Παρασκευή, Αυγούστου 25, 2017

Μήνυμα Δήμαρχου Μ. Μαργαρίτη για τους επιτυχόντες των παννελληνίων εξετάσεων

Μια ακόμα φορά νιώθουμε ιδιαίτερα περήφανοι ως Νάξιοι για τις επιτυχίες των μαθητών από τα πέντε νησιά του δήμου μας, που συμμετείχαν στις Πανελλήνιες εξετάσεις και πέτυχαν το στόχο τους να εισαχθούν στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας. Μία ακόμα γενιά ανερχόμενων επιστημόνων από τη Νάξο βρίσκεται προ των πυλών των ελληνικών πανεπιστημίων, αποτελώντας εγγύηση για το μέλλον του....
τόπου μας.
Ως Δήμαρχος Νάξου εκφράζω τα συγχαρητήριά μου στους εισαχθέντες στα ανώτερα και ανώτατα ιδρύματα, με την ευχή μιας καλής σταδιοδρομίας που θα οδηγήσει στην υλοποίηση των στόχων και των ονείρων τους. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης και στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς για την υπομονή και τη στήριξη των παιδιών στον δύσκολο αγώνα καθ΄ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας, δίνοντας τον δικό τους αγώνα εν μέσω εξαιρετικά δύσκολων συγκυριών και συνθηκών. Για τους υποψηφίους που δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποια σχολή, είμαι βέβαιος ότι και μπορούν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία, καθώς οι ευκαιρίες είναι συνεχείς αρκεί να αξιοποιηθούν.
Καλές σπουδές στους νέους φοιτητές και καλή σταδιοδρομία σε όλους, με τις θερμότερες ευχές για μια επιτυχημένη επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση.

Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Εμμανουήλ Ν. Μαργαρίτης
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :