Σάββατο, Μαρτίου 31, 2018

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ!



Η Ε.Α.Σ. Νάξου Α.Ε.Σ. Α.Ε. εδώ και χρόνια επιδεικνύει εμπράκτως κοινωνική ευθύνη, στεκόμενη στο πλευρό όσων έχουν ανάγκη. Στο πλαίσιο της κοινωνικής της πολιτικής συνεχίζει να προσφέρει μεγάλες ποσότητες κρέατος, πατάτας και τυροκομικών προϊόντων σε Εκκλησιαστικά ιδρύματα και φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Με την παρούσα ανακοίνωση, λοιπόν, η Ε.Α.Σ. Νάξου θέλει να ευχαριστήσει όχι μόνο όλους τους.....
παραγωγούς της, οι οποίοι, δίχως τον παραμικρό δισταγμό, προσέφεραν τα προϊόντα τους για τον ιερό τούτο σκοπό, αλλά και την ακτοπλοϊκή εταιρεία Blue Star Ferries και τη μεταφορική εταιρεία ΕΡΜΗΣ, που από κοινού μετέφεραν δωρεάν τα προϊόντα της δωρεάς της Ε.Α.Σ. Νάξου Α.Ε.Σ. Α.Ε. στον τελικό τους προορισμό.

Τόσο η Blue Star Ferries όσο και η εταιρεία ΕΡΜΗΣ συνεχώς υποστηρίζουν, με πολύτιμες ενέργειες, την κοινωνική δράση που εφαρμόζει η Ε.Α.Σ. Νάξου Α.Ε.Σ. Α.Ε., κάτι που έκαναν και τώρα, αποδεικνύοντας, έτσι, ότι, με συλλογική προσπάθεια, μπορούμε να προσφέρουμε ουσιαστική βοήθεια στους συνανθρώπους μας.

Η Ε.Α.Σ. Νάξου Α.Ε.Σ. Α.Ε. θα συνεχίσει στο μέλλον να επιδεικνύει έμπρακτα κοινωνική ευθύνη και είναι μεγάλη της χαρά να γνωρίζει ότι η Blue Star Ferries και η εταιρεία ΕΡΜΗΣ θα βρίσκονται στο πλευρό της σε όλες τις δράσεις της.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :