Τρίτη, Μαΐου 08, 2018

Με επιτυχία η δράση ιατρικής παρέμβασης που οργάνωσε ο Δήμος Νάξου




Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε δράση ιατρικής παρέμβασης, η οποία οργανώθηκε από τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, το Κέντρο Κοινότητας και το Κοινωνικό Φαρμακείο, σε συνεργασία με την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία, στο Χαλκί και στη Χώρα.
Πιο συγκεκριμένα εξετάστηκαν 157 πολίτες, μέσω της εξέτασης της Σπιρομέτρησης. Στη δράση συμμετείχε εθελοντής ιατρός από το Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών η Σωτηρία και τεχνικοί υπάλληλοι από την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία.  Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης επισκέφθηκε το Κοινωνικό Φαρμακείο κατά τη.....
διάρκεια διεξαγωγής της δράσης, συνομίλησε και ευχαρίστησε τους ιατρούς και εθελοντές που στήριξαν την προσπάθεια αυτήν. Παρών καθ΄ όλη τη διάρκεια της δράσης ήταν και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Δημήτρης Μανιός.
Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και οι Κοινωνικές Δομές του, το Κέντρο Κοινότητας και το Κοινωνικό Φαρμακείο ευχαριστούν θερμά όσους εργάστηκαν και συνεισέφεραν  στην υλοποίηση της δράσης. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον ιατρό και τους τεχνικούς υπαλλήλους καθώς χωρίς αυτούς δεν θα ήταν εφικτή η υλοποίηση της εξέτασης της «Σπιρομέτρησης».  Επίσης, πολύτιμη ήταν η στήριξη του Προέδρου της Κοινότητας του Χαλκείου, όπου πραγματοποιήθηκε η δράση.
Τέλος, πολλές ευχαριστίες στους χορηγούς που υποστήριξαν ενεργά την όλη ενέργεια και πιο συγκεκριμένα στο κατάστημα Λιόφαγος Luxury pastry & bakery, καθώς και στο σούπερ μάρκετ «Κουτελιέρης Α.Ε.».




Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :