Τετάρτη, Αυγούστου 30, 2017

Άμεσοι συνεργάτες και υποστηρικτές του ΤΑΑ Α.Ο. Φοίνικα Σύρου


Το ΤΑΑ Α..Ο. Φοίνικα Σύρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει τους ανθρώπους που πλαισιώνουν την ομάδα μας στο νέο αυτό ξεκίνημα. Δίπλα στον κ. Σάσα Στεφάνοβιτς θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του ο οποίος είναι ο Σταύρος Μαραγκός.
Ο κ. Μαραγκός εκτός από βοηθός προπονητή στην ανδρική ομάδα, θα είναι και στα τμήματα των ακαδημιών μας. Ο Σταύρος Μαραγκός ξεκίνησε να παίζει Βόλεϊ το 1987, στην ηλικία των 13 ετών. Φόρεσε τα χρώματα της.....
ομάδας του Φιλαθλητικού, στη συνέχεια μετονομάστηκε Αναγέννηση Σύρου και έμεινε έως και το 1992. Το 1992 μεταγράφηκε στον Α.Ο. Φοίνικα Σύρου και έμεινε έως και το 1997. Τη σεζόν 1997-98 αγωνίσθηκε στο Α.Σ.Ε. Νεωρίου, για να επιστρέψει έναν χρόνο αργότερα το 1998 στον Α.Ο. Φοίνικα Σύρου. Πρόσφερε τις υπηρεσίες του έως και το 2003, χρονιά στην οποία μεταγράφηκε στον Άρη Σύρου. Για τρία χρόνια φόρεσε τα χρώματα της ομάδας του Άρη έως δηλαδή το 2006 όπου και αποφάσισε να "κρεμάσει" τα αθλητικά του παπούτσια. Από το 2007 έως και το 2012 ήταν προπονητής στα τμήματα υποδομής του Α.Σ.Ε. Νεωρίου και συγκεκριμένα προπονούσε τις παγκορασίδες, κορασίδες και νεάνιδες. Την σεζόν 2016-17 ήταν στην ομάδα του Φοίνικα και προπονούσε τα τμήμα νεανίδων και γυναικών.
Το κομμάτι της στατιστικής έχει αναλάβει η Άννα Μουστάκα. Η Άννα υπήρξε για πολλά έτη αθλήτρια της γυναικείας ομάδα μας, απέκτησε ο περιβραχιόνιο της αρχηγού και τα τελευταία τρία (3) χρόνια είναι στατιστικολόγος στην ανδρική ομάδα.
Φροντιστής της ομάδας μας είναι ο Αντώνης Ζακαίος, ο οποίος είναι δίπλα μας και  φροντίζει να μην λήψει τίποτα από τους αθλητές μας και το τεχνικό επιτελείο.
Στο Γραφείο Τύπου την ευθύνη έχει αναλάβει ο δημοσιογράφος Σταύρος Μαυράκης. Ο έμπειρος δημοσιογράφος της τοπικής καθημερινής εφημερίδας των Κυκλάδων "Κοινή Γνώμη", είναι από φέτος στην οικογένεια του Φοίνικα. Για οποιαδήποτε πληροφορία γύρο από την ομάδα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο τηλέφωνο 697-4489958.
Δίπλα μας επίσης έχουμε και επιστήμονες οι οποίοι θα μας στηρίζουν καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν. Υποστηρικτές στο ΤΑΑ Α.Ο. Φοίνικα Σύρου είναι: ο Μασέρ Κώστας Μπογιατζόπουλος, ο Ιατρός - Ορθοπεδικός Νικόλαος Χαχαδάκης. Υποστηρικτές για ακόμη μια χρονιά είναι και το Μικροβιολογικό ιατρείο του κ. Γιώργου Αλτουβά, η Φυσικοθεραπεύτρια Κατερίνα Μηλιώτου, αλλά και ο έμπειρος γυμναστής Θανάσης Τσούκος.







Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :