινών «Οld and Middle English summer school». Σε συνεργασία με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
27-31 Αυγούστου, Δημοτικό Σχολείο Βίβλου «Μια Φυσική...Περιήγηση στη Νάξο» Για μαθητές Α ́,Β ́,Γ ́ Γυμνασίου και Α ́, Β ́, Γ  ́ Λυκείου Η συμμετοχή για τους ενδιαφερόμενους μαθητές από Νάξο θα είναι δωρέαν. Σε συνεργασία με την Ένωση Ελλήνων Φυσικών.
Η ΕΊΣΟΔΟΣ ΕΊΝΑΊ ΕΛΕΎΘΕΡΗ ΓΊΑ ΟΛΕΣ ΤΊΣ ΕΚΔΗΛΏΣΕΊΣ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΜΑΡΟΥΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΜΑΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΟΛΥΚΡΕΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΑΚΟΣ ΘΩΜΑΣ ΖΑΖΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΣΟΥΣΟΥΝΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΟΥΠΗ ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΡΔΑΝΗ ΣΜΑΡΩ ΓΑΪΤΑΝΙΔΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΒΑΒΟΥΛΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΒΑΣΑΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Η ΕΊΣΟΔΟΣ ΕΊΝΑΊ ΕΛΕΎΘΕΡΗ ΓΊΑ ΟΛΕΣ ΤΊΣ ΕΚΔΗΛΏΣΕΊΣ


Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :