Δευτέρα, Αυγούστου 07, 2017

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας του Πανναξιακού

            Από σήμερα τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας του συλλόγου για την αγωνιστική περίοδο 2017 - 2018 με κεντρικό σύνθημα  "Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ".   Η αγορά μιας κάρτας διαρκείας σου δίνει την δυνατότητα να παρακολουθήσεις όλους τους εντός έδρας αγώνες για πρωτάθλημα και......
κύπελλο, να παρασύρεις με την φωνή σου τις προσπάθειες των αθλητών μας , ενώ παράλληλα αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς οικονομικούς πόρους για το σωματείο μας.
            Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους χορηγούς που κοσμούν την πίσω πλευρά της κάρτας διαρκείας και που αποτελούν για εμάς συνοδοιπόρους στο δύσκολο έργο μας.
            Επίσης θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους τους επαγγελματίες του νησιού ότι ο Πανναξιακός Α.Ο. σε συνεργασία με την εταιρεία DK Advertising προχωρά στην έκδοση του Τουριστικού Οδηγού του επιχειρηματικού κόσμου του νησιού που θα αφορά τις καλοκαιρινές περιόδους 2018 & 2019.
            Ο Οδηγός 2018 - 2019 θα υποστηριχθεί και θα προβληθεί και μέσω του τουριστικού περιοδικού Hello Greece και του site www.hellogreece.gr, που σταθερά προβάλλει τη Νάξο και τους επαγγελματίες του νησιού τα τελευταία χρόνια σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.
            Μέσω του Οδηγού, όλοι οι επαγγελματίες και επιχειρηματίες έχουν την δυνατότητα να προβάλουν την επωνυμία τους σε χιλιάδες επισκέπτες της Νάξου και στην τοπική κοινωνία, αφού θα διανεμηθεί σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις εντός κι εκτός του νησιού, σε πρακτορεία, σε πλοία, καθώς και σε συγκεκριμένα σημεία στην Αθήνα.  
           

                                            Με τιμή για το Δ.Σ. του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ  Α.Ο. 
 
                                  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                         Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                             ΑΓΓΕΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ                                        ΚΕΡΡΑ ΣΟΦΙΑ


Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :