Παρασκευή, Ιουνίου 22, 2018

Restelio Feat Λήδα Αγγελάκη - "Κρυφή Αγάπη"


Την έκπληξη κάνει για μια ακόμη φορά ο εξαιρετικά ταλαντούχους Ράπερ και τραγουδοποιός Restelio !
Φυσικά αναφερόμαστε στην κυκλοφορία της ολοκαίνουριας δισκογραφικής δουλειάς από την Real Music με τίτλο ‘’Κρυφή Αγάπη’’ που έρχεται ακριβώς μετά την επιτυχία του ‘’Ναι σε όλα’’ που συζητήθηκε πολύ για το καυστικό του λόγο με αναφορές στο πολιτικό σκηνικό της χώρας!

Αυτή τη φορά ο Restelio επιστρέφει με ένα υπέροχο τραγούδι που κινείται στα όρια του mainstream και αναδεικνύει τον τρόπο και το ύφος που αφουγκράζεται ο ταλαντούχος Ράπερ ενώ το τραγούδι ντύνει με την υπέροχη φωνή της η Λήδα Αγγελάκη η ....
leaderτραγουδίστρια των Vanila Swing,δημιουργώντας προϋποθέσεις για επιτυχία!

Η ‘’Κρυφή Αγάπη’’ έγινε και videoclip με τον Restelio να βγάζει έναν ακόμη άσο από το μανίκι του και αυτός δεν είναι άλλος από τον πασίγνωστο ηθοποιό ‘’Παναγιώτη Μπουγιούρη’’ που πρωταγωνιστεί και βάζει την σφραγίδα του σε μια άρτια παραγωγή από όλες τις απόψεις υπό την καθοδήγηση του σκηνοθέτη Νίκου Βλάχου!

Αξίζει να σημειωθεί πως ο δημοφιλής ηθοποιός συμμετέχει για πρώτη φορά σε videoclip λόγω του δεσμού φιλίας που ενώνει τους δυο καλλιτέχνες!

Το τραγούδι κυκλοφορεί επίσημα από την νέα μεγάλη δύναμη στον χώρο την Real Music και είναι διαθέσιμο στις μεγαλύτερες ψηφιακές πλατφόρμες !

ΚΑΛΗ ΑΚΡΟΑΣΗ!
‘’Κρυφή Αγάπη’’ : 
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :