Πέμπτη, Νοεμβρίου 02, 2017

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΝΝΕΔ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΚΑΙ Τ.Ο. Ν.Δ. ΝΑΞΟΥ ΜΕ ΤΟΝ Γ. ΒΡΟΥΤΣΗ

Η ΟΝΝΕΔ Νάξου & Μικρών Κυκλάδων στις 28/10/2017 πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον βουλευτή νομού Κυκλάδων της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Κ. Βρούτση Ιωάννη και το Δ.Σ. της Τ.Ο. της ΝΔ στα γραφεία της Οργάνωσης, εκπροσωπούμενη από σύσσωμο το Προεδρείο της.
Ο Βουλευτής κ. Βρούτσης Ιωάννης μας ενημέρωσε για την....
υφιστάμενη, εξόχως προβληματική, κατάσταση σε πολιτικό, οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο για την πατρίδα μας καθώς και παρουσίασε τις συγκεκριμένες θέσεις και προτάσεις της ΝΔ για την αντιμετώπιση των υπαρχόντων προβλημάτων.
Ειδικότερα θέματα συζήτησης αφορούσαν το φορολογικό, το ασφαλιστικό, την Παιδεία, την ασφάλεια και τα εθνικά ζητήματα.
Επιπλέον, ενημερωθήκαμε αναφορικά με το οργανόγραμμα δράσεων του κόμματος στον δρόμο προς το 11ο Συνέδριο της ΝΔ στις 16 & 17 Δεκεμβρίου 2017.
Η ΟΝΝΕΔ Νάξου & Μικρών Κυκλάδων μέσω του προέδρου της Πολυκρέτη Ευστάθιου ενημέρωσε τον  Βουλευτή του νομού και τα στελέχη της Τ.Ο. της ΝΔ σχετικά με τις πραγματοποιηθείσες και σχεδιαζόμενες δράσεις, την οργάνωση και την λειτουργία του τοπικού γραφείου της ΟΝΝΕΔ και διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε αρωγοί τόσο στις προσπάθειες του κόμματος για ένα καλύτερο μέλλον στη χώρα όσο και στην εποικοδομητική παρουσία σε τοπικό επίπεδο.





Για  την ΟΝΝΕΔ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Ο Πρόεδρος

Πολυκρέτης  Ευστάθιος
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :