Παρασκευή, Αυγούστου 11, 2017

Νέο τραγούδι από τον Θωμά Δημητρακόπουλο "Η Νύχτα Μυρίζει Γιασεμί"

Ο Θωμάς Δημητρακόπουλος μας παρουσιάζει ακόμη ένα τραγούδι με την ξεχωριστή φωνή του. Αυτή την φορά επιστρέφει επανεκτελώντας ένα τραγούδι που όλοι μας έχουμε αγαπήσει και τραγουδήσει, Η Νύχτα Μυρίζει Γιασεμί, ένα κομμάτι που έχει ακουστεί εκατομμύρια φόρες και φέρει την υπογραφή των Σαράντη Αλιβιζάτου και Μάριου Τόκα. Με τον δικό του μοναδικό τρόπο παραλλάσσει τον ρυθμό της πρώτης εκτέλεσης δίνοντάς του μια μοντέρνα προσέγγιση με....
μια ιδιαίτερη ερμηνεία.

Λίγα λόγια για τον Θωμά Δημητρακόπουλο

Ο Θωμάς Δημητρακόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Εκεί τέλειωσε τις σπουδές του στη μουσική. Ως μαθητής ασχολήθηκε επίσης με το θέατρο και τη ζωγραφική, αλλά τον κέρδισε η μουσική.

Απόφοιτος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ασχολείται ενεργά με την μουσική παίρνοντας μέρος σε συναυλίες σε μουσικές σκηνές της Αθήνας και της επαρχίας.

Συμμετέχει σε δίσκους μουσικής και κάνει ραδιόφωνο και τηλεόραση. Συνεργάζεται με διακεκριμένους Έλληνες καλλιτέχνες.

Από το 2006 έως σήμερα υπηρετεί την εκπαίδευση ως μουσικός, γυρίζοντας έτσι την Ελλάδα και παίζοντας τα τραγούδια του. Το 2016 μπαίνει δυναμικά στη ελληνική δισκογραφία κυκλοφορώντας δύο τραγούδια σε δική του μουσική: Τα λόγια της θλίψης από την εταιρία «Καθρέφτης ήχων αληθινών» σε στίχους Λίας Κόρρα και το Χωρίς ρεφραίν σε αφήνω σε στίχους Αλέξη Σάλα. Τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην πόλη του Αγρινίου.

Αυτό τον καιρό ετοιμάζει τη νέα του δισκογραφική δουλειά, δίνοντας παράλληλα συναυλίες σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :