Τρίτη, Μαΐου 01, 2018

Ημερίδα με θέμα τον εθισμό των παιδιών και των εφήβων στο διαδίκτυο

Μία πολύ σημαντική ημερίδα με θέμα τον εθισμό των παιδιών και των εφήβων στο διαδίκτυο διοργανώνει ο ΠΑΣ Νάξου το Σάββατο 5 Μαΐου στο Συνεδριακό Κέντρο της Σχολής Ουρσουλινών.

Ο ΠΑΣ Νάξου ευαισθητοποιημένος πάνω στα θέματα που απασχολούν τις μικρές ηλικίες, εξασφάλισε τη συνεργασία με έναν επιστήμονα που θεωρείται από τους κορυφαίους στην Ελλάδα, τον Δρ. Κωνσταντίνο Σιώμο.

Ο κ. Σιώμος είναι Ψυχίατρος Παιδιών & Εφήβων, Διδάκτωρ Ιατρικής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης της Διαταραχής Εθισμού στο Διαδίκτυο. Έχει εξειδίκευση στον Εθισμό του Διαδικτύου και στις Διαδικτυακές συμπεριφορές, ενώ έχει MSc Κοινωνικής Ψυχιατρικής – Παιδοψυχιατρικής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Η ημερίδα θα ξεκινήσει στις 19:30 και πραγματικά όλοι μας θα πρέπει να είμαστε παρόντες για να ενημερωθούμε για αυτό το τόσο επίκαιρο ζήτημα.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο :

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ είπε...

Στο e-Περιοδικό taairetika.gr με έδρα την Καλαμάτα, μπορείτε να δείτε καυτερά θέματα της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, για τη ΜΕΣΣΗΝΙΑ, το LIFE STYLE, την ΠΑΡΑΔΟΣΗ απ' όλες τις περιοχές της Ελλάδας, και τις ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ που απολαμβάνουν οι Έλληνες Πανελληνίως έτσι όπως τις έφτιαχναν οι γιαγιάδες μας.
Επισκευθείτε μας και στείλτε μας και τις παραδοσιακές συνταγές του τόπου σας www.taairetika.gr