Σάββατο, Αυγούστου 26, 2017

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΠΑΡΟΝΑΞΙΑΣ κκ. ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Αγαπητά μου παιδιά,
          Με αφορμή την δημοσίευση των αποτελεσμάτων των φετινών Πανελλαδικών εξετάσεων και την επιτυχή εισαγωγή σας στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της πατρίδας μας αισθάνομαι ιδιαίτερη την......
ανάγκη να σας εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την επιτυχία σας αυτή η οποία αποτελεί το προϊόν της πολύ κοπιαστικής προσπάθειας που καταβάλατε κατά την παρελθούσα σχολική χρονιά.
          Το χαρμόσυνο αυτό γεγονός μας κάνει να αισθανόμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για εσάς τα νέα παιδιά των νησιών της Μητροπολιτικής μας περιφερείας που πετύχατε και φέτος, σε πολύ μεγάλο ποσοστό, την εισαγωγή σας στα Πανεπιστήμια και τα Τ.Ε.Ι της χώρας. Η επιτυχία σας αυτή σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας νέας πορείας μακριά από την οικογενειακή εστία που απαιτεί πολύ προσοχή, κόπο, μελέτη και κυρίως υπευθυνότητα προκειμένου σύντομα να ζήσουμε και την χαρά της απονομής του πτυχίου σας. Στο ταξίδι σας αυτό συνοδοιπόρος σας να είναι πάντοτε ο Χριστός μας ο οποίος θα σας φωτίζει θα σας στηρίζει αλλά και θα σας ενισχύει στις δυσκολίες που ενδεχομένως θα αντιμετωπίσετε.  
Εύχομαι από τα βάθη της πατρικής μου καρδιάς, η φοιτητική σας ζωή να είναι μια συνεχής πρόοδος γεμάτη επιτυχίες με την βοήθεια του Θεού και την ευλογία της Παναγίας μας.

Με όλη την πατρική μου αγάπη
Ο Μητροπολίτης

+ Ο Παροναξίας Καλλίνικος


Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :