Τρίτη, Αυγούστου 29, 2017

«Πάτησαν» γήπεδο τα “Αστέρια” του Φοίνικα

 Με τις καλύτερες των προϋποθέσεων ξεκίνησε την Δευτέρα το απόγευμα την προετοιμασίας της η ομάδας μας. Παίκτες, προπονητές, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΤΑΑ Α.Ο. Φοίνικας Σύρου, αλλά και φίλοι της ομάδας, πιστοί στο πρώτους «ραντεβού» έδωσαν το.....
παρών στην επίσημη πρώτη της ομάδας. Τα συναισθήματα χαράς, αισιοδοξίας για μία καλή με γεμάτο συγκινήσεις χρονιά, γέμισαν την Β’ κλειστή αίθουσα του Αθλητικού Κέντρου του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης.
Η επίσημη πρώτη είχε ομιλία του προπονητή προς τους παίκτες, αλλά και γνωριμία των αθλητών με το κοινό της Σύρου.
Ο πρόεδρος της ομάδας μας Αντώνης Ρούσσος καλωσόρισε τους αθλητές και τους ευχήθηκε μία καλή χρονιά με πάνω από υγεία. Ο κ. Ρούσσος παρουσίασε στους παίκτες τον νέο τους προπονητή Σάσα Στεφάνοβιτς ο οποίος δήλωσε με τη σειρά του έτοιμος για δουλειά. «Είμαι ευχαριστημένος που όλοι οι παίκτες έδωσαν το παρόν σ’ αυτήν την πρώτη συνάντηση. Όπως έχει πει και στους παίκτες μου θα προσπαθήσουμε να γίνουμε μία μεγάλη οικογένεια και όλοι μαζί θα δουλέψουμε ώστε να γίνουν καλή και ανταγωνιστική ομάδα. Οι στόχοι της ομάδας και οι δικοί μου είναι υψηλοί και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το καλύτερο που μπορούμε, είπε σε δηλώσεις που παραχώρησε ο κ. Στεφάνοβιτς.
Φραν Πέτερλιν
«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στη Σύρο και που θα αγωνισθώ για λογαριασμό του Φοίνικα. Η Σύρος από το σύντομο χρονικό διάστημα που βρίσκομαι εδώ, είναι ένα ωραίο νησί, φιλόξενο και με ανθρώπους που αγαπούν την ομάδα και το βόλεϊ. Είπε αρχικά ο Φράν Πέτερλιν.
«Έχω ακούσει και διαβάσει για την ομάδα του Φοίνικα και γνωρίζω πως είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα με υψηλούς στόχους. Θέλω να αγωνίζομαι στην ομάδα και μέσα από τη δουλειά θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας που δεν σας κρύβω είναι υψηλοί».

Μπόγιαν Γιορντάνοφ
«Γνωρίζω πολλά πράγματα για τον Φοίνικα, καθώς έχουμε βρεθεί αρκετές φορές ως αντίπαλοι. Επίσης γνωρίζω ότι οι φίλοι της ομάδας της αγαπούν πάρα πολύ και την στηρίζουν σε όλα τα ματς. Μου άρεσε πάρα πολύ να αγωνίζομαι στο γήπεδο αυτό και τώρα είναι εδώ και βρίσκομαι στην ομάδα του Φοίνικα. Ελπίζω να έχουμε μία καλή χρονιά με υγεία και να έχουμε μία καλή χρονιά και θα δούμε που μπορούμε να φτάσουμε. Είπε αρχικά το μεγάλο αστέρι της ομάδας μας.
Για τους στόχους και τις φιλοδοξίες για μία καλή χρονιά ο Γιορντάνοφ είπε:

«Είναι αλήθεια ότι έχουμε στα χαρτιά μία δυνατή ομάδα, θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά ώστε να αποδείξουμε και εντός του αγωνιστικού χώρου πόσο καλή ομάδα έχουμε. Πρέπει να γίνουμε αρχικά όπως είπε και ο πρόεδρος μία οικογένεια. Έχουμε τον χρόνο μας να κάνουμε την ανάλογη προετοιμασία για να ετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται. Θα δώσουμε σίγουρα κάποια φιλικά παιχνίδια πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και μέσα εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε που θα πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο».
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :