Πέμπτη, Φεβρουαρίου 22, 2018

Ευχαριστήριο μήνυμα Δημάρχου για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις



Μετά την απόλυτα επιτυχημένη διεξαγωγή των αποκριάτικων εκδηλώσεων, που σκόρπισαν κέφι και ικανοποίηση στους δημότες και στους εκατοντάδες επισκέπτες που ήρθαν στο νησί, νιώθω την ανάγκη να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια και ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όσους συνέβαλαν στη διοργάνωση και τον συντονισμό των εκδηλώσεων.
Το καρναβάλι της Κυριακής, το οποίο είχε σταματήσει να διεξάγεται για....
σχεδόν δέκα χρόνια και «ζωντάνεψε» και πάλι από αυτήν τη Δημοτική Αρχή με την ανάληψη των καθηκόντων μας το 2011 και από τότε συνεχίζεται αδιάκοπα, η αναπαράσταση των Πιθοιγίων, η πολυπληθής λαμπαδηφορία, οι καρναβαλιστές με τα ευφάνταστα άρματα, οι κορδελάτοι και οι κουδουνάτοι κατέστησαν τη Νάξο για μια ακόμα χρονιά σημείο αναφοράς και πόλο έλξης εκατοντάδων επισκεπτών.
Πίσω όμως από τη μεγάλη γιορτή, πολλοί άνθρωποι εργάστηκαν με συνέπεια και αποτελεσματικότητα, για να χαρούμε όλοι την άρτια διοργάνωση. Γι αυτό νιώθω την ανάγκη να συγχαρώ και να ευχαριστήσω όσους συνέβαλλαν στην υλοποίηση και στον συντονισμό των εκδηλώσεων. Ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζουν στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, που χρηματοδότησε τις δράσεις, στον Πρόεδρό της Βαγγέλη Παντελιά, καθώς και στην ψυχή της διοργάνωσης, τον Δημοτικό Σύμβουλο Γιάννη Τσολάκη.
Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου μας βασίστηκαν και φέτος στην εθελοντική ενεργό προσφορά και τη μαζική συμμετοχή των πολιτών, χαρίζοντας διέξοδο χαράς σε δημότες και επισκέπτες με όπλο το κέφι και τη φαντασία. Σε όλους αυτούς τους αφανείς εθελοντές και ήρωες, που επί δύο και πλέον μήνες εργάστηκαν με εντατικούς ρυθμούς και υπερέβαλαν εαυτόν, οφείλω ιδιαίτερη μνεία, θερμό «ευχαριστώ» και πολλά συγχαρητήρια.  
Η φετινή, άκρως επιτυχημένη, εκδήλωση είναι αποτέλεσμα της συλλογικής προσπάθειας και της αγαστής συνεργασίας των εκπροσώπων του Δήμου με τους εθελοντές που εργάστηκαν άοκνα, χωρίς ιδιοτέλεια και όφελος προβολής, με μοναδικό οδηγό το μεράκι, την υπομονή και την επιμονή.  Τους ευχαριστώ θερμά!

Καλή Σαρακοστή!
Και του χρόνου!!!

Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Μανόλης Μαργαρίτης
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :