Κυριακή, Μαρτίου 04, 2018

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ Ε.Α.Σ. ΝΑΞΟΥ ΣΤΗ FOOD EXPO 2018

Η Ε.Α.Σ. Νάξου Α.Ε.Σ. Α.Ε. ανακοινώνει, με ιδιαίτερη χαρά, ότι θα συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Food Expo 2018, η οποία θα πραγματοποιηθεί από το Σάββατο 10 έως και τη Δευτέρα 12 Μαρτίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo (πλησίον του διεθνούς αερολιμένα Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος”).

Η Food Expo 2018 αναμένεται να ξεπεράσει κάθε ρεκόρ συμμετοχής των προηγούμενων χρόνων διεξαγωγής της, καθώς, όπως..... αναφέρουν οι πληροφορίες, ο συνολικός αριθμός των εκθετών, Ελλήνων και ξένων, θα φθάσει τους 1.275, κάτι που επιβεβαιώνει πως θα πρόκειται για τη μεγαλύτερη έκθεση ποτών και τροφίμων που θα πραγματοποιηθεί στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Το “παρών” στην έκθεση, δε, εκτιμάται πως θα δώσουν πάνω από 70 χιλιάδες αγοραστές (Έλληνες και ξένοι) από 67 χώρες.

Η Ε.Α.Σ. Νάξου Α.Ε.Σ. Α.Ε., από την πλευρά της, θα λάβει μέρος για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στην έκθεση Food Expo και, όπως και στις προηγούμενες εμφανίσεις της εκεί, θα επιχειρήσει, σε αυτό το άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον, να αναδείξει με δυναμισμό τα αγνά, φυσικά και πλούσια σε γεύση προϊόντα της, την ποιότητα των οποίων το καταναλωτικό κοινό έχει άλλωστε ήδη εκτιμήσει και επιβραβεύσει.

Στη Food Expo 2018 η Ε.Α.Σ. Νάξου Α.Ε.Σ. Α.Ε. θα εκπροσωπηθεί από μέλη της διοίκησής της, ενώ το περίπτερό της θα βρίσκεται στο Hall 3 (Stand D34).

- Για την Ε.Α.Σ. ΝΑΞΟΎ Α.Ε.Σ. Α.Ε.

ΑΥΤΕΣ. Ο Δημήτρης Καπούνης

Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :