Δευτέρα, Δεκεμβρίου 04, 2017

Τα παιδιά τα είπαν όλα! Αποστομωτικοί προβληματισμοί από μικρούς μαθητές σε Περιβαλλοντικό Συνέδριο στην Παροικία Πάρου…(Βίντεο

Μαθητές του τμήματος Δ2 του Δημοτικού Σχολείου Νάουσας, μετείχαν στο Περιβαλλοντικό Συνέδριο για την κατάργηση της πλαστικής σακούλας που διοργανώθηκε από το ΣΥ.ΔΙ. ΣΑ.Π.Α. στην Αίθουσα του Π.Σ. «Αρχίλοχος» το πρωί της Κυριακής 3 Νοεμβρίου 2017.
Η παρουσία των μικρών μαθητών στο Συνέδριο ήταν απολύτως καθηλωτική! Όταν τα παιδιά πήραν το λόγο, μίλησαν φυσικά με.......
την αθωότητα της ηλικίας τους, αλλά ωστόσο αποστόμωσαν τους πάντες... Μέσα από τα λόγια τους εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για την καταστροφή του περιβάλλοντος, τη σημασία της διατήρησης της καθαριότητάς του, τη σημασία της ανακύκλωσης.

Η νέα γενιά της Πάρου, ευαισθητοποιημένη και αποφασιστική δε δίστασε ακόμα και να απευθυνθεί στον Δήμαρχο του νησιού και να του «θέσει» τα αιτήματά της!

Οι λιλιπούτειοι ευαισθητοποιημένοι μελλοντικοί πολίτες του νησιού, άφησαν τους πάντες άφωνους με το θάρρος, την ειλικρίνεια και την αφοπλιστική ευαισθησία τους απέναντι σε περιβαλλοντικά ζητήματα και ζήτησαν από όλους έμπρακτες ενέργειες περιβαλλοντικής προστασίας!

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :