Παρασκευή, Φεβρουαρίου 02, 2018

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Γ. ΒΡΟΥΤΣΗ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΟ, ΝΑΞΟ ΚΑΙ ΠΑΡΟ

Στο πλαίσιο των προγραμματισμένων επισκέψεων του Βουλευτή Κυκλάδων Ν.Δ., Γιάννη Βρούτση στα νησιά των Κυκλάδων, το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018 θα επισκεφτεί την Αντίπαρο -μαζί με το Γραμματέα Π.Ε. Ν.Δ. κ. Λευτέρη Αυγενάκη- όπου θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Αναστάσιο Φαρούπο, τους δημοτικούς συμβούλους και τους κατοίκους του νησιού.

Στη συνέχεια θα μεταβεί στη Νάξο, για να παραστεί στο.....
παραδοσιακό κόψιμο της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της Ένωσης Ξενοδόχων Νάξου, προσκεκλημένος του Προέδρου κ. Ευάγγελου Κατσαρά, του Γραμματέα κ. Εμμανουήλ Μπαρδάνη και του Διοικητικού Συμβουλίου. Η εκδήλωση, θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο «ASTIR OF NAXOS».
Στη διάρκεια των επίσκεψής του, ο κ. Βρούτσης θα πραγματοποιήσει επίσης συναντήσεις με εκπροσώπους θεσμικών φορέων, κομματικά στελέχη, καθώς και τον Πρόεδρο της Τ.Ο. Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Στέφανο Στρατούρη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. 

Το πρωί της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου 2018, ο κ. Βρούτσης θα μεταβεί στην Πάρο για να παραστεί -μαζί με το Γραμματέα Π.Ε. Ν.Δ. κ. Λευτέρη Αυγενάκη- στην εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Τ.Ο. ΠΑΡΟΥ-ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ.

Κλείνοντας το πρόγραμμα των προγραμματισμένων επισκέψεών του, ο κ. Βρούτσης, το απόγευμα της Κυριακής θα παραβρεθεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση -για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας- της Ομοσπονδίας Ναξιακών Συλλόγων (Ο.ΝΑ.Σ.), προσκεκλημένος του Προέδρου κ. Μανώλη Καλαϊτζή και των μελών του διοικητικού συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Γαλατσίου.


Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :